stääädaar... vill ut :(?

Heej! Just nu håller jag på att städa mitt rum, idag pga privata själ gick jag inte till skolan, var och sola med Clara en stund i näckrosen sen har vi lagat mat och färgat min utväxt! Nu är jag ensam hemma, har hög musik och städaar, jag haatar att ha stökigt rum, mår aldrig bra av det ! Och eftersom att jag lovat mig själv att INTE gå ut idag efter förra överdriivna helgen så tänkte jag passa på att städa rummet! Kommer kännas så skönt efter! ska ta itu med ett berg av kläder nu och bädda o sånt -.-..

Lyssnar på riktiga hype låtar jst nu... tror ni inte tt jag får suget att gå uut ikväll??!! ohmy.. inte bra asså! Även fast jag är riktigt ÄRRAD efter förra helgen så är jag taggad på att gå ut hahahahha.....ohno! Men kaanske går ut i morgon ändå.. hehehe.. :$ eller? åh vet inte asså!
Aja ska träffa Clara och hennes kompis senare och kanske några andra killkompisar! Får se hur det blir, men nu måstee jag ta itu med mitt jävla klädberg! Hörs senare!

Äntligen så inser du...!-

Pretending to be happy when you are in pain is just an example of how strong you are as a person. Still making that simple smile when

every part of you dies...Verkligen MITT citat, vet inte huur många gånger jag hört att jag alltid ser så glad och lycklig ut, oavsett hur dåligt jag mått inombords så lyckas jag ALLTID med ett leende på läpparna!

good times<3

<333


Idool! Röstar självklart på Magdalena & Roshana!

Idag är det kvalveckans fjärde dag och man ska ringa in och rösta vilka som ska få va kvar! Magdalena & Roshana är två sjukt duktiga och vackraaa tjejer! Killarna kommer fan jaga de ännu mer nu haha! Jag hoppas verkligen på att båda två går vidare, det förtjänar de!
haha en bild från förra året på frisörlektionen när Linnea & Magdalena fixa mitt hår! Magdalena känner jag genom att hon går i min klass,  jag visste inte förut att hon kunde sjunga förens när hon börja sjunga för oss några i klassen så blev jag choockad vilken fin röst hon har, och har ALLTID trott på henne förens den dagen och när hon sa att hon skulle söka till idol!

Roshanak har jag träffat för ett år sen genom Stephanie som är vän med henne, sjukt fin röst har hon och jätte snäll tjej!

Ring och rösta på magdalena!
099-414 04
Sms:MAGDALENA till 72 400

Och Roshana!
099-414 03
Sms: ROSHANA till 72 400

Ett förhållande är inte som facebook där du kan logga in och logga ut när du vill...jag har tydligen en diagnos för ADD??!! Så ska få assistent!

Heej! Kom hem precis från skolan! Sov 2-3 timmar inatt och ändå gjorde jag matteprov tidigt på morgonen! Det gick helt okej tror jag? Vet inte har inte värsta förhoppningarna på provet iallafall!

Idag på kundtekniken kom det 3 kunder och de frivilliga fick börja ha det då hahah ingen våga börja typ asså jag är jätte nervös för att klippa korthåriga och killar? Jag kan inte det så bra än tycker jg så jag gjorde långhårsuppsättning istället!

Seen iaf hade jag möte med syon , skrev på papper osv sen hon ba "sen vill jag fråga dig en sak.. eftersom att du har diagnos på Add..." jag ba hahahah vaa? har jag add? sen närdå :S sen hon ba det står i din journal? Asså jag är helt förvirad vet inte om jag har det men grejjen är jag vet iallafall att jag har koncentrations svårigheter och någon måste tvinga mig göra läxorna osv för att jag ska börja osv iallafall vi ska dubbelkolla min journal i morgon för säkerhetskull och sen om jag nu har add så ska jag få en assistent! haha hon/han kommer komma till min skola några gånger i veckan typ och prata med mig, hjälpa mig och bygga upp ett schema hur jag ska göra med allt osvosv! Hon sa att jag gjort test hos en pyskolog? när var jag hos en pyskolog? det va ju 10 år sen efter min pappa dog? Sen minns jag inte mer efter det..

Faktist så skulle det hjälpa mig väldigt mycket, jag är tyvärr för lat person som gör allt i sista sekunden, kommer aldrig i tid, tappar bort saker och kan aldrig koncentrera mig till 100% pga för mycket tankar i huvudet. Så jag hoppas nu att jag har add vilket jag typ har (men vi ska dubbelkolla det) så skolan kan fixa en assistent åt mig! :)


<3!


FUCK THIS SHIT!!!!

ååååååååh va irreterad jag är, det går så jäävla trögt med den här f*** matten!! :@ kan de enkla uppgifterna men vet inte exakt vad som är g uppgifter och inte??!!! I morgon kommer nog provet gå åt helvette också hejdåå är fett sur nu!
såhär ser jag ut just nu.. ingen vacker syn!!!!!!!!!!!

Det finns inget jag inte klarar av..!!

..bara något jag inte lärt mig än..


Folk som säger att du inte kan lyckas, är de som INTE vill se dig lyckas..!


Gammal men fortfarande så bra! <3

texten  <3


Avundsjuka i förhållande..

En liten avundsjuka i ett förhållande är nyttigt, för det är alltid skönt att veta att någon är rädd för att förlora dig... men till en VISS GRÄNS!!

Det finns gränser till hur avundsjuk man får va i ett förhållande. När den jag är tillsammans med är någon gång är LITE avundsjuk så tar jag det som en bekräftelse på att han gillar mig och att han är rädd för att förlora mig. Men till en viss gräns som sagt. En man är tillsammans med ska inte gå så långt att han blir avundsjuk så fort du pratar med killkompisar, hälsar på killkompisar, är med de eller så så ska de inte förbjuda dig att ha killkompisar och bli sura.
Att förbjuda sin flickvän att ha killkompisar är ett stort bevis på avundsjuka som blir till den värre nivån, svartsjuka, PLUS inte mycket tillit alls. Man ska ha högt tillit på varrandra, har man inte tillit i förhållandet funkar det tyvärr inte. Om någon kille skulle säga till mig, du får inte ha killkompisar???!! Skulle jag ba wtf driveru med mig?! Jag skulle ta det direkt som att han INTE litar på mig.

Sen det där med att kolla varrandras sms och så.. asså jag tar det som att inte han litar på mig?! Okej att kolla på sin tjejs mobil någon gång om man får tillåtelse, men inte ta sin tjejs mobil och springa iväg och kolla alla sms.. det är så fult och respektlöst. Eller ännu värre att sitta och raaderaa kontakter eller sitta och smsa de som är killar på mobilen och frågar vem de är och vad de vill tjejen? Asså det där är såå över gränsen, och INTE okej!

