8 juni

Heej! kom hem precis från Armin. Igår efter vi hade varit på utspringet och åkt flak så skyndade jag mig för att hinna men va tvungen att åka till Ulriksdal först för att hämta mina grejjer hos Alale, fett pinsamt åkte helt ölig och äcklig haha senskynda jag mig hem duscha och fixa mig. Sen drog jag till Tsenats mottagning en snabbis typ bara en halvtimme, sen drog jag, Hermona & Armin till Alales mottagning! Jätte trevligt var det med god mat och så! Sen drog vi alla ungdomar till Alale och förkröka och dansa och så haha! Vi va massa tjejer och Armin ensam kille haha!

Sen åkte vi alla till Solna gymnasiums slutskiva, den va kaaaaos me folk och precis när vi kom skulle de stänga ner???!! Kl var typ bara halv 1 assså pga omogna idioter som hade bråkat å grejjer så de fucka för oss andra..sen tänkte vi aamen vi går till John Bauers slutskiva på Entourage, men nejnej däär hade de OCKSÅ stängde de också ner pga bråk o skit!! Fan va synd verkligen. Så alla vi drog till Cassianas våran plan 3 haha och där blev det också bråk men runt halv3 så de stängdes-.-. Sen drog vi hem bara.

Imorse mådde jag så sjuuuuukt dåligt ush, mådde illa, ont i magen och huvvet, kändes bokstavlign som att en bil va på mitt huvud kunde inte lyfta asså och så pinsamt när man är hos andras familjer när man mår sådär:/ ville ba hem, ajaa mår mkt bättre nu! Har gårdagens smink och kläder nu ush ska ta en dusch nu sen får vi se va som händer ska nog ta de lugnt ikväll iaf,!


Nallarna jag köpte igår till vännerna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0