Flyttar till Istanbul den 13 januari :D

Nu är det bookaat och klart!! Flyttar om 15 dagar sjuuuukt!! Är så glad. En av mina drömmar i livet går snart i uppfyllelse. Jag slutar ALDRIG kriga för det jag vill ha, förens jag har det framför mina ögon...!!
 
Åker på en måndag, kommer fram på kvällen. Tänkte att jag vill åka början av veckan för att ha hela veckan på mig att varje dag kolla lägenheter. Förhopppniiingsvis hittar jag nåt redan första veckan så jag kan börja flytta in redan på helgen eller början av veckan därpå!! Då det är då 2 veckor kvar tills skolan börjar, då har jag 2 veckor på mig att köpa grejjer till lägenheten, fixa och sååå!! :D Haha är så hypad ska redan börja backa snart asssåå vill inte ens veta hur mycket jag ska packa med hahaha har köpt extra bagage så jag får ha 30kg... å ska lägga lite i Dilaras väska också.. måste köpa en liten rullväska somjag ska ha som handbagage och lägga tunga grejjer i och sommarvår kläder ska jag inte ta med så mycket än. Ska va smart och hämta de när jag kommer till Sverige imellan de här 5 månaderna! 
 
Shit känslan att bara köpa enkelbiljett sjuukt det är då det verkligen känns verkligt!! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Vano

Hej! Jag råkade hamna här när jag sökte på flytt till istanbul för de e precis vad jag funderar på men undrar hur man går tillväga med praktiska saker som visum för de måste man väl ha, har tänkt börja med en 5-6 månaders period i istanbul för att avgöra om de passar mig :)

2014-07-07 @ 17:27:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0