Fin kommentar !

Det här är en kommentar jag ville ha i ett eget inlägg för jag blev extra glad av att läsa den!

POSTAT AV: ISABELL KAVAK
Hej Sevda! Detta är så olikt mig haha har aldrig gjort något sånthär tidigare men jag gör ett försök, jag har nu under cirka ett år följt din blogg och vill bara säga att du är GRYM. Ditt tänkande, ditt sätt att resonera m.m. Jag är själv från Turkiet, min stora dröm är att flytta dit.. Jag har ingen möjlighet att verkställa min dröm detta år.. men gör det du istället!! Medans du har möjlighet! Jag vet mycket väl hur det är där borta, men du verkar vara en otroligt mogen tjej med fötterna på jorden. Det är helt otroligt vad vi är lika till sättet att vara, av det jag har sett av dig på din blogg.. Jag tror definitivt på att allt kommer att gå bra för dig!
Saygılar
Isabell Kavak

2013-12-13 @ 20:18:00

Svar: Heej Isabell! Tack så jätte mycket för dina fina ord. Blev verkligen jätte glad att läsa de! :) Va kul att du är ifrån samma land. Jag förstår dig. Det är mååångas drömm. Om du inte har möjlighet att göra det detta år. Satsa,kriiga och försök göra ALLT för att få din dröm uppfylld, nästa år eller efter några år. Ibland har man mycket annat i livet som är viktigare just då. Som jag hade skolan tills iår liksom. Att flytta och plugga i Turkiet, Istanbul har varit min dröm sen grundsskolan. Sen jag tappa min turkiska väldigt mycket så sa jag alltid: Efter studenten ska jag flytta dit i några månader för att träna upp den igen, för att ha större chans att flytta tillbaka dit helt i framtiden.

Tack ännu en gång för alla dina fina ord. Kom ihåg. Så länge du har viljan, har du ALLT. Man måste bara vågaaa. Det är det många inte gör. Många har många drömmar, men vågar inte uppfylla de.

Men ge ALDRIG upp förens din dröm är framför dig. Och du är redo att följa den.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0