Helt spontant: Bodrum inatt! :D

Heej! Idag tidigt åkte jag min kusin, hennes mamma å pappa å min kusins kompis till deras sommarhus i Catalca! Som ligger 2 timmar utanför Istanbul. Hela dagen sola vi och bada i deras pool, skit skönt å mysigt ställe helt tyst! Dit ska man verkligen när man vill bort från allt å alla å bara rensa huvvet..

Sen påvägen i bilen ringde en i min släkt å fråga om jag ville med till Bodrum inatt heelt spontant! :D så tacka ja direekt haha så är påväg hem till Istanbul nu å ska bara packa snabbt å sen kommer de och hämtar mig så ska vi bila dit som tar 12 timmar fett kul älskar att bila haha! Ska sova å lyssna på musik hela vägen. Det blir en annan kusin, hennes mamma å pappa som jag ska åka med och vi ska bo hos andra av mina släktingars sommarhus :) ska bara va där 2 dagar för åker ju till Alanya på torsdag morgon.. Men men bättre än ingenting!

Så deppig jag va att jag inte trodde Bodrum skulle bli av iår men nu blir det av ändå :D tyvärr kommer jag ha 0tid för fest för ville mer dit för att testa utelivet där men men kanske åker efter jag kmt hem till Sverige! Ajaa ska lyssna på musik nu å vila bara hela vägen till Istanbul! Ha en fin kväll alla !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0