14 juli

Heej! Är knappt inne på datan haha är knappt hemma rättare sagt. I fredags drog jag, Malin, Kassandra och Maneli till Berns! Det va riktigt bra. Baara bra rnb musik. Skit kul var det. Men vi drog hem tidigt. I lördags så var jag på eriksdalsdals badet med Hermona, Asall, Alale och Ahlam. Vi sola, bada och åt. Skit bra väder vare så man fick lite färg. Senare på kvällen så gick jag, Tsenat hem till Malin föra lite sen drog vi till Berns igen haha de va så sjuukt mkt folk det gick knappt röra sig ibland å sen vare bara rock i början men sen blev det bra.

Idag sov jag ut länge och sen åt på pizzastugan med Tsenat och Malin och nu är jag hos Malin och fixar mig lite. Efter ska vitill F12 haha vi har varit ute nu 4 dagar irad med idag... Om det inte vore för att jag åker på Fredag skulle jag ha filmkväll hemma är så döööd hahah!! Ajaa hörs mer i morgon. Ha en fin kväll alla!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej sevda! Jag åker till Istanbul snart och undrade om du kunde tipsa ställen att besöka osv? Har hört att det finns mycket shopping, vet du några bra butiker, centrum som man måste åka till? Och är det billigt/dyrt där? Skulle uppskattas om du svarade med tanke på att jag aldrig varit där innan! Din blogg är as bra och du är skjukt vacker! fortsätt som du gör, puss!

2013-07-15 @ 22:38:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0