6 april

Heej! Åt nyss mat och vi har gäster hemma. Igår jobbade jag som sagt hahah nu måste jag berätta lite om spökbollsturneringen. Vi alla var där runt 12 på natten dåra. Sen otur som vanligt så får aaallttid mitt lag möta killar haha men det var rätt jämn match ändå men vi åkte ut direkt då eftersom att vi förlora ! Aja sen kollade vi på de andra matcherna, chillade, gick runt och sånt haha! Sen åt vi frukost vid 7 och jag, Tajdin, Allan, deras kompis försökte sova på madrasser vi tog till omklädningsrum haha men där fick vi inte va för lärare sen skulle vi alla sova i frisör uppehållsrummet och alla däcka i sofforna haha sen kommer en lärare och kastar ut de eftersom att de inte går i frisör !

Men jag låg kvar tänkte jag ska inte hem för om jag drar hem kommer jag inte palla gå tillbaka till skolan så äntligen när jag skulle somna om kom 2 ettor och tände lamporna, börja läsa högt på deras uppsats 58 gånger blev duuum asså haha så jag blev fett arg och tänkte nej fan nu drar jag hem ändå och kl var 9 då men sen träffa jag på Darre som inte palla gå påsin lektion för han va helt död så han hitta ett annat rum man kunde sova i hahah jag sov på ett BORD och han på golvet hahaha vi däcka fint iallafall i 2 timmar sen ringde mitt alarm och diret efter drog jag till min första lektion..*stolt* haha sen när jag kom hem somna jag skit snabbt i 3 timmar och sen gick jag och jobba!

Aja nu kollar jag på ask-i memnu snabbis och sen ska jag börja fixa mig, måste en snabbis till kista för att köpa ett par jeans och sen tänkte jag dra till jobbet direkt därifrån! aja men hörs senare ! Ha en fin kväll alla :)


förra årets

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0