Reina igår!

Heej! Igår så solade vi och bada hela dagen och sen duschade vi och sen åkte vi till Viaport för att äta middag och efter det gick vi hem och fixade oss och sen förade sen åkte vi till Reinaaa! Det va en galeeet verkligen! Sjuukt bra musik. Min bästa Istanbul utgång verkligen vi hypade till maax! Allt va perfekt hela kvällen tills Malin från iiingenstans SVIMMA?!?! Preciiis när vi skulle gå hem så bara fivk hon skiit ont i huvvet några sekunder sen baam svimma asså så räädd jag blev kan verkligen inte beskriva.. Fick gråten i halsen direkt, fick paaanik och skakade i hela kroppen och jag ville bara dra malin därifrån å ringa ambulans ! Å de sjuka är att hon vakna upp diirekt å mådde skit bra som iiinget har hänt !! Helt stört. Så vi åkte hem, tog hennes blodtryck va lite låg. Sen va den bättre efter. Sen kollade vi mitt blodtryck å det va lågt men det är aaalltid lågt. Blir alltid lätt snurrig å sånt just för att jag har lågt blodtryck hela tiden så det va inget nytt. Sen somnade vi typ 6 för vi ville kolla till Malin hela tiden! Sen vakna vi vid 12 å en annan kompis kom och hämta upp oss så vi åkte å åt frukost i Viaport å sen åkte hem till honom för att bada och sola i poolen resten av kvällen med hans kompis också!

Sen när vi hade solat å badat åt vi middag här i området. Å efter det duscha å fixa oss för att åka till Istinye Park! Verkligen gaaaalet där! Jag å Aylin va där i mars typ 10 min tyckte inte det va så värsta stället som aaalla sa! Inte konstigt, vi va på det mindre fina stället haha det va gigantiskt utaanför själva byggnaden först haha! Ajaa där åt vi igen å kolla runt.

Nu ska vi chilla bara på min kompis balkong å sen ska vi sova! I morgon ska vi upp tidigt för att åka först till Kapali Carsi å sen runt till andra ställen i europeiska sidan sen efter hälsa på min farmors syster å de. Å efter åka tillbaks till Kurtköy till min kompis som bor där! Min farmors lägenhet är ju fortfarande inte klar men badrummet är nog klart på tisdag eller onsdag då kommer vi bo där! Mkt skönare nära allt!! Aja måste va social nu hörs mer i morrn puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0