Sen en kille som ska bestämma vad du än gör, å får en att dissa alla sina vänner för din pojkvän..Att ha en kille som är så tyvärr är sånna jag backar ifrån, jag vill kunna ha ganska fritt liv, när jag är tillsammans med någon, missförstå mig inte nu men jag menar då att jag SKA få kunna ha killkompisar, jag SKA kunna få träffa mina killkompisar och umgås med de annars tyvärr som jag brukar kalla det.. Ett förhållande som är som ett fängelse. Men många tjejer är tyvärr för blyga och kan inte säga ifrån, de LÅTER killen behandla än hur de vill. Jag vill ha en kille som litar på mig till 100%, inte fängslar in mig, sånt är INTE okej.
Ett förhållande blir så sjukt mycket bättre och hälsosammare när båda har 100% tillit för varandra.!

Någon som håller med mig?
(ps det här inlägget gäller till tjejer också såklart men det är jobbigt att skriva kille/tjej honom/henne heela tiden drf haha!)

28 september 2011

Heej! Somnade fööör sent vid 5 inatt, sen är jag ju sjuk fortfarande så kunde inte gå på praktiken idag och har matteprooov(!!!!) i morgon jg MÅÅSTE klara annars är jg köörd, det är ett prov från 1an jag inte gjort och jag har klarat alla andra prov, så måstee klara den här också! Ska plugga hela kvällen idag och sen med Clara!

Hörs senare nu ska jag äta! Ha en fin kväll alla <3

jag, Alale & Aylin i alanya juli 2011, saknaaar!! <3

-

Innan du ska sova, tänk bort alla som inte förtjänar dig eller tillhör dig.

För de behöver du inte ta med i morgon.


shopping från fredags!Gina tricot: 199kr

Gina tricot:99kr st

27 september

Heej! kom hem för en stund sen, var i stan! Först var jag och Clara i solna centrums bibliotek och plugga matte, gick sådär haha sen köpte jag ett par nya jeans! Sen var jag i stan och fika med en annan kompis! Nu är jag hemma och gör inget speciellt! Ska bara ta det lugnt framför datan och kolla serier haha, hörs senare!

-

The second time you made a same mistake,

it's not called a mistake anymore.

It's called stupidity..


"..No matter what..." <3

ska sova nu, har fått lite plugg gjort, kollat serier och bara tagit det lugnt. Mår mycket bätte nu och det känns skönt. I morgon ska jag träffa Clara på dagen, vi ska plugga! Sen får vi se vad jag gör, godnatt! <3

A morning text doesn’t always mean “good morning”.

It has a silent loving message that says “I thinking of you when I wake up.”

Går inte att tröttna på den här låten asså... <3


Behöver ni mycket tips och info om träning?

3 av mina kompisar har börjat att skriva en träningsblogg för både tjejer och killar. De är jätte duktiga och skriver väldigt bra om allt med träning att göra. Började läsa den igår och blev fast direkt, kommer att börja läsa den varje dag och det tycker jag att ni också borde göra. Så klicka in på Yousef, Karwan & Payam's blogg här!


-

Sometimes, you have to get knocked down lower than you have ever been,to stand back up taller than you ever were...


26 september 2011

mår fett dåligt och inga jävla cp tabletter hjälper åååhh!!!!!! Idag ska jag bara plugga och ligga i sängen och kolla serier!


haha mina strumpbyxor.. i know!

god natt<3

Jag mår fett dåligt, jag har fett ont och jag kan inte röra mig från sängen, ska försöka sova nu är så jävla svag i kroppen efter idag å inatt.. godnatt!

-

Det är synd att du gör såhär, trodde aldrig så om dig faktist. Efter snart 3 år, har aldig haft något emot dig.. men nu vad gör du asså :S?..

Tjejen: Varför följer du efter mig? Killen: Min mamma har alltid sagt att jag ska följa mina drömmar...


Fan vilken hemsk video.. jag fällde tårar.. :'(

Respect your mother..

shit vad jag rös.. fan va tårar jag fick.. så hemskt!! Killen måste ju typ velat ta självmord efter det här.. hur kan man göra sådär mot sin mamma? Förstår inte.. ni måste se den videon asså, så sjukt sorlig!

Den här videon får än att tänka om, ångra sina misstag ännu mer om man någon gång varit taskig mot sin mamma. Om man har en mamma som fortfarande lever, ta vara på henne! Behandla henne bra, för om du "stänger ut" din mamma från ditt liv, är bara taskig o så så en dag när hon dör kommer du ångra ihjäl dig, du kommer leva med skuldskänlor resten av livet. Vill man göra det ? Nej. Därför hatar jag bråk och sånt allmänt, fyfan va jag tycker det är omoget och onödigt. Tänk om ni bråkar med din förälder eller någon vän? Ni "skiljs åt" som ovänner ni behandlar  varandra dåligt och inte säger hejdå och går därifrån, tänk om du får veta att hon nästa dag dött? Hur mycket skuldskänlsor får man inte då? Man kommer leva med ångest hela livet och tänka, varför bråkade jag med henne? Varför gjorde jag sådär? Livet tas ifrån än när man minst anar det, det är därför jag också är skit rädd för döden. När man hör när folk dör bara sådär plötsligt, någon helt frisk människa blir typ bara mördad från ingenstans? Är sjukt rädd för döden faktist.. för flera av mina närmaste dog plötsligt och är så jävla rädd för att mista någon till nära... ärligt talat vet jag inte om jag kommer överleva mer sorg i mitt liv? Så många har dött och jag hoppas verkligen inte att någon till dör nu..

Ta vara på dina nära, innan det är försent..


25 sepember

Heej! Kom hem för en stund sen. Igår var så sjuukt kul först var jag, Lisa & Tsenat hos mig å fixa oss, sen hade Tsenat en middag det var överraskningsmiddag åt henne! Sen drog vi ut till först ojojoj och sen göta källare asså jag tror inte jag flippat uuur så mycket sen typ min födelsedag i januari iår assåå hahahahahahha jag döör av gaarv när jag tänker på det, jag battla mot främlingar hahahaha det var en tjej som var ganska stor somk dansade på sån där grej(vet ej vad man kallar det?) asså det är som en stor "sten" man går upp på å dansar som är mitt i dansgilvet sen jag vet inte vad jag gjorde jag ba ställer mig upp på den å battlar mot henne, drar upp mina vänner asså daaamn jag var heelt jävla flippad hahah!.. men sen gick det föör långt. Jag och Lisa drog till Lisas moster och sov där inatt och fyfan va jag mådde skit hela natten och idag, feetaste huvudvärken,mensvärken och jaa inte roliga grejjer hände precis, säger bara att det känns som att jag är 10 kg smalare idag uuussshh inte fräsht!

