svar på frågor,.

Postat av:
kan inte du lägga bild på dig o din kille

Svar: Visst kan jag det! Måste fråga om vilken jag ska lägga ut först för att han gillar inte om jag lägger in "fula" bilder på honom

Postat av: Maria
Har hon på bilden med svart hår blogg ?

Svar: Nej Stephanie har ingen blogg men hon har en hemsida som inte är klar än, när den är klar ska jag länka den :)

Postat av: sara
svaara :( !!!

var gjorde du ansiktsbehandlingen?
Svar: Jag svarade på det i samma inlägg men du kanske inte såg då. jag gjorde den på sallong J som ligger i bollgatan vid råsunda stadion i Solna! Det kostade 250kr bara, gjorde en lite kortare behandling.. hon säger att eftersom att jag är ung osv så behöver jag inte ha en längre och dyrare!

Postat av:
Hur kommer det sig att du fixade Paows hår :p

Svar: Genom att min vän Alexis känner henne och de behövde någon som kunde fixa deras hår. Jag känner inte henne, har träffat henne en gång och jag tycker att hon var jätte trevlig och snäll!


Postat av: nyfiken

hej..googlade på serien då jag såg att en bosnisk sångerska spelar huvudrollen. Emina Jahovic..
Blev direkt nyfiken på vad det var för serie då jag älskar turkiska såpor..är helt såld på den som heter binbir gece...
Då jag inte är från turkiet och kan inte turkiska undrar jag om du har lust att bara berätta kort va den handlar om...
Är den bättre än Binbir Gece? som enligt mej är bäääässt!
Iså fall måste jag ju börja se den och lära mig turkiska =)


Svar:
Serien lale devri handlar om kärlek & familjedrama & kärleksdramor som otrohet osv! Det handlar om två familjer, och de lärde känna varandra genom att Lale och Cinar blev tillsammans och familjerna hatar varandra men tillslut bara för att Lales familj inte klarade av ekonomin så flyttade Cinars familj till samma hus (de bor i en skiit stor villa) .. Lales lillesyster Yesim dör för hennes Lales man och gör allt för att få hans intresse och sen dog Lale i en bilolycka och nu gör hon allt för att få honom, hon fick honom att falla för henne men med tanke på att det är hans döda frus lillesyster så ångrar han allt och gifte sig med en annan tjej för att glömma henne. Lales mamma mutar Cinars "farbror" som egentligen är biologiska pappan inte många vet om, hon tvina honom att gifta sig med henne annars skulle hon avslöja hemligheten och han gjorde det och nu älskar han två kvinnor. Det är mycket drama i serien men skit bra!

Och jag har tyvärr aldrig sett Binbir gece så jag kan inte säga om lale devri är bättre eller inte! :/

Postat av: Sara

Vilket land tror folk du kommer mest ifrån Sverige eller Turkiet :)

Svar: Sverige faktist haha, för att jag är blond typ!

Postat av:

santt! vad tycker du: om man rykten som inte stämmer men de går fortfarande, ska man ta åt sig eller vad fan ska man göra? Orkar inte snälla hjälppppp

Svar: Om de inte stämmer som du sa så tycker jag INTE att du ska ta åt dig, för om du tar åt dig är det som att "du ångrar det du gjort" men eftersom att de inte stämde alltså att de va falska så ska du inte ta åt dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0