MVG OCH VG :D!

Heej! Igår så va jag med Shayan & Armin vi kolla på film och så. Sen sov jag borta inatt och jag "sov" en stund nyss haha kunde inte somna pga att jag blev väckt hela tiden av samtal och sms! Efter skolan så träffade jag Ali på tåget och han sa att han skulle träffa Aylin och jag tänkte aa men kan följa me o hälsa bara för trodde hon va nära tåget men det sluta me att vi gick hem till henne och åt haha! Vi va där typ en halvtimme bara sen skulle hon till jobbet och jag hem.

Gjorde provet i försäljning och service idag och gissa va jag fick? MVG!!!!! :D hahah helt glad asså!! Jag pluggade mkt och trodde det skulle va skiit svårt men de va skit lätt haha och av 30poäng fick jag liksom 29 ;) är man tung så är man sen fick jag veta provresultatet från fredagens prov i Kultur och stil historia asså jag va näära på astt skolka från provet för jag trodde jag skulle få ig!! Men nejnej däär fick man VG :D! Shoo det går bra nu hahaha nej men asså anledningen vrf jag blir så glad när det händer är för att jag är alltid keff när det gäller teori brukar oftast bara få G för att jag pluggar dåligt och får aldrig in allt haha!

Aja idag ska jag ba chilla har inge jobb idag!Ska kolla på lale devri nu och ask-i memnu om jag hinner har fan inte kollat på den på 2 veckooor :( Men har en viktig prövning om 2 veckor jag inte ens börjat plugga på som e ett stort prov. aja hörs senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0