När det gäller att kämpa för den man älskar/gillar..


Ni vt citatet "Never give up" Jag är en sån som aaldrig ger upp! Man ska aldrig ge upp för den man älskar, men ibland finns det gränser till att kämpa för det man vill ha.. Om den du olyckligt älskar/gillar säger till dig "jag vill inte ha dig, det är slut har inga känslor för dig eller kanske till och med, vill inte ha något med dig att göra" När det går så långt måste man tyvärr acceptera sanningen och göra det jobbiga biten... att försöka gå vidare och komma över personen

Men när man vet att det fortfarande finns chans om båda fortfarande gillar/älskar varandra då ska man aldrig ge upp! JAg är en sån envis jävel om det händer sådär för mig ger jag ALDRIG upp och gör ALLT för att få det jag vill och få tillbaks den jag älskar!

När man vet att det finns hopp, om båda gillar/älskar varandra fortfarnade osv, det är då man aldrig ska ge upp, man ska ha självförtroende och intala sig själv att man SKA lyckas, man SKA klara det! MEn som sagt, om det är vekrligen "dött" mellan dig och personen och personen verkligen säger till dig att den inte vill osv osv då måste man tyvärr släppa taget..för det kan bara bli värre ju?

Om man krigar,smsar,ringer försöker träffa någon som är 0% intresserad och inte vill längre så tycker ju bara personen att du är jobbig och då blir det ju bara värre?
då är det ju bara synd & pinsamt för dig själv! Tyvärr är det många som gör det misstaget, sanningen som sagt är att personen man då krigar för, tycker bara att det blir jobbigare och man blir bara irreterad av personen.. jag har själv varit med om det, killar som varit skit mycket på och krigat för än när man har haft 0% intresse och man tycker bara det blir skit jobbigt asså!

Det är därför jag reagerar själv när jag hör typ tjejer/killar (som jag inte känner lr bara bekant) kriiigar för en kille/tjej som är 0% intresserad och killen/tjejen typ bara "garvar" och tycker det är jobbigt? Vill alltid säga till personen då"snälla du skämmer bara ut dig själv!" men det känns ju taskigt men jag önskar bara för personens eget bästa att man måste ta dåliga saker ibland.. men om det är någon nära så säger jag alltid som det är!

Någon som håller med mig?

Kommentarer
Postat av: Victoria ♥

Jag är exakt som du.

2011-05-23 @ 10:22:50
URL: http://natdhasis.blogg.se/
Postat av: Anonym

så saaaant!

2011-05-29 @ 20:39:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0