21 augusti

Heej! Idag va jag i skolan för att göra min prövning. Det va därför jag va tvungen att åka hem senast den 18 augusti för att hinna göra den. Måste till turkiet igen om 2 veckor, berättar mer om det senare!!
 
I fredags skulle vi till den där båtfesten men våran killkompis va med i en bilolycka som tur inte en allvarlig men det kändes inte bra att liksom gå ut och festa precis efter så jag och Malin gick till Sapphire of Istanbul! Vi gick dit, tog en del bilder, vi höll på att typ blåsa bort !!! hahaha vi va där på kvällen så det va fett blåsigt. Sen va vi en stund på Kanyon och sen åkte vi till Bebek och åt på nåt ställe efter det träffade vi Fasla och vi drog till Lukka en stund och sen till Sunset. Vi alla va helt döda så vi va där bara en liten stund och åkte hem tidigt och sov. Sen dagen efter gick vi till stranden och solade och badade!
 
Senare gick vi hem och duscha och fixa oss. Sen kom Fasla och 2 andra killkompisar till oss för att föra och sen åkte vi tillsammans till Angelique det va så tuungt!! Dödade verkligen Reina, det va bara rnb och lite turkisk musik första våningen, andra våningen bara house och 3je vare vip. Så då förstår ni vart vi hängde mest! I rnb såklart haha sen mitt i dansgolvet säger min kompis att vi står och dansar exakt framför flera galatasaray fotbollspelare haha hade ingen aning men fett random att vi stog just där!
 
Aja det va en galet lyckad kväll inte en sek satt vi och sen efter kvällen gick vi och åt på Bodrum Manti och sen åkte vi hem.  Vi va hemma runt 6 och va helt döda när vi vakna såå vi sov halva dagen och sket i solningen sista dagen och tog det lugnt bara istället. Det va en helt klart lyckad resa, hann va i Istanbul, Bodrum & Alanya. Nu i september då jag åker är jag nog borta i en månad igen då blir det nog en trip till Bodrum ett tag också!
 
Måste lägga in massa bilder nu hörs senare!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0