Fin kommentar!

POSTAT AV: SULE
Du har säkert hört det många gånger Sevda, men du är otroligt stark.
Jag har följt din blogg i år nu. Och varje gång du lägger upp en bild på din pappa så fäller jag en tår. Jag vet inte varför jag blir så berörd. Men jag tror att jag någonstans där inne känner vilken underbar pappa du hade, och hur roligt ni hade tillsammans.
Även om han inte finns idag. Fast finns gör han ändå, i ditt hjärta och han är nog otroligt stolt över dig. Du är en sån fin tjej som strävar efter dina mål i livet. Ge aldrig upp något, tro mig det skulle din pappa inte heller vilja. Även mot alla motgångar. Glöm inte än en gång, Du är stark Sevda!

2013-12-25 @ 23:50:04

Svar: Tack så mycket för din fina kommentar!!! :) Det gjorde min dag. Tro mig..Blir alltid så glad när jag får fina kommentarer av er underbara läsare!

Va kul att du känner så! Att mina texter i bloggen för hur underbar han var verkligen inser folk och att vi hade så sjukt kul tillsammans, massor av underbara minnen vi fick tillsammans. Tro mig, av att veta att han finns i både mitt hjärta och runt om mig och vakar över mig varenda dag..Det hjälper mig så mycket och det är anledningen till att jag ens orkar upp varje morgon och orkar att ens leva kvar i det här livet utan mina änglar.. När han bevisade det för mig, det var som att flera ton kg från mig släpptes och det var sån frihet att känna att han verkligen vakar över mig och jag mådde mycket bättre efter. Och jag försöker göra allting för att göra honom och mina andra änglar och min mamma så stolta! Tack så mycket, tro mig jag ger aldrig upp förens det jag velat ha är framför mig, för det gjorde aldrig min pappa heller.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0