kryssningen va nice!

Heej! Vakna för typ en timme sen. Somna vid 6 imorse-.- haha och va helt dööd för jag jobbade direkt efter vi hade kommit hem från kryssningen! Så seeg kväll både jag och Lisa ville bara gå hem asså haha! Som tur vare en torr skiva så alla gick hem runt 2 så vi fick sluta lite tidigare då.

Var som sagt på kryssning igår med Lisa, Charlotte, Taimaz och mååånga till haha kommer ta en sida att skriva upp alla namn! Det va sjukt kul! Jätte bra draag men liite för mycket babbar haha och man kände många där så det va kul! Haha jag, Lisa & Charlotte tappa bort varran heeela tiden jag dela ju hytt me de men som tur fanns ju många jag kände där så jag va me de liksom så vandrade knappast själv sådär haha! Jag, Taimaz, Kassandra och alla hade våra hyttar jätte nära varrandra , jätte tur verkligen haha det va som att det vaa planerat haha! Så det va skönt att ha nära vännerna!

Hitta Charlotte & Lisa tillslut haha och alla vi gick och la oss runt 8 haha shit! Sen vakna vi vid 1-2. Så vi va helt döda och jag kom hem runt 7 på kvällen och halvsomna 10 min sen ringde min alarm att jag måste till jobbet så det va inte mycket vila direkt haha ajaa det va en lyckad kryssning faktist!

Aja men nu ska jag äta, idag ska jag faktist bara ta det lugnt! Har inte mycket pengar kvar från kryssningen så pallar inte gå ut och slösa mina pengar igen haha! Såå idag ska jag va hemma, kolla mina serier och plugga! *duktig flicka* aja hörs sen :D! Minuset på kryssningen VI GLÖMDE TA KORT!! Huuur hahah ass¨har inte ett enda foto från kryssningen förutom bilder på biljetterna liksom-.-........ ååh :(Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0