Säger bara INGEN utgång för mig nästa helg.. måste ju ta det lugnt någon gång, har kört AAALL IIN 2 dagar irad och min kropp pallar inte asså.. måste spara mina krafter till näst nästa helg för dåå äre Lisas tur att bli 18 och då blir det AAALL IIIN igeen hahaha!


Fliipp igåår!

Heej! Igåår avr det AAALL IIN hahaha jag lovade mig själv att jag skullet a det lugnt igår eftersom att det blir aaall iiin ikväll också hahaha! Men det höll ju inte, jag, Lisa, Kassandra & Sarah var på ojojoj till 3, sen kom Hosam, Ali & Dennis också, sen dissa Hosam & Ali oss de där bangarnaa!! Så Dennis var kvar med oss :) Sen drog vi till LObby fyfan vilken tööng kväll vi hade asså det var gaaalet!! Hahahah vi kom hem halv 7 i morse och vakna vid 1-2 är helt dööd men måste spara mina krafter till ikväll assåå! Tsenat fyller 18 efter 12slaget då blire FLIIIIIPPP på höög nivå säger jag bara ;)!
miss old times. <3

jag saknar tiden då jag var liten, då fanns inget skitsnack,och kärlek va en puss på kinden, och pappa va den bästa killen på jorden.Den högsta smärtan va när barbiedockan tappade ett ben, dom värsta gråten va när man ramlade och skrapade upp ett knä, och den största rädslan va för monstret under sängen och då fanns min pappa där för mig hela tiden!Nu när man är äldre, är skitsnack som vardagsprat, och man pussar alla på kinden och kärleken har blivit svår.De värsta gråten är när ens vänner plötsligt sviker än, och den största rädslan är att få sitt hjärta krossat av sin pojkvän och förlora den man älskar..

Rest In Peace världens bästa pappa <3Rest in peace världens bästa Mormor 5/5 - 2010<3

håller på att bleka tänderna fyfaan va det ilaar!!!! fan vilken plåga verkligen!! :S

gjorde helt fail först hahaha la för mkt blekning så det blev helt fuckat så tog bort och la nytt och det svider skiit mycket!!! :'(Ska ha i 3 timmar så kl 9 ska den ut, hoppas det blir litee skillnad då! Ajaa får man bli fin får man lida pin ;)!


23 september 2011

Heej! Har känt mig jäte konstig idag också, så seg, å ont i huvudet. Just nu gör jag inget speciellt, skulle börja bleka tänderna igår men det hann jag inte göra och idag hinner jag inte helelr -.- så får börja i morgon med det!

Fick ryck precis vill möblera om mitt rum haha men orkar inte nu, ska fråga om hjälp till en kompis, för det går snabbare och bättre när man får hjälp! Sen vill jag till ikea någon dag snart och köpa ny matta och lite små grejjer!

Aja nu ska jag äta, hörs senare!

Har varit i Sverige nu i 3 veckor och det känns som evigheteeer! vill ha sol & värmeee!!! :( Funderar på att åka utomlands igen nu i vinter asså hahah 4de gången för iår dåå, men vafan kommer eej palla vara här hela vintern!!  Alanya 2010 <3

känner mig konstig..

Heej! Kom hem för en timme sen typ, är skiit trött.. känner mig fett konstig. Har ont i magen, känner mig svag i kroppen, lite yr och mår lite halft illa.. sen har jag skit ont i mitt öra sen igår då, och fryser för det är skit kallt i mitt rum!!!

Först var jag hos tandläkaren, hämtade mina skenor,avtryck och sprutorna som det är blekning i osv. Ska använda de där i 6 dagar i rad, 3 timmar per dag utan att avbryta eller hoppa över någon dag. Så eftersom att jag inte hinner idag å i morgon så ska jag börja på lördag :D! ååh längtar! Sen nästa gång behöver jag göra om typ 3-4 år sa han! Skit nice! Aja sen köpte jag en pizza visuviju och åt hemma mmm sen åkte till kista med Tsenat, vi kollade runt, köpte 2 ringar och en skit fin ny festklänning :D jag med mina klänningar assåå hahaha! Sen skulle vi hitta någon klänning till Tsenat också för hon fyller år i helgn men vi hittade inte:/

jag alanya juli 2011

When someone tells you that you can't do something,

Just smile and tell them you can. Use that as your motivation to try even harder.


Avici - My feelings for you<3


så jävla tuuuuung lååt!!! GAAALEN!
My feelings for you have always been real
My feelings for you have always been real
My feelings for you have always been real
I was so in love with you I could hardly see

My feelings for you have always been real
Now after all this time tell me can't you feel
Tell me can't you feel
Tell me can't you feel
Tell me can't you
Tell me can't you
Tell me can't you feel

My feelings for you have always been real
My feelings for you have always been real
My feelings for you have always been real
My feelings for you have always been real

My feelings for you have always been real
Now after all this time tell me can't you see
Tell me can't you feel
Tell me can't you see
Tell me can't you
Tell me can't you
Tell me can't you feel

My feelings for you have always been real
My feelings for you tell me can't you feel
Tell me can't you feel
Tell me can't you feel
Tell me can't you
Tell me can't you
Tell me can't you feel

My feelings for you
My feelings for you
Tell me can't you feel
My feelings for you
My feelings for you

My feelings for you have always been real
My feelings for you have always been real
My feelings for you have always been real
My feelings for you have always been real
I was so in love with you I could hardly see

My feelings for you have always been real
Now after all this time tell me can't you feel
Tell me can't you feel
Tell me can't you feel
Tell me can't you
Tell me can't you
Tell me can't you feel

My feelings for you have always been real
My feelings for you tell me can't you feel
Tell me can't you feel
Tell me can't you feel
Tell me can't you
Tell me can't you
Tell me can't you feel

My feelings for you have always been real
My feelings for you tell me can't you feel
Tell me can't you feel
Tell me can't you feel
Tell me can't you
Tell me can't you
Tell me can't you feel

My feelings for you
My feelings for you
You
You

22 september

Heej! Vaknade för typ ngn timme sen, sov feett obekvämt inatt!!!! Kunde inte sova på höger sida pga mina öron och knappt på vänster hela tiden så sov på rygg hela natten, tycker de är mkt skönare att sova på mage eller sida! gick inte till skolan idag pga att jag mådde inte så bra. Just nu äter jag frukost, ska duscha snart och sn börja klä på mig, måste till tandläkaren för att jag ska ju bleka mina tänder idaag :D :D är fett glad över det, äntligen kan jag le utan att skämmas! :)

haha 1 bild från 2 veckor senBeing a real man doesn't mean you sleep with 100 girls. It means you fight for one girl even when 99 others are chasing you...


lite mer shopping från Istanbul..


