frågor & svar

POSTAT AV: ANONYM
Hej! Ursäkta att jag frågar men 
Jobbar du? Eller hur får du allt pengar ifrån sjukt! Du festar ju hela tiden och åker runt drömlivet :O

Svar: Heej! Neej, jag har inte jobbat nånting sen maj faktist.. jag extra jobbade i garderob i Willow, det va inte alls mycket jag ens hann jobba iår över huvudtaget, för hade så mycket med skolan då. Men några tusenlappar hann jag tjäna iallafall därifrån. Så har inte haft någon inkomst alls sen Juni. Men från och med nu har jag börjat få in en egen inkomst.

Haha asså mångaa säger det. Men jag spenderar faktist inte mycket när jag går ut. 1: Jag gillar inte att dricka så mycket, för jag är fööör lättpåverkad. 2: Mer ekonomiskt att inte spendera mycket varje gång liksom. Såå jag har levt på mamma 100% då sen juni.. men inte så länge till då jag kommer få en inkomst snart när jag börjar plugga.

 

POSTAT AV: FS
Har du ärvt mycket efter din farmor? Undrar eftersom du skriver om renovering osv :)) älskar din blogg!!

Svar: Jag har inte ärvt några pengar, men jag har ärvt hela hennes lägenhet och möbler och allt som tillhörde henne. Det var bara jag som ärvde för att jag va hennes enda barnbarn. Tack så mycket :) kul att du gillar den!

 

POSTAT AV: ANONYM
Hur känns det nu att vara hemma efter du va där så länge? känns det inte konstigt? elelr längtade du hem så det känns skönt att va hemma nu? vill du flytta dit igen?

Svar: Det känns skit konstigt haha. Har inte förstått det riktigt än. Jag längtade hem till min mamma, min mormors syster och mina vänner. Men inte Sverige sååå. Ja, jag flyttar snart igen :D!


POSTAT AV: SELIN
Hej Sevda! Ville fråga dig, du var ju i turkiet nu i 3 månader då måste du väl ändå träffat en del killar kanske dejtat eller liksom bara lärt känna? Ser du stor skillnad mellan killarna i turkiet och sverige? Stor eller liten skillnad? Isåfal vad och varför? Föredrar du killarna i sverige eller turkiet? Och en sista fråga är det stor skillnad på turkarna i turkiet och turkarna här? Vilka e bäst typ

Svar: Heej Selin. Ja, det har jag gjort. Ja jag ser en stor skillnad. Jag vet inte men jag tycker killarna i Istanbul har såå mycket mer klass och mer respekt för tjejer. Och allmänt så mycket mognare. Hmm nu har jag inte träffat såå många killar i Istanbul så jag vet inte. Kan väl vara mest för att jag är så jävla trött på alla killar i Sverige. Att "nytt" blir mer spännade liksom. Men utseende mässigt så tycker jag faktist att utlänskar i Sverige ser bättre ut allmänt. Det är svårare att hitta någon som är en 10a där.

 

POSTAT AV: ANONYM
Tja, hälsa på mig när du kommer till Istanbul :))

Svar: Hej, vem är du haha?

 

POSTAT AV: ANONYM
Så fint Sevda! tänker på dig o!

Svar: Tack så mycket!!

 

POSTAT AV: BEHICE
Hej jag har också planer på att studera där i framtidenså kul att du följer dina drömmar!! Vilka kurser är det som CSN berättigar ? 
Love ya blogg puss

Svar: Heej! Va kul! Och detsamma! :) Alla kurser i skolan jag ska gå i iallafall. Och tror inte att det är specialla kurser de CSN berättigar, utan om det är en hel skola de CSN berättigar så måste alla kurser i den skolan gälla..

Tack så mycket! Kul att du gillar den :)!

 

POSTAT AV: ALALE
Min lilla sötnos!! Saknar dig massvis också! snart ses vi <3 :*

Svar: Hehe det här är ingen fråga men ville lägga upp den ändåå!! 5 dagar kvaar :D <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0