snaart...

Det är nuu allt börjar kännas, verkligt. Nu har jag skrivit alla mina uppgifter och ska skicka iväg det i morgon!!!! Jag har ändrat mina planer igeeen. Jag flyttar mitten av januari, ska fira min födelsedag i Sverige först, och sen veckan efter åka dit, fira den där och flyttaaa !! :D Så jag kommer första veckan bara fokusera på att göra aallt för att hitta lägenhet, fira min födelsedag och sen om det typ är 2 veckor kvar tills skolan början ska jag försöka umgås med vännerna och släkten så mycket som möjligt och tagga tills plugget börjar liksom. Och sen ha all energi och motivation och göra mitt bästa att vara fullt aktiv på lektionerna och göra alla läxor för att klara alla slutprov i alla kurser jag kommer att läsa!
 
Är så sjuukt taggad det är sjukt. Kan inte beskriva känslan. Och saknaden efter min älskade släkt och vänner.. finner inga ord. Även fast det va bara 1,5 månad sen jag träffa de sist så känns det så mycket längre sen.
 
Jag har börjat lugna ner mig mycket mer nu. Insett att börja plugga redan i början av januari är något jag absolut inte kommer hinna med. Stressade ihjäl mig asså. Ska jag liksom komma dit typ 3 januari, försöka hitta något 3 dagar innan skolan? Vill andas och ha lite mer tid på mig. Och jag har även insett att jag kommer ändå inte fiska en lägenhet liksom direkt från Sverige och va garanterad att få den. Det är förens man skrivit på kontrakt som man är säker.
 
Så ska iallafall fortsätta att kolla lite då och då, bara för att se vilka förslag som finns, se alla priser och så, så jag har lite koll. Sedan när jag kommer dit så ska jag kontakta flera mäklare jag har numret på nu. Träffa de, och de ska försöka fixa en lägenhet till mig på 2 dagar bara.. får se hur det går.. och hoppas det finns bra lägenheter jag fastnar för då också, som jag fastnat för nu liksom..
 
 nyår 2011

Kommentarer
Postat av: Anonym

svarar du på din blogg mail?:)

2013-12-20 @ 02:41:44
Postat av: Elin

du är så perfekt sevda. helt sjukt kan inte sluta kolla på dina bilder för du är så sinnesjuk vacker tjejen. Har du opererat dig nånting nånstans ansiktet eller kroppen? jätte bra blogg älskar den puss

2013-12-21 @ 00:59:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0