Hejdå Bodrum :(

Heej! Just nu sitter jag på bussen påväg tillbaks till Istanbul! Skit bekväm buss, tv i varje säten, wifi, kontaktuttag överallt. Ligger på två säten nu bytte plats. Irriterande bara att internet dör då å då -.-. Man får gratis kex, kakor, läsk å sånt också. Resan tar 12 timmar, började åka halv 9 kl är halv 2 nu har passat på att prata med vänner lite på tango med de som hade rättare sagt haha min viber funkar inte vet inte varför..

Vi sov tidigt igår och vaknade halv 9 redan för att äta frukost och vid 11 gick till stranden och sola och bada! Sen vid 1 tiden gick vi hem å åt, 2 timmar senare gick vi till stranden igen. Så skönt att det bara tar 2min tillstranden från dera hus.

Idag hände nåt som absolut INTE fick hända... GLÖMDE MIN KAMERA i Bodrum :'(!!!!!! Huuuuuur? Tog kort från deras översta 3je våning det va skit fin utsikt, jag sa att jag hade glömde fota så jag gick upp för att fota och den dog så jag fotade med min mobil ! Så la den på ett bord "så länge" Seeeenn tror ni inte att jag fucking glömmer den å jag va så stressad sen så kollade inte om den va i väskan för hade packat ner den precis innan juu :'( märkte precis efter vi börja åka att den va borta... Som tuur har jag inte glömt den i hotell eller så, har glömt den hos mina släktingar meen kan inte få den förens 10 augusti efter jag e i Istanbul igen efter alanya resan.. Briinnneer å Asall har inte någon kamera så jag funderar på att köpa en ny mini systemkamera i morgon, tänkte ändå kanske köpa en tidigare såå.. Aja får se... Kl e halv 2 snart här nu funderar på att sova nu så det bara blir typ 1 timme kvar sen! Tror jag e framme runt 11 på dagen. Godnatt alla!

https://cdn1.cdnme.se/936457/7-3/pic_51f83e96ddf2b32a7079679f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/936457/7-3/pic_51f83e96ddf2b32a7079679f.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0