Sov gott!

Hej! Ligger just nu i sängen och bloggar från mobilen , pallar inte öppna datan igen för kommer aldrig lyckas stänga av den i tid då haha! Ajaa är fortfarande svag efter dgen har inte ätit så mycket mat men iallafall lite så bättre än inget iallafall!

Btw hur kan vissa läkare bli läkare? Den första läkaren jag gick till idag va så sjuukt stressad människa jag kom 2 min sent och hon babblar hälften av besöket om "aa de e inte bra att komma i tid pga att du nu kom 10 min försent så hinner vi bara snacka i 5 min, een sek kollar hon min hals å en sek mina lungor och fråga typ 3 frågor sen sa hon nu måste du ta blodprover har ite mer tid nu så ba fick jag gå sen när hon går förbi oss när vi sitter utanför sa jag snällt "ursäkta skulle jag kunna fråga en fråga bara snabbt?" då svarar hon jätte otrevligt ba "neeejj jag har inte tid just nu" å går iväg?!? Hahah asså va är det där? En läkare ska vara lugn och vara hjälpsam inte stress på hög nivå fan!! Aja tur att den andra läkaren som tog sprutan på mig va lugn å jätte tålmodig och verkligen skit snäll och trevlig, kunde svara på 10 frågor till o med!!

jävla utslagen i ansiktet är kvar :@ får inte använda ngt på ansiktet på några dagar säger de.. ahaa okej så jag ska gå ut sådär prickig i ansiktet? Hell no :( asså plus mamma försöker tvinga mig att stanna hemma i morrn o vila men jag pallar verkligen iiinte me mer frånvaro asså:( kmr kanske senare men måstee gå nu det är inte alls många veckor kvar nu:/ aja men hörs mer i morgon godnatt alla<3!


Kommentarer
Postat av: Ayse

Så vackert!!:)

2012-04-27 @ 00:51:48
Postat av: SARAH CARLSTEN

Ha en awesome fredag :*/ http://sarahcarlstens.blogg.se (:

2012-04-27 @ 11:29:38
URL: http://sarahcarlstens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0