18 december

Heej! Idag har jag hela dagen först ringt till skolan och inget svar fortfarande...Frågade en kompis om han kunde hjälpa mig med den där sidan och han hitta blanketten åt mig haha e fett trög på sånt! Så gick till biblan i centrum, skrev ut papprerna, kopierade mina legg, pass och så. Skit tröga människor i biblioteket i solna centrum.. seriöst förstår inteee hur de fått jobbet där det är fan ett skäämmt!!! Vi försökte skanna 2 bilder sådär asså va tvungen att vända på de så det skulle komma på samma papper.. och jag kan inte sånt? Och INGEN där heller herregud höll på en halvtimme... Ajaa såååå ska skriva i allting i morgon och skicka in ansökan :D! 
 
 
Efter det köpte jag hårfärg, smink borttagning och annat viktigt. Köpte hem mat från burger king skit gooott haha såå länge sen jag åt det. Sen gick jag till Malin och hon färgade mitt hår, och sen kom Tsenat och vi 3 drog till Cafè 60 och va där hela kvällen. Inte för att jag va så bra sällskap kanske pga att lite saker hände när vi va där...Sen när jag kom hem kollade jag på paradise hotel bara. 
 
Ajaa vet inte hur jag mår just nu faktist. Känns både bra och dåligt på samma gång faktist...blir ingen sömn inatt iallafall.. ska sova nu godnatt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0