Forever new: 25lira ungefär:125 kr?


Zara: 25,95lira : 125kr


Taxfree: Alien sjuukt god parfym! minns ej va den kosta men ska kolla upp det! Tror runt 600kr


35Lira, runt 175 kr

Kommer iinte ihåg priset hahaha!

22 lira eller nåt kosta de st, över 100kr om jag inte minns helt fel

haha juste har fortfarande intee lagt upp shoppingen från alanya i juli asså, hahah är så seg på sånt där, måste bli lite bättre på det! Kommer upp ngn gång i veckan ! :)

Mina öron är plågade och tomat röda hahaha!

Heej! Kom hem för en stund sen, var på praktik 10-7!! Det var jätte kul, fick föna en kund, blanda hårfärg, putsa hyllor, packa upp varor, o hjälpte till! Det gick snabbt för jag hade oftast alltid något att göra! :) De är jätte snälla där och alla de som jobbar där är 35-40 år och de ser typ 15 år yyngre ut de sjuukt haha! vid 4 var jag hos tandläkaren, tog avtryck! Ska bleka mina tänder (äntligen) i morgon :D! Kommer kosta typ 2500kr men det är det värt! För det är inte billig skit som man köper på internet som håller ett tag bara, det här håller typ 2-3 år eller nåt!

Sen tog jag 3 nya hål i öronen idag på sallongen (äntligen!!!) Har i fleera år tänkt göra det men har alltid bara glömt bort det och idag när jag såg att man kan göra där så ville jag ba impuls göra det snabbt haha! Hade två hål i öronen i ena örat innan så gjorde ett till brevid den plus en längst upp vid örat fyfan va röd jag är på det örat asså, plågat mina öron som fan idag hahaha ketchuup! Och sen tog jag ett hål i det andra örat :D! Är jätte nöjd! Tycker det är jätte fint med många örhängen i öronen, fast till en viss gräns dåra! Och de 3 hålen kosta 378kr...ajaa kommer ändå ha hålen helaa livet!

Igår sov jag borta igen! Nu ska jag äta och försöka plugga en stund, hörs senare! <3

Högre örat

vänstra örat

Kände din närhet efter 11 år <3

Inlägget skrv jag några dagar efter det hände..hade sparat i utkast..

Fyfaan va läskiiiigt!!! Asså omg jag vet inte vaa jag ska säga asså!! Är helt CHOOCKAAAD! Från iiingenstans för några dagar sen på natten... jag va inne på datan själv i mitt sovrum , farmor sov, kl var typ halv 3, från ingenstans satte tvn på av sig självt? Men jag trodde inte det såklart, tänkte att det var farmor som kollade men jag tänkte.. ofta hon vill kolla på tv halv 3 på natten? Hon brukar aldrig göra det.. och hon tände inte lampan vid hallen innan? Hon brukar alltid göra det om hon går till vardagsrummet på natten… sen tänkte jag det är säkert grannen? Men det var skiit högt asså så tänkte nee det måste va farmor.. sen kommer farmor in i mitt rum och säger, vare du som satte på tvn? Nej sa jag?! Omg fan va läskiigt, den satte på sig av sig självt?! HUUR???!!!! Aldrig varit med om något sånt.. asså jag börjar bli nojig.. men äändå samtidigt glad? Tänk om det är min pappa :(? Som på något sett vill visa att han är här? Det äckliga är att typ några minuter innan skrev jag på wordpad om mina känslor osv, och skrev att jag vill veta om han är här, för jag inte ser honom osv.. skrev exakt

 

"I need to know

Jag behöver veta… hör du mig? Ser du mig? Kan du se allt jag gör och säger? Jag vill veta… för jag kan inte se eller höra dig.. :’( Jag tycker det är läskigt med andar och så.. men jag skulle göra vad som helst för att känna din och mormors närhet…"

tänk om han såg det och vill visa det på det sättet? Vet att jag kanske bara får förhoppningar kanske i onödan… men shit hur faan ska tvn sättas på av sig själv annars?! Skit läskigt juu…

Omg jag tror 100% på andar.. har alltid haft en stark tro på det… nu vill jag verkligen tro att det var pappa fan!! Ååhhh jag blev glad nu men samtidigt rädd haha :’) min älskade pappaa, hoppas det va du och att du är vid oss hela tiden<3

Haha ni tycker säkert att det här låter otroligt men jag tror på det.. utan att överdriva så fäller jag tårar just nu.. ni förstår inte hur glad jag är just nu… för att jag verkligen tror att det var min pappa, oomg! Och det känns sån enorm lättnad, i 11 år har jag önskat dt här, 11 år. Jag gråter av lycka, fan asså jag önskar att jag kunde röra honom och se honom… men att känna hans närhet betyder mycket! Åååh pappaaa fan va jag vill dö typ nu för att jag vill så fort som möjligt komma till diig!!! Längtar tills den dagen, jag hoppas du väntar på mig, jag älskar dig mer än vad du någonsin kan förstå! SAKNAR DIIG!!!! <3


20 september

Heej !Kom hem för typ två timmar sen, hade bara mentor samtal sen gick jag till min gamla skola, solna gymnasium för att hälsa på en snabbis och sen gick jag hem. Just nu lyssnar jag bara på musik och pluggar lite matte, ska snart äta och sen dra till centrum snabbt och sen dra till jobbet -.- åh pallar verkligen inteee.. ajaa men hörs senare! Ha en fin kväll alla <3

I can see the truth in your eyes. The truth I love..Trey Songz - One Love <3

Texten <3..

Love life for what it is. Never hate life for what it is not.

Idag har jag inte gjort så mycket haha ska sova nu har mentorsamtal 11:45 -.- sen tänkte jag sola en stund det va läänge sen och pluggaa sen ska jag jobba..! Hörs mer i morgon, ska försöka sova nu haha godnatt <3

Alanya augusti 2010

VAMOS A LA PLAYA

kärlek till den här tunga låten!! <33

Döden är inte den största förlusten i livet...

