Istanbul dag 4 helt död..

Heej! Kom hem för en timme sen. Är helt död. Vi gick hemifrån runt 1 tiden. Köpte tyg boxar typ som vi la massa kuddar, täcken å så i. Sen gick vi till banken och beställde mitt bankomatkort som kommer i veckan nån gång. Efter åt vi kebab på ett ställe i bagdat caddesi. Och sen vid 3 va vi hos min farmor. Vi rensade från kl 3 till 9 utan att sitta en sekund. Nu är hela mitt rum tomt bara bäddsoffan kvar, som vi ska lägga i ett rum sen. hela garderoben som tagit totalt 14 timmar att rensa utan att överdriva, vi började i januari... Sjukt mkt grejjer va i den de e en stor garderob. Och sen la vi några av de fina lakanen, kuddarna, handdukarna, dukarna å så i de stora tygboxarna som kommer komma till användning sen. Å fina glas å så. Och nu har vi rensat hela mitt gamla lekrum haha nu finns bara mina gamla barbiehus, barbies jag aldrig i mitt liv kommer slänga för min pappa köpt de och det är minnen för livet. Och sen vare lite andra leksaker. Sen ska vi efter renoveringen lägga alla vardagsrumsmöblerna å min bäddsoffa å så i det rummet.

Hittade massa gamla dagböcker från både pappa, farmor å farfar haha visste inte att min farmor kunde skriva på gammelturkiska me arabiska bokstäver!! Sen hitta jag gamla foton på min pappa å mamma när de träffades när mamma va 18 år haha skit länge sen. Allt sånt har jag sparat som minne i kartonger. Ajaa efter vi va "klara" så gick vi å åt lahmacun! Glömde ta kort faan ville sukta er ju:p ajaa

Mitt ansikte mår bättre haha men ska avsolut inte sola den till helgen asså e för rädd. Ska upp vid 12 i morrn å sola typ 2-3 timmar me keps å solglasögon haha och sen direkt gå till min farmor å fortsätta med rensningen. Eftersom att vi inte är klara än så ska de börja me målningen på fredag istället. Ska sova nu godnatt alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0