lyckad helg!

Heeej! Förlååt att jag inte bloggat men har verkligen iiinte haft tid!!! I förrigår så var jag, Lisa, Taimaz, Tania, Sabina, Becky och några på Entourage! Vi skulle till sture igentligen men det va kaaaos me folk vi pallade inte ens kriga vi va osmarta och gick dit efteer 12 då allaa som va på summerburst skulle ut-.- ajaa! Det va mer en chillkväll vi satt bara och snacka, dansa inte eller så!

Sen igår gick jag SPONTANT ut med Aylin, Hermona & Tsenat till Cafe Opera, hade aldrig varit där förut men fyfan va kul det vaaa en riktigt lyckad kväll!! De tviiinga mig ut bokstavligen för att Hermona & Tsenat åker ju snart så vi körde en sista utgång innan de åker! Hade alltid hat mot att gå ut på söndaagar men fyfan va nice det vaa asså! Äldre folk och roligare helt enkelt! Ska lätt dit igen på en söndag! Gillar äldre ställen mycket mer än yngre!

Ajaa duschade nyss och funderar på att gå och sola snart känner mig fett blek haha. Sen måste jag träffa Shayan för att lämna hans laddare jag lånade förut. Sen får jag se vad jag hittar på !
Taimaz & jag i lördags!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0