utgång helaa helgen...

Heej! I torsdags så gick jag, Tsenat, Malin, Aylin & Kassandra till F12, föör mycket folk som vanligt! men det va kul ändå. I fredags så tog jag det lugnt hela dagen, åkte till kista med Aylin för att köpa present till Alale och sen åt jag på fridays med Hermona, Tsenat, Aylin, Asall, Berwell, Alale, Alales kille för att fira Alales födelsedag. Det va en överraskning för henne hon trodde hon bara skulle äta med Hermona. Efter det gick vi alla till Berns och va där hela kvällen.
 
I lördags så tog jag det lugnt hela dagen och sen gick till Berns med Tsenat & Malin. Träffade Asall, Hermona, Isabelle, Sara, Amanda och Natalie där också som vi sen va med resten av kvällen. Det va sjuuukt mkt folk man kundeknappt röra sig ibland men det va roligare än i fredags.
 
Igår så gick jag, Asall, Hermona, Alale, Mika, Tsenat, Berwell först till brunnsvien och skulle sola och så men det va jätte tråkigt och stenigt bekvämt så vi åkte till rösjön och träffade även Isabelle, Natalie och Amanda. Vi kom dit vid 4 och solade lite, grillade och rökte vattenpipa! Det va jätte mysigt och v satt där till halv 9 typ och sen skjutsade de mig till solna och sen gick jag hem, duscha, fixa mig och allt och sen drog till Malin och drack lite med Aylim, Tsenat & Maneli och sen drog vi alla till F12 haha knas har varitute nu i 4 dagar irad... äähh de sommar och jag har precis tagit studenten man måste få känna friheten liksoom :)
 
Ska nu till optikern och kolla min syn behöver tydligen starkare styrka haha.. och sen ska jag till gymmet och sen hem bara! Hörs senare
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0