jag har tydligen en diagnos för ADD??!! Så ska få assistent!

Heej! Kom hem precis från skolan! Sov 2-3 timmar inatt och ändå gjorde jag matteprov tidigt på morgonen! Det gick helt okej tror jag? Vet inte har inte värsta förhoppningarna på provet iallafall!

Idag på kundtekniken kom det 3 kunder och de frivilliga fick börja ha det då hahah ingen våga börja typ asså jag är jätte nervös för att klippa korthåriga och killar? Jag kan inte det så bra än tycker jg så jag gjorde långhårsuppsättning istället!

Seen iaf hade jag möte med syon , skrev på papper osv sen hon ba "sen vill jag fråga dig en sak.. eftersom att du har diagnos på Add..." jag ba hahahah vaa? har jag add? sen närdå :S sen hon ba det står i din journal? Asså jag är helt förvirad vet inte om jag har det men grejjen är jag vet iallafall att jag har koncentrations svårigheter och någon måste tvinga mig göra läxorna osv för att jag ska börja osv iallafall vi ska dubbelkolla min journal i morgon för säkerhetskull och sen om jag nu har add så ska jag få en assistent! haha hon/han kommer komma till min skola några gånger i veckan typ och prata med mig, hjälpa mig och bygga upp ett schema hur jag ska göra med allt osvosv! Hon sa att jag gjort test hos en pyskolog? när var jag hos en pyskolog? det va ju 10 år sen efter min pappa dog? Sen minns jag inte mer efter det..

Faktist så skulle det hjälpa mig väldigt mycket, jag är tyvärr för lat person som gör allt i sista sekunden, kommer aldrig i tid, tappar bort saker och kan aldrig koncentrera mig till 100% pga för mycket tankar i huvudet. Så jag hoppas nu att jag har add vilket jag typ har (men vi ska dubbelkolla det) så skolan kan fixa en assistent åt mig! :)


Kommentarer
Postat av: kjnvqjrfu

http://www.tekila-et-ses-amis.net/ 54611123412 http://www.hd-digitalsat.com/ 51628625174 http://www.isabelmarantsneakerspascher.info/
Hello. And Bye.2012-06-22 @ 16:07:12
Postat av: jjlrpxqin

http://www.geniegti.com/ mmotdwbas http://www.versaillesnobara.com/2012-06-25 @ 21:59:52
Postat av: carpinteyrogn

http://www.versaillesnobara.com/ tiucntrgj christin louboutin bijhohusw [url=http://www.versaillesnobara.com/]chrisitian louboutin soldes[/url]

2012-06-29 @ 14:13:51
URL: http://www.versaillesnobara.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0