Att piller kan göra än så förändrad..det är sjukt!

En sak jag verkligen ångrar är att jag började äta p-piller.. ni anar inte hur äcklig person jag blev när jag åt de.. de påverkade verkligen mitt humör 100%..även fast jag blev varnad att man kunde få grova humörsvängningar så trodde jag aldrig att det skulle gå såhär långt...Det var VÄRST första veckan jag börja äta de, ni fattar inte hur jag var asså.. att min älskling jag var med då ens stog ut med mig! det kunde va minsta lilla sak jag var sur över, jag gjorde det 10000 gånger värre, kunde börja kalla mina nära för saker jag inte ens mena, så fort en liten grej hände fick jag låta allt som om det vore deras fel och skyllde allt över de, började skrika och jag vet inte vad... hade ont i magen varje dag då och då asså jag tappade bort mig själv.. mina närmaste jag umgåts med mest har också märkt det.. flera sa till mig "du har förändrats, det är inte samma sevda längre.." när jag fick höra det var det då jag började tänka.. vad är det som är fel? Och jag fick skuldkänslor och tänkte var det verkligen jag? Hur kunde jag göra så och började bli deppig från ingenstans och sen kunde det hända samma sak en stund efter.. Men det gick så långt så att jag har slängt skitet och slutat med de helt och jag vill aldrig börja med de igen!

när jag åt p-piller så tappade jag bort mig själv, blev så osäker på mig själv och min personlighet blev upp och ner.. det här händer säkert inte alla, alla reagerar olika, men nu var det jag som reagerade såhär, men får lite skylla mig själv också, jag åt inte de alltid regelbundet och när man inte äter de regelbundet blir det mycket värre...

När jag tänker tillbaks så får jag så otroligt grova skuldkänslor så jag får tårar, seriöst..jag tänker "hur fan kunde jag göra sådär? Hur kunde jag behandla de jag älskar sådär??!Det var inte ens jag , det va inte sevda som gjorde sådär, det var inte min personlighet!!!"

Nu har det gått lite över en vecka sen jag slutade med de, jag känner att jag hittat tillbaks till mig själv, hittat tillbaks till min personlighet och nu hoppas jag bara att de jag sårade också inser att det inte var jag som gjorde det..

Jag vill ALDRIG såra de jag älskar med mening, jag skulle aldrig behandla någon jag älskar sådär äckligt som jag behandlat några.. ångrar det grovt! Mår så dåligt när jag tänker tillbaks på hur jag var, för jag vet att jag INTE är en sån person, jag är inte en sån person!!!


NEVER AGAIN! Någon som också blivit såhär negativt påverkad av p-piller?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag känner igen mig,min pojkvän o vänner ttckte jag hade förändrats o så :( slutade med de sen

2011-05-17 @ 14:03:26
Postat av: Anonym

Nä inte fått några sådana besvär alls o har använt mina i 2 år, men min kompis fick sådana symtom men sen bytte hon o det funka för henne :)

2011-05-17 @ 16:35:45
Postat av: Maria

jag fick sånna besvär men jag bytte till andra p-piller och det funka bättre, tror du använde de dära som är mest "starka" mot sånna grejjer, byt till andra bara och se om de funkar bra!

2011-05-18 @ 00:04:32
Postat av: Anonym

taack!!! jag har varit med om exakt samma sak, det va hemskt

2011-05-23 @ 01:55:31
Postat av: Anonym

Börja med minipiller :) det är inget östrogen i dom :)

2011-05-23 @ 11:40:45
URL: http://jjooly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0