Istanbul dag 5

Heej! Kom hem för typ 1 timme sen. Somnade kl 4 inatt för jag snackade för länge me vänner genom fb å så. Gick till stranden i caddebostan. Inte värsta stranden. Första gången jag gått till en strand i Istanbul. Går alltid till pool å så. Men det funkade, det va bra service å bra pris och huvudsaken att jag fick en solstol å sola på liksom haha. Men hann bara sola 1,5 timmar, va vid stranden kl 1 å va tvungen att dra halv 3 för att fortsätta me rensningen. Jag kom till min farmor kl 3 ensam för en i min släkt skulle också kommit då men grejjer kom ivägen så hon kom inte förens 5tidn så va ensam å rensade lite. Asså faaan va skuuuuummt att sitta där helt ensam i min farmors stora lägenhet. Kan inte beskriva tomheten första gången på mina 20 år jag varit hos min farmor helt ensam. Va fett jobbigt, den där tystnaden. Obeskrivligt... Usch mådde inte alls bra av att va där helt ensam. Blev bara ledsen :(..

Sen kom hon tillslut å 2 andra i min släkt. Vi va 4 pers som rensade. Jag rensade utan att sitta en sekund grån 3 till halv 12 asså 8 timmar helt stört.. Trodde de va lite kvar men neejnejnej hade såå fel haha! Min farmor tar priset på att spara på ALLT man kan tänka sig.. Men nuuu äntligen e nästaan allt klart. Har kastat/gett bort så sjuuukt mkt grejjer. Tror 40 stora soppåsar asså.. Sparat mest det värdefulla grejjerna å de fina. Kan inte spara hur mkt som helst heller.. Iaf vi har lagt alla de grejjerna jag ska spara i kartonger, påsar, väskor, boxar å så. Nu är det bara liite kvar. Känns skönt. Ska sova nu ska vakna kl 10 för vill va på stranden runt 11 för måste va hos farmot kl 3 igen för att rensa det allra sista. Tror jag äntligen kan träffa nån kompis efter för att hitta på nåt. Har alla de här dagarna bara fixatlägenheten å inte haft tid för nåt annat..

Dagens höjdpunkt: Ska till alanya på måndag :D  info om alanya resan berättar jag i morgon! Nu är det bara att hoppas att det hotellet jag måste bo på har platser kvar annars dör jag fan.. Ajaa godnatt alla!

Haha gömde mitt ansikte under mitt linne den timmen jag sola för det röda har fortf inte gått bort heelt..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0