Döden är inte den största förlusten i livet, utan den största förlusten är det som dör inuti dig medans du fortfarande lever. Att leva med ett brustet hjärta, att leva med att något inom dig dör, är den hemskaste känslan du kan gå igenom.. Med ett brustet hjärta och när det känns dött och tomt inom dig, är du inte hel. Ett brustet hjärta tar långt tid att läka, ett brustet hjärta är svårt att leva med och svårt att få det helt igen..

De som aldrig gått igenom det, kan aldrig ens föreställa sig hur ont det gör. De som inte gått igenom det tror sånt blir bra efter några veckor. Men nej det beror på hur krossat ditt hjärta är men om det är riktigt krossat tar det väldigt långt tid att läka. Det känns bokstavligen som att få en kniv rakt in i hjärtat, det känns som att hela du blir svag, du orkar inte med något, du tycker bara att allt är hopplöst. Ingen förstår dig till 100%, ingen. Du försöker för din och dina vänners skull att gå ut och ha kul. Du fake ler och låtsas vara glad hela tiden.. men sen när du kommer hem och du är ensam, igen.. det är då det tunga inom dig kommer fram igen, det är då du tänker på allt och verkligen beter dig som du egentligen mår..


Den dagen ditt hjärta äntligen läkt och du mår bra igen känns det som att en tung grej på dig flyger iväg, du känner dig så fri, du känner dig så lycklig och inget känns tungt längre. Att känna känslan av vara lycklig är den bästa känslan som finns..

19 september 2011

Heej! Kom hem för typ 1 timme sen, slutade senare än va jag trodde så kunde inte jobba idag! Är sjuukt trött, sov borta inatt igen och sen har jag varit i skolan hela dagen var så sjuukt seg för det va så få i klassen idag och kände att jag klippte snett hela tiden hahaha haatar att klippa helform i skägg!!! -.-

Nu ska jag kolla på lale devri, äta och sen sova en stund eller nåt, ta det lugnt iallafall! Hörs senare <3

jag Istanbul 11

Idol 2011!

Heej! Igår vare en galen kväll, vi var först på Lion bar, ag, Taimaz, Johanna & Sabina sen drog vi till entourage och Tania kom också! Sen sov jag hos en kompis. Just nu kollar jag på Idol med en kompis :) jag känner 2 st som är med i år! Ena är Magdalena som går i in klass, skiit duktig är hon!! Sen Roshana är jag bekant med, "känner" henne genom Stephanie, hon är också sjuukt duktig och snäll person!

Hejjar på Magdalena och Roshana såklart! om de kommer så långt så  man ska ringa in och rösta så kommer jag ringa hela tiden haha! Det borde ni också göra för de är sjukt duktiga!!
Nu måste jag fortsätta kolla på idol! Hörs senare <3

You can't close your heart to things you don't want to feel..!!!

You can close your eyes for things you don't want to see.. but remember
You can't close your heart for things you don't want to feel.. never..

uutgåång!

Är helt klar nu ska möta Taimaz och alla nu, vi ska först till lion bar och sen är vi i VIP listan på Ambassadeur, kommer bli gaalet! vi hörs mer i natt eller i morgon!!

KRYSSNIIING 2 NOVEMBER!

Nu är det bokat och betalat! Eller egentligen för några dagar sen då men har glömt att ta upp det i bloggen! Den 2 november åker jag, Lisa, Kassandra & Sarah till höstlovskryssningen!!!! Kommer bli craazzyy, det var 1 år sen jag va på kryssning sist, nu är det första gången jag är 18 jag åker på kryssning, så sköönt att de flesta av mina vänner är 18 nuu så man kan dra på kryssning utan föräldrar,vi hadee alltiid problem med det där! men iinte längre :D

Beyonce - Best I ever had

så bra lååt! älskar Beyonce <3


17 september

Heej! Vakna typ för två timmar sen, var skönt att sova ut lite! Var bara hemma, kolla serier och snacka i telefon! Sen skulle jag somna tidigt men blev väckt av ett samtal haha nej men det va trevligt att snacka ändå!

Nu ska jag kolla serie och sen plugga lite(duktig som jag är) sen ikväll blir det först nivå, sogni, ambassadeur och sist Lobbyy! hörs senare <3

Bilder från en utgång från 3 veckor sen jag glömt lägga uppRemember thathemmakväll ikväll..eller?

Heej! Har sjuukt tråkigt just nu..ligger i sängen och äter mat haha på bricka då e så laaat och seeg å tröött idag de e sjukt! Skulle egentligen ut idag, va fett taggad och allt.. pratade med taimaz å sa att jag skulle duscha och börja fixa mig... vad händer? Jag orkar inte ens lyfta mig från sängen hahaha min säng är för sköön asså! e sjukt seg som sagt.. så jag tror det blir en hemmakväll för en gångskull för mig :) ska ut i morgon istället! Ska ikväll bara vara ensam, kolla på serier, äta chockad (mm) och försöka plugga lite matte, har geometri prov om 10 dar.. sista chansen att göra den så har jag g i matte A!

men innerst inne vill jag uuut men pallar bara inte :( Hörs senare ska kolla på lale devri nu, har missat 3 avsnitt!! ha en bra kväll alla <3

jag älskar när jag har rätt..!!


16 september 2011

Heej! Kom hem för typ 1 timme sen. Har inte sovit hemma på hela veckan, har bara varit med kompisar och i skolan haha!Igår var jag med Tsenat i sollentuna centrum och jag köpte en laddare och sen åt vi på Subway!

Idag i skolan så kom några frisörer från en sallong och frågade oss om vi ville ställa upp som hårmodeller i morgon på en stor visning typ, då skulle man få gå catwalk för typ över 300pers osv osv... var väldigt intresserad,ville verkligen vara med .. tills de sa att de ville klippa mitt hår i PAGE!!! Neeever säger jag bara.. skulle aldriig klippa i page såå koort för EN visning liksom.. nono! Så jag tacka nej då :( De sa att de hade för många långhårsmodeller och att de tyckte jag skulle passa i kort hår..-.- åh jag som såg fram emot att vara med men jag sa till de att de får göra vad de vill med mitt hår men INTE klippa haha vilket de ville göra meen men... kommr säkert finnas fler gånger :)

aja men nu ska jag kolla på lale devri, har missat skit mkt! Hörs senare <3

14 september

Heej! Just nu är jag hemma, Clara är här också! Vi är heelt jävla leriga och äckliga just nu haha uussshh! Vi klarade orgenteringen på 1.40min!! Tunga vi är ;) vi GICK faktist, vissa sprang fan! Och gpsen i mobilen hjälpte en hel del asså hahaha!

