hemma lördag

Heej! Igår så hade jag först lite ärenden på dagen och sen gick jag hem, fixa mig och mötte Aylin i lion bar. Vi föra med några kompisar till och sen drog till Amba. Det va skit länge sen sist, snart 1 år sen jag va där. Va där mycket ett tag förut men sen tyckte jag det blev ganska dåligt men igår hade vi verkligen skit kul och en jätte lyckad kväll!!
 
Blev nästan litee för mkt av allt hahaha. Aja sen tog vi taxi hem till Aylin och sov där. Vaknade tidigt och sen åkte hem. Sen somna om igen 2 timmar typ hehe. Sen har jag varit seg heeela dagen och varit ensam hemma. Tsenat kom hit och vi hade tacokväll mmm. Är fortfarande hemma i soffan och har matkoma, fan va mycket vi åt hahahah. Hon den jäveln gick ut och festa med Malin, Mika & Mikaela, skulle ut med de men kände verkligen att jag iiinte orkade ikväll..
 
Jag kollar fortfarande på lägenheter just nu, och det går sådär. Blir så jävla irreterad. Kan hitta värsta lägenheten i bästa läget, men vafaaaann visa kort pååå huset också, inte bara ii lägenheten. Blir skit irreterad på det. Kan va skit sunkit hus ibland liksom?! Ajaaa ska leta vidare nu herrå så länge
jag o Aylin på lucca Istanbul
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0