Istanbul dag 6 - Alanya på Torsdag!

Heej! Idag vaknade jag lite för "Sent" skulle vakna 10 men gick upp 12 typ. Efter jag åt frukost å så så gick jag till turkcell för att köpa pengar till min turkiska telefon. Va vid stranden 1-3 för va tvungen att gå till farmors lägenhet igen för att fixa det sista. Allt gick så segt idag försökte få tag i tomma kartonger men fick inte tag i någon förens senare så fanns inte jätte mkt å göra då för pallar inte lägga massa grejjer så de blir 500påsar liksom.. Nu e nästan allt klart vi har lagt alla grejjer jag ska spara i farmors rum så länge så de kan börja me det tomma rummen först så det blir enklare. Bara få glas å tallrikar jag ska spara sen också.

Efter gick jag hem till min kusin för att duscha och fixa mig för att sen träffade jag Fasla! Vi fikade på starbucks i caddebostan och sen gick jag hem till henne och hennes mamma och va där ett tag! Bokade btw hotell nu i alanya,berättar mer om de nästa inlägg..

Skiter i hur mkt kl är nu kl e halv 4 i morgon måååste jag vakna tidigarehar bara liksom haft 1 hel soldag å vill åt minstonde sola 2-3 timmar inte mindre.. Får se hur det går. För har en lång dag i morgon haha. Ska först till stranden och sola, sen farmors lägenhet igen. Sen hem duscha ochfixa mig för att sen möta Fasla på europeiska sidan i taksim. Vi ska ut och äta, sen föra nånstans sen ut! Sen ska jag sova över där. Hörs mer i morgon godnatt :)

Jag o Fasla i mars iår då jag va i
Istanbul


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0