godnatt

Heej! Idag va jag och duktig och gymma (Y) sen va jag hemma bara,kollade på Galatasaray - Manchester united matchen! Tråkigt att inte gala vann, haha tro inte att jag sviker fener nu men det är turkiskt lag så då klart håller man på det :) Haha hejjade på galatasaray  när jag va liten,, köpte kläder och flaggor pga att mina bästa vänner hejjade på det och min pappa blev så suuur han va stoort fan av Fenerbahce så han ville typ kasta mina grejjer jag köpte haha!!
 
Men sen hejja jag på fenerbahce för min pappas skull! Haha  halva min släkt hejjar på Fenerbahce och halva Galatasary , några få Besiktas, deet blir alltid bråk när det är match hahahah dör av garv! Får inte gå in i en av mina kusiners hus om jag inte jag hejjar på galatasaray på ngn match :( hahahahah dör!
 
sen har jag haft tråkigt så har kollat runt på bilar på internet haha :( har inte körkort än men fan va jag vill att tiden ska gå snabbt nu så jag kan få min bil!! Mer än ett år kvar dåra, har bestämt mig för att börja ta körkortet direkt efter sommaren 2013..för vill resa hela sommaren så kommer ej ha tid då och kommer kunna fokosera mer också då! men kollade bara för skojjskull liksom för att se många märkens utseende, priser osv!
 
Aja ska kolla på ask-i memnu nu en stund sen soova! Godnatt!
fan va cool ferrari hahah nej ska inte köpa en rosa bil även fast det är sjukt coolt haha
 
Min önskan på hur den ska se ut: Vill nog ha en silver, svart eller vit, tror det lutar mest åt silver eller svart haha svååårt!ganska liten tjejbil sådär haha och med 4 dörrar(!!) Så sjuukt irreterande att åka i bilar som har 2 dörrar om de e 5pers bil, skönare att bara öppna "sin egen dörr" och bara gå in liksom! Och helst vill jag kunna öppna taket sådär på sommaren haha men det är bara drömmar haha önskar att det går i uppfyllelse! Och har hört att manuell är bäst att ha så tror jag vill ha det då! Sen resten kan jag inte så mkt om bilar haha ska lära mig mer! :$

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0