snart kommer jag till dig igen baba

om lite mer en månad kommer jag till dig ! <3 ska bli så skönt att prata ut om allt, få ut alla känslor jag kvävt inom mig, låta bara att komma ut, även fast jag inte får något svar så vet jag att du hör allting och det känns iallafall alltid bättre när jag varit och besökt dig..och jag vet att du hör allt och finns där för mig, det bevisade du förra året! Även fast jag inte kan se dig, höra dig så kan jag känna din närhet, och tro mig det är nåt stort för mig, det betyder så sjukt mycket att få känna din närhet vid mig, Skulle bli världens lyckligaste om du visa din närhet igen för mig...min finaste baba, saknar dig så det gör ont djupt i hjärtat. Inget i världen skulle göra mig gladare om du kom tillbaka till oss så vi blev en hel familj igen, jag älskar dig mest av allt <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

<3<3

2012-09-03 @ 23:48:37
Postat av: tsenat

<33333

2012-09-04 @ 13:59:50
Postat av: Nor G

Hej Sevda.. ja upptäckte din blogg för ganska länge sedan, har dig till o med på fb:)(men tror aldrig att jag har kommenterat, kände att det va dags :) Först måste jag skriva att jag blev tårögd av detta inlägget, jag träffar min pappa en gång om månaden, saknar alltid honom sjukt mycket och så tänker jag på hur svårt du måste ha det. Sedan måste jag säga att du verkligen är vacker o känns som en jättepositiv människa, övertygad om att du kommer bli en superbra frisör in the future.

Svar: Heej Nor! Va söt, jaa oavsett om man träffar någon sällan är det jobbigt det med :/. Tack så jätte mycket blev varm och glad av din fina kommentar. Kram! :)
Sevda

2012-09-04 @ 15:49:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0