Ask-i memnu

Hahahah jag är faaaast jag är föööör beroende det här är inteeee inte bra tuur att jag inte har massa läxor att göra..än asså har kollat nonstop på ask-i memnu i flera tiiimmar ikväll (vill inte veta hur många) hahah kan inte släpppaa serien den blir bara bättre och bättre och mer spännande hela tiden och så många tårar jag fällt pga serien hahahah skojja.. lr inte hahah asså saker som kommer upp i serien man själv varit igenom som varit jobbigt i livet.. man tänker på det och känslor kommer upp haha asså!
 
Nu är jag på 55de avsnittet! "baara" 40 avsnitt kvar typ, men har kommit på mer än halva iallafall, började i vintras trodde jag skulle bli klar i somras men nej nej haha ett avsnitt är liksom "bara" 92min typ.. finns iiingen serie som är bättre än den här punkt slut!
 
ska sov nu haha som tur börjar jag 12 i morgon såå har lite sovmorgon! Har bara en lektion och sen har jag möte med min bankman. Sen senare ska jag träffa Nima kanske det va länge sen sist, aja hörs mer i morgon godnatt <3
<3 


här är en av huvudrollerna (Behlul) som är min framtida man dåra hans riktiga namn är: Kivanc Tatlitug :)

Kommentarer
Postat av: heej sevda

haha har kollat klart ask-i memnu, den är fett bra!!
Eftersom du verkar gilla turkiska serier kan jag rekomendera några :)

Adini feriha koydum - serien handlar om en tjej som är fattig men hon börjar i skolan för att hon får BURS ahaha vet inte va de heter på svenska men typ familjen slipper betala föör skolan (tjejen spelas av nihal hon i ask-i memnu)hon blir kär i en playboy kille som är rik o har status o allt.. o killen i henne.. Fast hon kommer att börja ljuga om att hon kommer från en rik familj för alla i hennes skola (hennes föreldrar städar rika människors hus o då gav en rik tjej sina nya kläder till den fattiga tjejen).. pappan är kulturell o han låter typ inte henne gå ut o så medans alla hennes kompisar får de.. DEN E SKIIIIIT BRA DU MÅSTE KOLLA PÅ MAX 2 AVSNITT SEN ÄR DU HOOKED :D den ligger typ 1a i turkiets listor också.. kan fler andra bra serier också skriver dom senare om du vill?? :) Gillar din blogg föresten :) !

Svar: Aa det är den jag ska börja kolla på faktist efter jag är klar med ask-i memnu har bara 9 avsnitt kvar nu! Ja, tack gärna :)! Jätte snällt åh tack så mycket!! :D
Sevda

2012-09-08 @ 15:30:46
Postat av: Anonym

Eeehh hela min släkt e besatt. Haha den e faktiskt gryyyymt bra.../Monish

Svar: hahaha den e bäst! :)
Sevda

2012-09-09 @ 01:23:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0