18 juli

Heej! I måndags så gymmade jag först och senare va med Malin, hämtade min resväska hon hade lånat av mig förut när hon va i Spanien. Sen gick jag hem, packa lite och sen promenerade med Ann-Sofi i typ 3 timmar haha! Runt hela råstasjön, näckrosen, råsunda, huvudsta och skytteholm halva solna haha. Det va jätte kul att träffa henne hade inte träffat henne på 4 månader för hon va i Valencia och pluggade spanska. Ann-Sofi är en fin barndomsvän jag kännt sen jag va 7år min första bästis i Sverige typ haha :) Sen har vi alltid haft kontakt vilket är jätte kul!
 
Igår så tog jag det lugnt hela dagen och sen gick på chillkväll med Aylin, Malin & Tsenat och va där hela kvällen! Idag fikade jag i stan med Aylin & Alale och sen shoppade vi lite,  har på läänge inte visat shopping haha har köpt en heel del. Men kommer så fort jag får tid... Sen växlade jag pengar, hämta min biljett osv.
 
Senare gick jag hem, duschade och så och sen träffade Malin och åt sen gick hem till henne ett tag. kom hem halv 12 idag lovar att det är tidigast på hela sommaren typ haha. Tänkte nu bara packa, ta det lugnt, passa på att blogga lite och sen kolla min serie!
 
I morgon är det en lååång dag framför mig.. sista grejjerna ska packas, sista grejjerna ska köpas måste till kista också och kopiera massa studentbilder jag ska ge ut till släkten och sen ska jag framkalla ett foto på mig, farmor och min kusin som också stod min farmor jätte nära, sen köpa en ram och ge henne den som minne.. extra speciellt foto också för det va våran sista foto tillsammans november förra året... Sen kopiera en bild på mig och min pappa och köpa en ram, har redan på oss i fönstret men vill ha 4 samma ramer, en på mig och pappa, en på mig och mormor och en på mig och min farmor och i mitten en på mig, mamma och pappa. Mina närmaste i mitt liv...
 
Senare på kvällen ska jag ut och äta med mina fina vänner och sen vill jag inte ens veta va mina vänner planerat att göra med mig i morgon eftersom att det är min sista kväll då hahahah kommer inte kunna vakna på fredan iaf.....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0