låt aldrig en kille BESTÄMMA över dig!


Låt aldrig en kille BESTÄMMA över dig, bara för att han är din kille så betyder det INTE att det är din pappa också! Vissa killar, tyvärr tror att bara för att de är pojkvännen så kan man bestämma över tjejen.. men det är såå fel! Missförstå mig inte, klart att man får ha åsikter men nu menar jag mer om det är tex något som tjejen vill verkligen göra så ska killen acceptera det! Och många tjejer gör det felet att bara blunda över saker... när man är så kär så är man ofta blind.. man gör allt för killen och ibland kan det gå för långt... om killen bestämmer över än så låter man honom göra det även fast man innerst inne mår dåligt över det..

varför gör man det?
Jo för att man är rädd för att förlora honom annars.. man är rädd för att säga ifrån för att då kan man få konsekvenser (vissa dåra).. det som är det dåliga är att när man inte vågar säga nej så tror killen ofast då att det är okej att behandla tjejen sådär...och fortsätter, sen är det liksom inte killens fel eftersom att han tror att det är okej och rätt..

Men som sagt det är såklart att killen får ha ÅSIKTER tex.. "jag TYCKER inte att du ska gå dit ikväll..lalala" men en kille ska INTE säga och tvinga än "NEJ du SKA INTE gå dit! Om du går dit så är det slut" Det där är såå mobbat!!! Man säger inte så, seriöst! Man måste våga säga ifrån och säga, "det är tyvärr inte ditt beslut och jag vill verkligen det här och ingen kan säga att jag inte kan göra det!" När man säger ifrån och intalar killen att han inte har rätt att BESTÄMMA & TVINGA så kommer (oftast iaf) han inse det och sen kommer nog allt bli bra igen!
Någon som håller med mig?

Kommentarer
Postat av: Mary-Ann

Håller med dig upp till 100%! <3

2011-03-17 @ 21:25:53
Postat av: Anonym

fan va bra skrivet sevda!

2011-03-17 @ 23:51:23
Postat av: Anonym

Komiskt att just DU skriver detta :s

2011-03-19 @ 15:46:29
Postat av: Anonym

Håller med själv har jag en idiot till kille som tror han kan bestämma vad jag ska göra och inte så förbannad på sånt

2011-06-06 @ 23:12:10
Postat av: Steve Lando

bra sagt, helt rätt.om killen älskar tjejen så bör hennes önskningar och viljor bejakas - inte förhindras

2011-09-14 @ 03:23:15
URL: http://stevelando.blogspot.com
Postat av: Erica

Jag vet att allt det är sant men kan ändå inte sluta längta efter honom. Han har trampat på mig så mycket, men jag vill ändå vara med honom.

Innan jag flytta ifrån honom sa han: får jag inte titta på din mobil nu så ska du vara ute härifrån om 5 sekunder.

Istället för att gråta, tog jag mina saker och åkte. Men gud vad jag ångrar mig. Han vill inte inse att han gjort fel heller. Han har alltid rätt och jag bara fel.

Jag måste läsa sånt här för att tänka rätt. Tack för du skriver tydligt och starkt!!

Svar: Om han fråga om att titta på din mobil och du inte lät honom kan det vara ett tecken på att han kanske inte litar på dig? Nu vet jag ju inte nånting mellan er men killar som vill ha mycket kontroll och vill se din mobil äre oftast för att de inte litar på än. Har själv varit med om det, det är inte kul jag vet. Och även fast man inte döljer något så blir man så ledsen och sur att killen inte litar på än så man typ inte vill ge den för att man e sur, inte för att man döljer något.
Jag vet hur det känns när man veet att killen gjort fel, men killen vägrar inse det, när en kille trampat och svikit dig så många gånger, när man vet att man förtjänar så mycket bättre men man har så jävla svårt att bara släppa och dra. Man tänker på de bra minnerna, de bra grejjerna han gjort. Det är inte lätt. Det är sjukt svårt att bara lämna något. Man är rädd för smärtan, man är rädd för att bli helt ensam kvar och att man aldrig kommer hitta någon igen. Man vill inte gå igenom det där med att gråta sig till sömns varje kväll, med att vara ledsen när man gjort slut och försöka gå vidare. Istället är man tyvärr dum och är kvar, men sanningen är att om du mår dåligt när du är med någon. Så är det så mycket mer värt att må skit dåligt ett tag och seen må bra. Istället för att låta dig själv må dåligt heela tiden. Du måste vara stark, det kommer göra ont som fan i början men med tiden kommer det gå över. Du koommer hitta någon ny bättre, du koommer bli lycklig igen. Du får bara inte vara negativ och titta bakåt, var posetiv och lämna det dåliga bakom dig och gör det jobbigaste grejjen, att gå vidare. Och vad du än gör, fall aldrig tillbaka. Det är lätt hänt.

Va kul att du gillar det jag läser, tack så mycket!
Sevda

2012-10-03 @ 02:48:53
URL: http://itaerica.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0