haaatar CSN och rektor som tror de vet allt


det här brevet fick jag hem under lovet. hahah asså det här är ett SKÄMT VARFÖÖÖR ge mig pengar först och seeen beslutar om jag ska ha de eller inte asså?!?!? Vem gör så hahaha csns regler är ett stort jävlaSKÄMMT! Vet fler som fått betala tillbaks ännu mer till och med de e sjuukt va de försöker råna och hustla än asså!!

Sen vart faan kom 525kr ifrån? Jo från praktiken! Varje termin får vi runt 500kr var för matpengar till praktiken... sen min rektor som tror hon vet allt har skickat in till CSN ett helt jävla FAKE papper att jag inte kommit till min praktik på typ 5 veckor?!?! Asså har hon kamera där på något sätt? Hur FAN kan hon veta om jag varit där eller inte? Har bevis till och med från min frisör där att jag varit där. Assåå vet ni hur jävla mkt timmar det blir på att ha frånvaro varje praktiksdag en gång i veckan på 5 VECKOR??!?! En daaag bara blir 9 timmar! Såå räkna ut själva 9X5= 45 fucking TIMMAAAAR inte konstigt att jag får väärsta frånvaron asså jag briinner på gud Ska till rektorn och klaga i morgon iallafall är så jävla trött på dessa rektorer och lärare som tror de är bäst och vet allt fan. Min lärare skickade in till csn efter jag fått varning plus så trodde hon att jag inte hade ngn praktik men sen fick hon ju beviset EFTER hon skicka in? Men då gör man väl något åt det sen? MEnar inget mot min lärare menar REKTORN asså shiiitt va jag brinner det e sjuukt..

Har verkligen hat på vissa rektorer och lärare allmänt. Bara för att de är vuxna så tror de att de vet ALLT och tror att allt ska bli bättre genom att göra såhär?! Asså hahahah herregud

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0