Trevliga främlingar

Trevliga artiga människor kan man aldrig träffa för mycket av. Oftast är det killar som går fram till än och säger att man ser bra ut och lalala. Men det är inte lika ofta tjejer går fram faktist, men på sistonde har det varit mer och mer tjejer. Mitt i dansgolvet på klubben, på toan eller ute på stan överhuvudtaget, bara sådär liksom. För ni vet vissa som kan tycka någon är fin, kan bli avundsjuk och kollar snett på en istället(tjejer).
 
Jag blir skit glad verkligen och uppskattar alla fina kommentarer jag får när jag är ute. Och blir typ mer glad när en tjej säger det faktist. Vet inte varför hahah men känns som att när en tjej säger det är det mer ärligt. Vet inte. Och killar kan ju säga det till typ 10 tjejer per kväll säkert.
 
Jag lovar, bara en fin kommentar kan göra min kväll. Speciellt om jag haft en dålig dag eller känner mig ful en kväll. Blir skit glad att höra bra saker om min både min personlighet och mitt utseende. Uppskattar alla er trevliga människor där ute :) Ni sprider glädje. Ville bara säga det.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0