Småstad vs Storstad

En sak jag aaaldrig skulle klara av att göra tror jag, det är att flytta till småstad!!! Tror jag skulle bli knäpp om jag ska vara ärlig. Haha det är såå landet för mig. Visst är det skönt att åka bort till landet där det bara finns skog, vatten och några hus typ. Helt tyst och bara rensa tankarna. Men hööögst 1 vecka skulle jag orka att vara där. Sen skulle jag känna att jag måste se hus, bilar och människor!!
 
Jag tycker bara Stockholm är lite småstad om man jämför med alla andra storstäder i världen. Haha går inte ens jämföra med Istanbul tex. Sjukt. Har sagt och lovat för mig själv. Om jag ska flytta nånstans i Sverige, så ska jag föralltid bo nåånstans i Stockholm, och helst alltid Solna. Solna är ju officellt SVERIGES bästa stad att bo i ;) Och det håller jag med om som fan. Finns verkligen  ALLT här. Har liksom pendeltåg, tunnelbana, tvärbana, buss, köpcentrum, fotbollstadium, massa skolor, gymnasium. Allt verkligen. Och det jag gillar med solna är att det är blandat me folket också. 
 
OOm jag ens skulle flytta ifrån Stockholm i Sverige skulle jag maaax testa Göteborg men vet inte det regnar ju typ året om där, vet inte om jag skulle orka med det. Men skulle inte sätta min fot i norrland eller nåt sånt ställe, nej tack.
 
Och i Turkiet ska man sjäälvklart bo i Istanbul året runt. På somrarna Bodrum eller Antalya!!! Min drömm i framtiden är att köpa en lägenhet eller hus i mest i Antalya för jag bokstavligen bodde där vaarje sommar i ett hotell dåra i Kemer.Det har varit min dröm sen liten och det kommer gå i uppfyllelse en vacker dag ;)!  Men känner att Bodrum skulle inte sitta fel heller haha. Bodrum är dyrare och mindre. Men så sjuuuukt vackert. Det är så sjukt mycket billigare med lägenhet/hus i Bodrum och Antalya än Istanbul. Istanbul är mycket dyrare att köpa hus/lägenhet.
 
Stockholm
 
 
Istanbul. ENDA staden i hela VÄRLDEN som är delad i 2 kondinenter ;) för er som inte visste det
 
 
Antalya
 
Bodrum
 
Stockholm, Istanbul, Antalya & Bodrum i mitt hjärta!!! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0