Nu är jag hemma för att byta skor, strumpor och packar lite kläder :).. nu ska vi till sollentuna centrum, shoppa lite och sen ska jag snabbt hem till en kompis och sen ska jag till farsta för att träffa Stephanie! Hörs senare ikväll , ha en fin dag alla <3


Heej! Just nu sitter jag i bussen med clar...

mms_img28893 (MMS)

Heej! Just nu sitter jag i bussen med clara påväg till orgenteringen i NACKA!!! -.- anledningen till varför jag inte bloggat är för att jag inte sovit hemma sen lördags hahaha! :P iallafall har haft myycket att göra,varit upptagen hela tiden. Igår så var jag med Aylin,först va vi hemma hos mig,hon låna en klänning,sen bromma för att hämta min kamera från lagning :D sen drog vi till kista,köpte tights å sen drog jag hem till en kompis å sov där inatt igen! Just nu e jag skiit törstig så jag hoppas det finns ngn kiosk nära där vi ska gå av! Idag senare ska jag träffa Stephaniee! Saknat henne som fan! Sen får vi se vad jag gör :) ha en fin dag alla <3 å hoppas jag inte kommee vilse i skogen(ska använda mitt gps i mobilen hahaha är man smart så är man;))


Trey Songz - You belong to me <3


nu ska jag ut i regnet! -.-


Läsarbilden! :) Darya & jaag! hon klippte ut halva sig själv-.- haha

11 septmber 2011

Heej alla! Just nu är jag hemma och bara tar det lugnt! Igår var det en fett rörig kväll hahah! Jag och Lisa drog först till sogni för att träffa Kassandra och några! Sen skulle vi till sommar men alla sa att det va kaaos med folk där och att de hade köat i timmaar så vi drog till Aveny..1 min haha vi kom in vip men sen ångra vi oss och drog till ojojoj men det va skit toorrt där typ max 20 pers.. så vi var där bara 2 min och sen drog vi till Göta källare, det va hlt okej eftersom att vi va med många vi kände men jag skulle aaldrig gå dit själv med en kompis eller så, det var sjukt mkt skumma människor där asså, och ena dansgolvet var typ för 30+`?! :S hahaha...

Aja men efter göta källare gick vi till lobby, men vi gick aldrig in, vi stog utanför och var med några vänner bara. Vi skulle in men många sa att det var tråkigt igår där så vi pallade inte gå in då. Sen träffa jag en killkompis en snabbis och sen åkte jag och Lisa hem, vi somna runt 7 inatt,imorse igen haha och vakna 2.. är helt dööd och har ont i huvudet! ska äta nu ,hörs senare! Har fortfarande myycket shopping kvar att visa till er! Ha en fin söndag allihop!

2bilder från igår!


Gästbloggggggg aaaaaaaah

Lisa hääääär! klockan är halv 10 nu och jag sitter och väntar på att Sevda ska bli klar -.- så sjuuukt seg brud asså! Vi ska till Sommar och sen till lobby tror vi :) drar förbi sogni ett tag också för att hälsa på bästa kassandra. Sen blire nog käk nånstans och därefter hemgång. Ikväll kör vi aaaall in enligt sevda :) mmm aaaaah de gör vi, KABOOOOM!!
och kom ihåg alla kära läsare, LIVET ÄR EN FEST, lets do thissss! aaaaaaaaaaaaaaaaaaah


Gaalen kväll igår!

Heej! Vakna för typ 2 timmar sen, Charlotte & Lisa är här! Vi åt på pizzastugan nyss är helt määtt asså! Anledningen till att jag inte bloggat är att jag verkligen inte haft tid att blogga. I torsdags efter jag hade färgat Lisas hår sov jag borta :) sen på fredagen gick jag till skolan såklart och efter gick jag hem till en kompis! Igår var Assi, Mika, Lisa & Charlotte hemma hos mig, vi hade lite chill här innan vi drog ut! Sen drog vi till aveny jag, lisa och charlotte och sen efter det stängde drog vi vidare till Lobby med Sarbast och Artin :)! Det va en gaaalen kväll asså vi hade sjuuukt kul hela tideen! Iallafall vi va i lobby till 5 sen drog vi hem till mig och sov här!

Igår på aveny kom en läsare fram till mig :D fett kul haha första gången jag tagit kort med en läsare faktist, förlåt att jag var som jag var igår hahaha no comments asså! Jag frågade 10 gånger vad hon hette men jag kommer fortfarande inteee ihåg hahah mitt minne e knas asså! Så du söta läsaren som gick fram till mig och tog kort, skicka bilden/bilderna till mig på Facebook Sevda Yetis! Skulle vara jätte kul och se de och lägga in på bloggen! :)

Men nu skja jag duscha sen ska vi träffa Assi, ikväll blir det AAALLL IIIN IGEN ASSÅÅÅ!! Så jäävla hypaaad :D

Sarbast, jag och Charlotte på lobby igår!

Färgar Lisas hår!

Heej! just nu är jag hemma hos mig och Lisa är här! :) Hon kom till min skola och efter skolan gick vi och åt pizza i fridhemsplan! Sen åkte vi och köpte hårfärg och gick hem till mig och jag färga nyss hennes hår! är liite nojig att det kan bli liiite fläckigt för vi köpte 2 färger men det räckte inte heeelt! men aja tror det blir bra! hon är rödhårig nu :O asså Lisa passar i aaallt! Hon har prövat på aallt, fett modigt! Jag är en sån som inte vågar testa allt, jag har bara testat brunt och bruntrött för lääänge sen! men jag tycker hon passar mest i blondt! Och jag meed haha därför så tycker jag att det är onödigt att färga brunt för mig när jag vet att jag passar mkt bättre i blondt! Vad tycker ni? :)

En kille gör sin tjej avundsjuk med andra tjejer, En man gör andra tjejer avundsjuk med sin tjej.


-

Hitta killen som älskar dig för den du är.
Han som kallar dig vacker istället för sexig.
Han som visar vad han känner för dig.
Han som vill visa upp dig för hela världen.
Han som bara skiter i alla andra tjejer han kan få.
Han som ligger vaken bara för att få se dig sova.
Han som håller dig i handen framför sina vänner.
Han som vänder sig om och ler mot sina kompisar och säger: Det är hon jag älskar!

18:25

Heej! Kom hem för en stund sen! Var i centrum med Tsenat, fixade praktik i en sallong i Solna cntrum, har ingen aning om den är bra eller inte :| så får hoppas på att jag kommer trivas! Ska praktisera där varje onsdag från 10-7 (!!!!!!!!) OOmg hahah feeett låångt! Ska nu vara hemma en stund och sen träffa en killkompis :).. får se va vi hittar på!

