Avundsjuka i förhållande..

En liten avundsjuka i ett förhållande är nyttigt, för det är alltid skönt att veta att någon är rädd för att förlora dig... men till en VISS GRÄNS!!

Det finns gränser till hur avundsjuk man får va i ett förhållande. När den jag är tillsammans med är någon gång är LITE avundsjuk så tar jag det som en bekräftelse på att han gillar mig och att han är rädd för att förlora mig. Men till en viss gräns som sagt. En man är tillsammans med ska inte gå så långt att han blir avundsjuk så fort du pratar med killkompisar, hälsar på killkompisar, är med de eller så så ska de inte förbjuda dig att ha killkompisar och bli sura.
Att förbjuda sin flickvän att ha killkompisar är ett stort bevis på avundsjuka som blir till den värre nivån, svartsjuka, PLUS inte mycket tillit alls. Man ska ha högt tillit på varrandra, har man inte tillit i förhållandet funkar det tyvärr inte. Om någon kille skulle säga till mig, du får inte ha killkompisar???!! Skulle jag ba wtf driveru med mig?! Jag skulle ta det direkt som att han INTE litar på mig.

Sen det där med att kolla varrandras sms och så.. asså jag tar det som att inte han litar på mig?! Okej att kolla på sin tjejs mobil någon gång om man får tillåtelse, men inte ta sin tjejs mobil och springa iväg och kolla alla sms.. det är så fult och respektlöst. Eller ännu värre att sitta och raaderaa kontakter eller sitta och smsa de som är killar på mobilen och frågar vem de är och vad de vill tjejen? Asså det där är såå över gränsen, och INTE okej!

Sen en kille som ska bestämma vad du än gör, å får en att dissa alla sina vänner för din pojkvän..Att ha en kille som är så tyvärr är sånna jag backar ifrån, jag vill kunna ha ganska fritt liv, när jag är tillsammans med någon, missförstå mig inte nu men jag menar då att jag SKA få kunna ha killkompisar, jag SKA kunna få träffa mina killkompisar och umgås med de annars tyvärr som jag brukar kalla det.. Ett förhållande som är som ett fängelse. Men många tjejer är tyvärr för blyga och kan inte säga ifrån, de LÅTER killen behandla än hur de vill. Jag vill ha en kille som litar på mig till 100%, inte fängslar in mig, sånt är INTE okej.
Ett förhållande blir så sjukt mycket bättre och hälsosammare när båda har 100% tillit för varandra.!

Någon som håller med mig?
(ps det här inlägget gäller till tjejer också såklart men det är jobbigt att skriva kille/tjej honom/henne heela tiden drf haha!)

Kommentarer
Postat av: Anonym

så sant!!

2011-09-28 @ 17:06:14
Postat av: M

förklara för mig i ren svenska vad avundsjuka och svartsjuka går ihop dem har helt olika innebörd.

2011-09-28 @ 22:30:12
Postat av: F

Håller med dig, det är sant de du säger.. tillit är det viktigaste, utan tillit funkar det inte, om man litar på sin flickvän/pojkvän behöver man inte oroa sig för hennes killkompisar, asso tjejen ska ju oxå visa typ om killen ringer dig o du svarar alltid med "hej älskling" t ex. då ska du inte svara hej aa lalala tjejen ska vara så som hon är även framför sına killkompisar.. o med tiden blir det bara bättre om tjejen har killkompisar för de ökar respekten o tillitet.. men vissa har ju de svårt o lita på någon annan men de går bara att få det genom att "testa" sig fram allstå låta tjejen ha killkompisar o så inte med att få henne att tappa kontakten med sitt förflutna o börja en helt ny sida med dig från ingenstans.. o de värsta e om att man ställer dom kraven o inte kan se upp till det själv! Du e helt enkelt ett mycket bra exempel på en tjej man kan lita på :)

2011-09-29 @ 00:49:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0