Döden är inte den största förlusten i livet...

Döden är inte den största förlusten i livet, utan den största förlusten är det som dör inuti dig medans du fortfarande lever. Att leva med ett brustet hjärta, att leva med att något inom dig dör, är den hemskaste känslan du kan gå igenom.. Med ett brustet hjärta och när det känns dött och tomt inom dig, är du inte hel. Ett brustet hjärta tar långt tid att läka, ett brustet hjärta är svårt att leva med och svårt att få det helt igen..

De som aldrig gått igenom det, kan aldrig ens föreställa sig hur ont det gör. De som inte gått igenom det tror sånt blir bra efter några veckor. Men nej det beror på hur krossat ditt hjärta är men om det är riktigt krossat tar det väldigt långt tid att läka. Det känns bokstavligen som att få en kniv rakt in i hjärtat, det känns som att hela du blir svag, du orkar inte med något, du tycker bara att allt är hopplöst. Ingen förstår dig till 100%, ingen. Du försöker för din och dina vänners skull att gå ut och ha kul. Du fake ler och låtsas vara glad hela tiden.. men sen när du kommer hem och du är ensam, igen.. det är då det tunga inom dig kommer fram igen, det är då du tänker på allt och verkligen beter dig som du egentligen mår..


Den dagen ditt hjärta äntligen läkt och du mår bra igen känns det som att en tung grej på dig flyger iväg, du känner dig så fri, du känner dig så lycklig och inget känns tungt längre. Att känna känslan av vara lycklig är den bästa känslan som finns..

Kommentarer
Postat av: Anonym

2011-09-19 @ 23:13:21
Postat av: Anonym

så jävla vackert skrivet! håller med dig till hundra och den känslan, av att vara lycklig, e så värd att kämpa för.<3

2011-09-19 @ 23:14:40
URL: http://wrapmywords.blogg.se/
Postat av: Anonym

sjukt fint skrivet!!!

2011-09-20 @ 00:14:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0