Malin kommer till mig i Istanbul! :D

Heej! Efter jag väntade ett tag på några i min släkt så åkte v itill Bauhaus och köpte nytt kök, badrum, dörrar, lampor och allt sånt. Enda som irrterar mig är nu att köket kan inte byggas förens 23 augusti!!!!!!!!! Vafaann driver de me mej!! Men de hade inte köket inne sådär på lager så de måste liksom kontakta folk som ska göra de olalalal jag åker hem den 18de vafan åååhh!! kommer inte hinna se det fan ...om det inte vore för min prövning den 19augusti så skulle jag lätt kunnat förlänga biljetten men neejnej men tror jag ska åka till Istanbul igen efter min prövning, alltså veckan efter och tänkte även då stanna en månad till. mer om det säger jag senare låång historia haha oooch btw har glömt säga en bra nyhet!..
 
Malin kommer till mig i Istanbul den 9 augusti :D!! Hon bokade igår och nu är allt bokat och klart. så hon ska va här i 9 dagar och åka hem samma flyg som mig. Ooch så jävla typiskt att vi slängde spisen, ugnen och allt igååår och jag får veta idag att köket kan inte göras förens 23 augusti såå aaa det betyder att vi inte har ett kök när vi ska bo hos min farmor.. ända vi kommer ha e ett kylskåp wohoo och vattenkokare..haha nee men vi kommer liksom vilket fall som helst inte gå hem 3 gr om dan för att laga mat liksom vem lagar mat på sin semester, om man äter hemma vill man ofta ha ngt enkelt. Ajaa huvudsaken att allt annat plus badrummet blir klart så kan vi bo där utan problem! Mina kusiner skrämmde mtt liv idag och sa att badrummet kanskee inte blir klart tills malin kommer (de första dagarna) och igår sa de att det skulle lätt hinna inom 2 veckor så e helt förvirrad nu men jag gör va som helst för att det ska hinna bli klart innan hon kommer så har sagt att jag e villig att betala en extra byggare så det går snabbare..och att de ska be byggarna va snabba och försöka va klara innan 9de..
 
ajaa Shoppade idag för första gången på hela resan. Första och enda butiken det blev va Bershka gaalen rea hittade 6 fina tröjor/linnen för bra pris va i butiken i nästan 2 timmar fanns så sjukt mktk.. aja ska sova nu ska vakna kl 10 för vid 11 ska vi till Catalca (utanför Istanbul) till mina kusiners sommarhus och va där hela dagen för att sola och bada i deras pool. Sen på kvällen ska vi hem för alla de jobbar på måndagen. Hörs mer i morgon godnatt alla!
Fasla och jag igår på Angelique

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0