Svar på frågor

POSTAT AV: YASEMIN
Vad roligt att du är där just nu. Istanbul cok guzel umarim tadini iyi cikarirsin sekerim. Kendine iyi bak tatlim.

Svar: Tack så mycket! :)


POSTAT AV: CLARA
Hej Sevda! Är det svårt att få jobb när man är kvinna i Turkiet? Vad kan man jobba som där? Jobbar tjejer i shoppingcentret där i Istanbul? Är muslimerna lika strängt troende i Turkiet som i t.ex. Iran? Kan man gå i linne och shorts där?
Hur säger man Vad gör du? på turkiska?
Vill gärna flytta dit i framtiden. Älskar din blogg och du är jättevacker!:)

Svar: Heej Clara! Jag har inte så mycket koll på just om jobb faktist. Du kan jobba med allt möjligt! Ja det är mest tjejer som jobbar i shoppingcenter faktist. Nejnej verkligen inte. I Turkiet är ingen i landet tvingad att ha sjal och täcka kroppen sådär. Du kan visa håret, benen, armarna och ha uringat om du vill. Som Sverige! Man säger "Napiyorsun". Va kul! Hoppas det blir som du vill och lycka till! :) Tack så mycket!


POSTAT AV: L
var är tsenats jacka från

Svar: haha på bilden är det Alale & Aylin så vet inte vilken jacka du tänkte på.


POSTAT AV: ANONYM
vad heter dom? känns som att jag känner igen honom till höger o han med vitröd rutig skjorta

Svar: Han till vänster heter Akay, höger, Orcun och han längst upp Kubilay/Kubbe


POSTAT AV: ANONYM
hej sevda, eftersom du håller på att typ utbilda dig till frisör så ville jag fråga dig :) asså mitt hår är typ jätte frissigt asså typ elekriskt o vet inte vad jag ska göra... ska jag köpa ett hårserum eller vad ska jag köpa??? harredan hårinpackning o så men de funkar eeejj :( mitt hår får fina lockar efter det har blivit blött o sen så blir de bara helt frissigt gaahh hjäälp mig :)

Svar: Heej! Du kan ju köpa det och testa! Det funkar för det mesta va jag hört, har aldrig använt det själv så kan inte säga så. Men det låter som att du behöver använda en stylingprodukt för lockigt hår typ en gelé!


POSTAT AV: T
vadå pappas sida räknas mest? wtf? jävla kvinnoförtryck?? hahahaha du är HALV svensk, HALV turk. no more, no less. anna verkar ju inte ha alla hästarna i stallet om man säger så. plus att man inte behöver följa föräldrarnas religion. när var den här anna född egentligen?

Svar: hahahah det undrar jag med!


POSTAT AV: NARIN
Sevda snälla kan inte du länka jackan som du köpte från zara snälla eller lägg bra bild så man kan se hur den ser ut snällaaaa

Svar: Hitta tyvärr ingen bild på Zaras hemsida, hoppas den här duger iaf!


POSTAT AV: ANONYM
vart kommer ditt läppstift/läppglans som du har på bilden i headern ifrån? Så snyggt!

Svar: Det var inte mitt läppglans, det va the studios . Troor det kom från Make up store


POSTAT AV: IDA
Hejsan. Jag har också tänkt att åka på barskola i Miami, verkar så jäkla roligt ;D. Tänkte kolla om du har åkt redan och om du har det om du kan berätta lite om det? :P.

Svar: Heej! Nee det har jag inte, ville bli 21 först. Men jag tror jag ska ta utbildningen i Sverige istället, har hört att det är mer seriöst här. Får see :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0