Istanbul dag 2

Heej! Igår efter jag kom till min farmors syster så åt jag först mådde skit dåligt så jag låg å vila ngn timme och sen gick jag, min kusin, hennes mamma å moster på på pw vid stranden. Gick typ 1 mil asså i 30 graders värme doog av värme och min kusin går fööör snabbt hänger typ inte me asså haha.. Sen åt vi vid stranden å efter fikade vi.

I morse vakna jag runt halv 10 senefter jag åt frukost gick jag hem till min kusin för vi skulle tsm hem till min farmor för att se hur det ser ut nu, de hade börjat fixat lite med badrummet. Vi kom dit å vi kom inte in!!! Min kusins pappa hade 30 nycklar å ingen funka till min farmors dörr.. Så där stog vi å försökte komma in men sen efter nån timme hitta vi farmors nycklar som tuur!

Sen gick jag på hamam första gången i mitt liv faktist haha! Sjuukt skönt. Hamnade inte på de lyxigaste direkt men de funka. Sen åkte vi till ett ställe för att välja färg till väggarna som ska börja målas på onsdag.

Sen efter gick jag å min kusin till KFC och åt och efter det började vi rensa min farmors lägenhet. 2!!!! Stora skåp tog 5 timmar å jag överdriver inte i 5 timmar i sträck utan att vila rensade vi fyfan va mkt hon hade sjuukt.. Hon sparade verkligen på ALLT! Och 12 stora soppåsar me grejjer fylldes som vi ska både kasta och ge bort till de fattiga som alltid!

E helt slut. Ligger i sängen nu. Mycket är kvar men allt rullar på och har onsdag på mig att rensa ALLT som ska kastas, ges bort och sparas. Så i morgon ska jag upp tidigt för vill äntligen solaaaa har fortf inte solat. Ska till fenerbahce och sola och bada ensam haha har inte snackat me ngn men kanse lyckas få me ngn dit i morrn. Sen efter måste jag till banken och fixa så jag får mitt turkiska bankomatkort, måste växla pengar haha har bara 5lira kvar (20kr) växlade bara lite i sverige, köpte en helt rutten mobil igår för 700kr fan den har inte ens en jävla kamera den har INGENTING haha men mina svenska telefoner spärras alltid pga att turkiska simkorten inte går. Helt onödigt att köpa iphone lr så när jag nu har 4s och ska få 5an i augusti. Aja efter allt det ska jag fortsätta rensa lägenheten.

Hoppa ni har det bäst nu måste jag sova Godnatt !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0