Lyckad kryssning!

Heej! Igår va jag på kryssning med Aylin, Nolly & Maneli och massa till vi kännde som också va där! Kvällen börja med att vi åt middag i båten och sen börja vi alla fixa oss och föra lite och efter så gick vi till festen då! Det va skit kul vi dansa mycket i början men sen försvann alla hahaha mycket hände lite här o var så ibland satt jag med andra killkompisar och ibland va jag bara med en av de jag va med.
 
Sedan börja jag frysa ihjäääl det va skit kallt de hade öppnat fönstret lr nåånting asså så man blev helt otaggad för jag bara tänkte på hur mycket jag frös och blev uttråkad och trött, Sa flera gånger ska sova snart ska sova snart sen blev det typ roligare, och sen samma sak sådär hela tiden. Men vid 6 gick jag och la mig ensam för de andra gick och la sig senare. Sen vakna jag upp och måde skit dåligt. Fyfaan va den här båten gunga asså det va inte nice... sen somna jag om vid 9 och vi vakna runt 2 och senare gick och åt middag/lunch/frukost. haha
 
Sen efter vi va i hamn så åkte vi hem.  Ska kolla runt lite på lägenheter igen och biljetteeerr gaaah har inte bokat än har galen beslutångest därför..
 
Aja godnatt sålänge!
 jag och Yunus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0