Istanbul dag 7

Heej! Igårvaknade jag för sent iigeeenn... har varit här i 1 vecka nu å har solat max 5 timmar -.- gick till pegasus för att köpa min flygbiljett till alanya, satt där i 40min skit tröga människor de trodde att mitt svenska bankomatkort inte skulle funka där.. är de dumma eller klart att det funkar i hela världen helt hjärn -.- såå nästan 1 timme gick åt att va där såå aa solade i 1 timme bara för va tvungen att gå till farmor sen igen..
 
Vi va hos farmor i typ 2 timmar och gjrde det allra sista med rensningen och sen gick jag hem o duscha och fixade mig och sen gick hem till Fasla och fixade oss det sista. Efter det gick vi till en restaurang och åt i cadde och sen tog vi taxi till Bebek på europeiska sidan till nåt förkrökställe som heter Lucco lr nåt.Vi va där en stund och sen tog vi taxi till Angelique! Det va jätte kul där och hon träffa på en kompis där också som va me några där. Efter det drog vi till nån annan klubb som bara hade turkisk musik det va bra där med och sen efter drog vi hem till Faslas kompis och åt och sen sov där. Sen i morse åkte vi till Fasla och åt frukost och sen gick jag hem.
 
Vaknade tidigt idag för att jag skulle va hemma kl 10 för vi skulle iväg för att kolla kök och badrum för renoveringen.. helt död sovit 4 timmar och stressade liksom. Min kusins pappa har fortfarandee inte kommit och kl är fan halv 2 fett su.r hahah jag skulle till fenerbahce idag o sola hela dagen hade planerat å så men neejnej ingen sol idag heller men ajaa haha :P om man bestämmer tid kl 10 i turkiet menas det kl 12-1 hahaha!
 
Ajaa men nu när som helst kommer han tydligen hörs mer ikväll ha en fin dag ala!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0