Lyckad kväll igår! Fötterna är dööda

Heej! Igår på dan så shoppa jag och Tania i kista,köpte ett par skit fina klackskor, jeans, halsband och läppglans. Det fanns tyvärr inte stl 37 på skorna så dum som jag är köpte jag stl 36!!!! Kunde fan inte gå efter en halvtimme mina fötter svullna upp och fyfan va ont jag fick!! Skulle kanske köpt 38 å haft sula i men åh vet inte va jag ska göra nu?! Har använt de bara EN gång 2 timmar typ å det går ju inte länna tillbaka de nu?:( fanfanfan tror jag får sälja de i bloggen eller nåt, visar bild senare!

Duscha nyss å ska äta nu! Igår kväll efter kista så gick jag,Lisa, Hasmik & Eden till Collage ett tag och sen drog vi till Entourage och träffade Armin, Payam och Yousef! Det va kul ! Efter det drog vi några till max och efter sov en kompis över hos mig!

Ska nu äta middag och kolla på Lale devri och Ask-i memnu lite det är så sjukt spännande på båda serierna hah är helt fast!

Måste fan hinna plugga också under lovet men hinner inte idag för senare ikväll ska jag hem till Tania för att färga hennes hår! Aja hörs senare ha en fin kväll alla!

Igår på Collage


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0