Hermonas Student!

Heej! Åt nyss mat är ensam hemma just nu riktigt skönt, måste börja plugga snart!! åhhh orkar itne! Har inte hunnit blogga något de här dagarna har haft fett mycket att göra! Pallar itne ta upp allt dag för dag så säger det som hände igår istället! Igår tog Hermona studenten!! Så vid 11 tiden drog jag, Aylin, Nolly o hennes kille till Nackademins gymnasium för att se utspringet! det spöregna typ hela dagen, riktigt synd och dåligt att de hade otur de som tog studenten igår :/.

Aja sen efter hennes utspring hade jag lovat att åka flak me henne men me tanke på att jag e lite försyld så ändrade jag mig och sa att jag skulle hem istället och hon lyckades vrkligen övertala mig-.- haha så jag följde me och flippa i flaket me alla studenterna för Hermonas skull! Det va skit kul och verkligen galet men det va iiiiiskallt fyfan asså kände inte ens mina fötter och händer! :O hade ba tjocktröja under ett linne o jeans men frös ihjäääl å va helt dygnsur me all regn och öl jag fått i håret och allt såg kaaos ut!

Det värsta e när man ska hem sen från fridhemsplan.. tog tåget och man ser ut som största luffaren haha! Ajaa sen sov jag typ en timme när jag kom hem för sov bara 2timmar på natten-.-. Så sen fixade jag mig och drog till Hermonas studentmottagning! Jätte mycket god mat fanns och mycket folk! Det va jätte trevligt och sen drog jag och massa tjejer till Hermonas slutskiva som var på Clustret! Riktigt kul var det va va fuuuullt me folk det va 4(!!) skolor som hade sin slutskiva där! Så tror det va runt 1000 pers asså helt galet! Aja sen drog alla hem och nu ska jag plugga och sen jobba ikväll, hörs mer sen!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0