orolig...

Jag har på sistonde haft jätte problem med mellangärdet eller va det heter... har fått ont där förut med men SÄLLAN! Fick bara max kanske 1,2 gr i månaden förut, nu har jag fått det nästan varje dag på sistonde :(? Jätte obehagligt, även fast jag inte äter såå mycket fett varje dag, bara helt plötsligt kan jag inte andas och får skiiiiiit ont i hjärtat, och så fort jag försöker ta ett andetag så känns det som att mitt hjärta ska spricka typ?! Skiit äckligt! :( men varar typ 1 min ungefär, sen kan det komma tillbaka några minuter/timmar efter igen...
 
Det har börjat komma flera gånger om dagen nu, fick idag nyss 2 gånger på bara 10min? Asså hade så fucking ont så tårarna bara rann vet inte va jag ska göra...är det här normalt ens?
 
googlade lite kom in på att det kan vara att man har gallsten? läste symptomen på det men hälften typ stämmde på mig, sen kom jag in på någon artikel om hjärtproblem och hjärtinfarkt??
 
Där blev jag orolig. Min pappa hade problem med hjärtat, han fick hjärtinfarkt 3 gånger, sista gången dog han av det :( jag kollade mitt hjärta sist när jag var 11 år tror jag då var allt bra, men kan man få hjärtproblem senare i livet?
 
åååhh får se va jag ska göra asså, ska avvakta några dagar till och om det inte går bort måste det väl va något fel på mig? Tror att de flesta varit med om att ha ont i mellangärdet någon gång, men tror inte att det är normalt att ha det nästan varje dag och flera gånger dessutom?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0