Badrummet nästaan klart! :)

Heej! Just nu är jag hos frisören i min farmors hus och fixar håret! Igår vakna vi och åt frukost med Nesrin och sen gick vi till stranden för att sola och bada! Vi va där några timmar och sen gick vi till min farmors lägenhet och städa lite, bäddade, handlade och så för att vi skulle kunna bo där! Sen åkte vi till Fasla och Nesrin för att hämta våra bagage och så! Sen gick jag och Malin och åt på en restaurang nära min farmor i cadde. Efter det gick vi hem och la oss.

Idag vakna vi 9 för jag trodde elektrikerna skulle komma men nejnej de kom inte idag för att de fick nåt annat å göra haha som vanliigt.... Sen kom Fasla och Nesrin och en i min släkt för att kolla på lägenheten. Det är ju ganska långt från klart, hela köket är ju borta å alla väggarna i köket har vi inte fixat än, alla dörrar ska målas och ändras, balkongen ska målas, alla golv ska läggas, ska byta ut alla lampor, eluttag, lampknappar lr va man säger, och allt sånt. Ända som är klart är alla väggar i lägenheten (förutom köket), nästan hela badrummet nu . Bauhaus kom 11 i morse för att montera in duschen, handfatet, skåpen och spegeln. Sen är det nu bara sån där toalettpapper stång å handdukstång som ska sättas fast sen äre helt klart i badrummet! Sjuukt fint blev det är jätte nöjd verkligen.

Aja sen när de gick så åt vi och gick till stranden och sola typ 1,5 timme. Vi trodde vi skulle på båtfesten 00:00 men den börjar 19:30 å åker runt till 00:00 sen är det efterfest 00:00-04:00 typ. Får se om vi pallar! Så vi ska börja fixa oss och ringa lahmacun hemkörning :D :D muuuummssss sen ska vi möta min vän å sen åker vi in tillsammans!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0