Här är mitt lite konstiga schema, torsdag,onsdag är mina läängsta dagar!

hahaha hade fett tråkigt.. de flesta ämnerna är roliga faktist :) förutom svenska och engelska kan ju ibland vara tråkigt men faktist är det intressant för att jag VILL bli duktigare på engelska och det är kul med språk, men asså så jävla onödigt att man måste ha svenska b -.- JAG KAAN prata svenska vafan det är inte som att en kund i framtiden kommer fråga massa frågor om vad substantiv å 100grejjer om de :S.. skit tooorrt ska ha det i 3an också..skjut mig!

7 september 2011

Heej! Vaknade runt 1tiden, skulle ju egentligen ha praktik idag men har fortfarande inte hittat, eller har igentligen en jag alltid går till men vill praktisera på ett nytt ställe den här gången! så jag ska möta Tsenat om en stund, vi ska till centrum och fråga i en sallong om jag får praktisera där varje onsdag till juni haha! Sen måste jag till the phone house och fråga lite frågor angående mitt turkiska simkort e fett förvirrad över det där asså, min kusin fick ett sms från avea att min SVENSKA mobil kommer stängas av snart för att jag la in turkisk simkort:|!!!!!!!!!! Wttfff assåå är fett noojjig! så måste till the phone house snaabbt nu och några av de är turkar så de borde nog veta!

Aja sen efter det ska jag träffa en killkompis :) vet ej vart och och vad vi ska göra än men får se ! Hörs senare, ha en fin dag alla <3

jag innan utgång i lördags!

The way your heart beats..


Lite mer shopping från Istanbul!


Mango: 22 Lira : Ungefär 110kr

haha måste ha alltid i flera färger! Mango: 21.90 Lira : Ungefär 110kr

Vero moda: 25,95lira : 130kr
Haha var tvungen att köpa en likadan fast annan färg på den här också men den här är kort modell :) 25,95 Lira :130kr

Mango: 30lira om jag minns rätt : 150kr

Zara: 25,95 Lira  130kr

6 september

Heej! kom hem nyss. Idag först försov jag mig men hade bara ändå mentorsamtal.. sen gick jag och Clara till centrum, köpte hårfärg och eyeliner, gick hem till mig och färga mitt hårbooten! sen efter det gick jag till jobbt sen hem och åt, och sen gick jag ut och träffa Robert en stund!

Nu är jag hemma och är skit trött, har fortfarande inte packat upp allting.. hörs senare! ha en fin kväll alla <3

haha ser död ut men aaa.. jag och kassandra kompis sarah på aveny i lördags

Heej! Jag vet inte vaad som hänt men från ...

mms_img24300 (MMS)

Heej! Jag vet inte vaad som hänt men från iingenstans sluta mitt internet att fungera??!!:s skiit irreterande! Så ja så får blogga här i mobilen tills jag ringer com hem i morrn! Har ikväll packat upp lite haha nej jag har fortf inte packat upp än...men een ena väskan hr jag packqt ur helt nu :P bara den stora me kläder kvar ppuuuh kmr ta 1 år å vika de där klderna å sortera tilltvätten...men ajaa ska sova nu e helt dööd efter idag! Godnatt alla hörs i morgon<3


Heej! Just nu kom jag precis till jobbet! ...

mms_img33751 (MMS)

Heej! Just nu kom jag precis till jobbet! Är heelt slut assåå :( sov borta inatt å sov typ ingenting på natten kändes det som iallafall-.- sen vakna jag halv 7(!!) å sluta vid 3 för engelskan va inställd,efter skolan åt jag på donken med Clara! Sen köpte jag gelenaglar som man gör själv,typ mitt 5te paket på en månad haha! Min första skoldag var det idag hahah å jag har bra men ändå lite jobbigt schema, på tisdagar e jag nästan ledig,har bara mentorsamtal -.- hahaha ska jag gå till skolan kl 12 till typ halv1?! Hahaha... No comments på de där asså,tror jag inte kmr kma ofta på den "lektionen" för man får ju ändå inte betyg..ajaa men har inte ens gått hem i mellan å sitter på jobbet nu å väntar för att börja-.- slutar 9!! Kmr nog somna tidigt ikvll,hoppas de iaf! Behöver sova uuut! Aja hörs efter 9 ,ha en fin kvll alla! Åh va gott de skulle va me en froppechino lr va den hette hahaha..


Tarkan 2011 - Adimi Kalbine Yaz <3

<33


Lite bilder från Istanbul Augusti-September 2011 <3

Europeiska sidan. Kanyon<3

Kanyon. hahaha ser ut som en kiines!


Besiktas. Europeiska sidan av IstanbulSuadiyeee <3


BRRIINNNEEER!!!!!

Har aldriiig brunniit shåär fuckiing mycket på jag vet inte huuur längeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IIINGEN förstår mig, bara en gör det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tuung kväll igår!

heej! Igår efter vi hade varit hemma så gick vi ut på restaurang ! Det va turkar som ägde stället så undra på varför det va fett goood mat hhah :D! Iallafall sen drog jag hem ensam, fixade mig och åkte in till stan för att möta Kassandra & hennes kompis Sara ! Först var vi på sogni och sen gick vi till Aveny och sen slutligen lobby! Det var första gången jag hade varit på de ställerna och måste säga att lobby var gaalet! Ska spikat tid flera gånger framöver! Kassandra och Sara va trötta och ville hem så vi gick tidigare då, nästa helg kanske jag ska ut å då skiter jag i haha jag ska va i lobby till 5 assåå det är tråkigt att dra innan de stänger ju! Och jag var feett hypemode igår asså

Aja men jag gick upp nu för att sjukanmäla mig, mår inte så bra! Jag skulle fotas idag i en studio på Stureplan men jag känenr verkligen att jag inte mår bra så ska boka in ny tid nästa vecka! men aja, finns fler dagar!

nu ska jag sova om igen somnade halv 6 i morse, godnatt! <3

en bild på mig,kassandra & Kajsa för 2 veckor sen sist jag var ute! Fler av de bilderna visar jag senare, har många bilder från den dagen :) mitt hår blev fuuckaatt efter någon timme bara, så jävla lökigt det va där o vissa trassla till mitt hår hahah-.-

Sverige dag 1...hahah

Heej! Vaknade för 2 timmar sen, har fixat mig och bara varit hemma, vi har gäster hemma just nu för min mamma fyller år. Jag fryyser så mycket hemma just nu :( åh va skönt det skulle va om någon höll om mig nu haha :(
aja men om någon timme ska jagpublicera ett inlägg som är om något skit bra som hände mig för några dagar sen, ni kommer bli choockade!!
Men måste gå nu och va trevlig mot gästerna haha, ha en fin dag alla <3
hahahhaah kolla på tjejen bakom mig! va gör hon ? :P

tröööttt

Heej! Kom hem för typ 40 min sen, Lisa kom hit en stund och sen gick vi till max och åt och bara prata! FYFAAAN va kaaallt det är ute, de e sjuukt! 8 grader???!!!! oomg jag hade jeans,converse,skinnjacka,HALSDUK, kofta och jag frööös.. :'( inte kul!

