shit vilken dag!

Igår efter jobbet så ville aalla på jobbet verkligen gå ut efter köra liksom en after work. Men jag va först låst med att jag ville hem för vet att om jag går ut och kommer hem jätte sent så kommer jag inte palla gå till skolan dagen efter. Men sen tänkte jag att kl var redan mycket och jag ville inte åka hem helt själv så jag tänkte okej en stund då så vi drog till Rose det va fuuullt med folk. TRodde verkligen inte att det skulle så fullt men de va ju ändå löning.

aja vi var där ett tag träffade några vänner där också sen kände jag att jag va sjuukt trött och typ lite yr så ville snaabbt bara hem och pallade inte vänta till tåget så jag tog taxi snabbt hem helt själv. Sen gick jag och la mig direkt när jag kom hem och i morse vid 9-10 tiden vaknar jag av att jag mår jätte illa går och spyr BLOD fyfan blev jätte rädd det va itne överdrivet mcyket men sådär halft. sen går jag och kollar mig i spegeln så har jag fått jävla röda utslag i ansiktet?!?!?!?!? ser ut som en prickikorv asså fyfan så jag fick tid på vårdcentralen, Armin skit snäll följde med mig<3hahah att han stog ut asså med mig!!

Sen kom det värsta.. de undersökte mig sen ba aa nu får du gå och ta blodprovet fyfaan jag grääät som en 3åring asså helt seriöst e så jäävla rädd för sprutor så jag grät söndeerrr och skaka så fick bedövning så va tvungen att vänta en timme o Armin va tvungen att gå till sitt jobb så Alale kom och sen fick jag göra i fingret istället fyfan e för feeeg :'( skämmdes ihjääl men garvade lite efteråt för att det gjorde inte så ont som jag trodde haha... hahahha mamma ringde mig och muta och ba du får en fin present om du klarar det (så gör hon alltid för jag inte ska banga) såå får en ny skinnjacka i morgon dåå :D!! skulle ändå halft få den men nu får jag den 100% :D aja men nu ska jag äta har inte ätit sen igår kväll, hoppas ni mår bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0