amba igår

Heej! Har inte haft tid för att blogga! I fredags va jag, Aylin & Taimaz hos Asall med massa tjejer! Det va jätte trevligt sen skulle vi ut men det blev kaos allting så vi alla drog hem bara. Hel fail. Igår gick jag, Aylin, Linn och hennes kompis spontant ut till Amba! Det va helt lyckad och rolig kväll! Nu väntar mina serier Lale devri sen ask-i memnu haha :D hörs senare!
  
7
igår på ambassadeur!

Kommentarer
Postat av: Amina

Sevda, jag behöver verkligen din hjälp.
Jag är en tjej på 17 år som har ett väldigt stort problem som jag inte vet hur jag skall hantera längre. Jag förstår inte varför ingen kille vill se MIG, eller vill lära känna mig på riktigt.
Varje gång som jag går ut med mina vänner, så kommer det fram olika killar till mig, frågar om mitt nummer, flörtar osv. Vi smsar ett tag och bestämmer för att träffas. Men det säger nästan ALLTID stopp där, eftersom att dem i stort sätt alltid vill ligga med mig redan första dejten. Och när jag inte vill gå så långt (är oskuld) så slutar dom höra av sig trots att dom har varit hur gulliga som helst under dejten, och sagt att vi ska träffas igen, att dom ska höra av sig osv. Är jag så värdelös som person att dom inte ens vill lära känna mig. Det kan ju liksom inte vara en slump att detta händer 95% av alla gånger. Vad ska jag göra, vad tror du att det beror på?

2012-09-23 @ 22:12:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0