Aja har varit uppe sen halv 7 idag, är helt dööd ska försöka sova nu, i morgon fyller ju min mamma år så kan ju inte sova föör länge -.- mitt rum är K-A-O-S just nu, det var så sjukt städat när jag kom hem, allt va helt städat.. tills jag kom igen hahahh

Aja men nu måste jag försöka soova, ska bara ta det lugnt o kolla på lale devri en stund, det har börjat igen :D! Godnatt alla, hörs mer i morgon <3

bjuder en bild på mig från igår på starbucks cooffee @caddee <3

BACK IN SWEDEN....

Heej! Kom hem för ett tag sen! Flyget åkte en halvtimme försent så blev lite sen. Fan va skönt jag hade påvägen hem, det var tomt stolen i mitten så jag kunde sträcka ut mig lite och sova, sen gick killen som satt brevid mig(?) så jag hade 3 säten för mig själv haha fett skönt!

Ååh vilken ångest det va att landa i sverige, diirekt när jag kommer ut från arlanda börjar det REGNA!!!! Typiskt asså.. ajaa nu ska jag ta en dusch är helt dööd har inte sovit så bra senaste 2 nätterna, igentligen inte såå mkt på hela resan! Ville ut i morgon men min mamma fyller år i morgon o jag kommer vilja sova hela dan om jag ska ut ikväll :(

å hjelt seriöst är jag helt ootaggad är så trött och sliten, aja men måste duscha nu! Hörs senare <3

Istanbul dag 13 Sista dagen :'(Sitter på starbucks på flygplatsen i Istanbul

Heej! Just nu är jag på flygplatsen i Istanbul, jag kom skit tidigt, var här redan vid 11 tiden och mitt flyg går härifrån turkisk tid 13:50, haha kom så tidigt så de inte ens skrivit gaten än :O aja sitter i starbucks coffee som vanligt haha och fikar, så jävla goda browniecheescaken och froppochino(stavning?) har shoppat lite på taxfree, köpte en parfym igen & massaa chockaad :D! Ska sitta här ett tag till och ta det lugnt och sen ska jag kolla runt i tax free igen och fråga om gaten och sen gå in i flygplanet och åka till sverige :'( fyfan asså va jobbigt det är att lämna Turkiet, grät som ett baarn när jag sa hejdå till farmor och alla :'( jag hoppas verkligen att min farmor har måånga år kvar och att det inte var sista gången jag träffa henne <3

Jag gråter inte just nu men på flygplanet kommer jag gråta igen det vet jag, fan va pinsamt för jag kommer ju sitta brevid 2 okända haha de kommer tro att jag e flygrädd eller nåt! Igår iallafall hade jag en jätte trevlig kväll! Min kusin och hennes familj tog mig till en restaurang, skit god mat var det ! Sen åkte jag hem, packade och sen gick och la mig!

Ajaa är i Sverige vid 6tiden eller nåt :'( åååh jag ser att det är 16 grader i Stockholm nu.. asså 16??!?!! Wtf fett kaaalllt här är det fan 33 grader, jag har shorts på mig just nu :| kommer dö haha HATAAR sveriges väder över hela mitt hjärta fan asså!!!!!!!!

Aja måste börja gå nu, vill gå runt lite :) Ha en fin dag alla! Hörs när jag är i Sverige! Har massoor med bilder jag kommer lägga in och massaa shopping :D! Wish mee luuck , hoppas jag överlever flygresan haha puss på eer!

hahahah som ni ser är min biljett fett konstig haha jag la biljetten i passet precis efter de stämpla så det kom på biljetten


Istanbul dag 12

Heej alla! Just nu sitter jag på starbucks som vanligt hahah nu igen ensam dåraa.. men min killkompis kmr snart hit och gör mig sällskap! Igår vaknade jag runt 9 tiden och somnade runt 5?Inte braa.. Ajaa mötte upp min kompis vid 11 och sen gick vi till Fenerbahce Spor kulubu! Så jäävla fiint där asså! Märks att det är ett jäävligt bra och känt lag! ;) När jag var liten där så var vi där skit ofta, kommer ihåg att min kusin hade bröllop där, fan va gaalet brölloppet va asså så jävla fint och perfeekt allt va! Kommer ihåg att jag var den enda som fick vara tärna och bära brud bucketen, fan va glad jag blev sen alla barnen blev avundsjuka på mig hahahah fan va jag skröt om det asså! (a) och några irreterande barn försökte ta bucketen från mig hahahaha

 

Ajaa igår var vi där från typ halv 12 till 4-5, fan va varmt det va igår. Aja vi hade en trevlig dag, sen gick jag hem och packade ganska mkt fan va tråkigt det är att packa.. när man ska hem asså.. ville få dt mesta gjort idag så jag slipper packa på min sista dag idag! Skulle egentligen till fenerbahce idag igen men jag känner att jag inte kommer hinna, vill spendera tiden på att gå runt i cadde och shoppa det sista haha, köpa en present till min kusin och min mamma fyller år på lördag så måste hitta något till henne! Sen vill jag bara njuta av den sista dagen, senare på kvällen ska några i min släkt bjuda ut mig på restaurang. Kommer bli så jävla jobbigt att säga hejdå.. hatar sånt! För varje gång jag åker hem tänker jag ”tänk om det var sista gången jag såg min farmor nu?” Är så jävla rädd för att förlora henne asså, ingen förstår! Hon är 85år, därför man vet aldrig. Sen är det så jävla jobbigt allmänt att lämna sitt hem då, det är på ett sätt jobbigt att ha två hem, när jag är i Sverige saknar jag Turkiet, när jag är i Turkiet, saknar jag Sverige OBS bara vänner & familj hahah inte skolan och vädret, heell no!

Ajaa men nu måste jag njuta av min sista dag här :'( snyyft hahah men tror inte jag kommer kunna blogga mer ikväll! Nu kom min kompis, måste va lite trevlig haha, men hörs mer i morgon! Ha en fin kväll alla :)

 

Fenerbahcee <3


RSS 2.0