B-R-I-N-N-EEEEEEEEEEEEEEEER!

Jag har fucking blivit spääärrad på mitt nya konto också?!!?!?!??! UUUUUUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFFFF ingen förstår min ilska just nu asså på gud e fett arg!!!!!!!!!!!!!! Och mitt gamla riktiga konto är fortaaarande spärrad och det har liksom gått 1 månad snart?????? Först är jag helt utan facebook i 2 veeckor sen när jag äntligen skaffar en tillfällig så försvinner den också efter 1 vecka??! Fucking skämt asså jag svär!!
 
Ajaaa kunde skicka in bild på mitt legg men gjorde inte det för att om det blir knas me att få tillbaka mitt andra konto som jag igentligen vill ha mest såklart för det är där jag har allting,..så ger upp me jävla konton nu och får helt enkelt bara stå ut tills jag fått tillbaka mitt gamla, väntar 1-2 veckor till och oooooom den inte fucking kommer tillbaka kommer jag då skaffa en ny igen! Tills dess får alla nå mig genom mobilen ni som har mitt nr, Instagram SevdaYetis och kik SevdaYetis!
 
Ajaa nog om det, HAr sovit hos Aylin 2 nätter irad nu med Alale, första natten så kollade vi på massa filmer och så och åt massa gott, sen byggde vi en kojja hahahahhaah jag döör vi vill va 10 år igen aså, den blev fett mysig haha vi sov i kojjan hela natten. Aja sen igår sov vi skiit länge haha och sen lagade vi mat och så, vi kollade på typ 4 filmer igår hahah först Lille sjöljungfrun 1 & 2 och sen American pie Reunion & sen The ugly truth! Skit bra är de haha hade sett lilla sjöljungfrun 89 gånger innan och sen American pie en gång haha! Sen i förrigår efter jag skrev förra inlägget så kollade vi på Rapunzeel haha som jag också sett 89 gånger säkert ajaa är fortfarande hos Aylin och vi åt frukost nu vi ska snart dra och gymma haha soffpotatisar vi varit i flera dagar nu o har inte sovit hemma på 5 nätter asså har varit me Aylin & Alale 24/7 ! Ajaa hörs mer ikväll!

Kommentarer
Postat av: dimitra

en fråga bara hur lång e du? :)

2012-06-25 @ 17:15:26
Postat av: adrian

Kan du inte leva utan Facebook?

2012-06-26 @ 17:50:32
URL: http://www.nobrain.dk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0