galet lyckad helg!

Heej! Duschade nyss. I fredags jobbade jag med Asall i garderoben och sen åt vi på Falafel kungen och sen sov hos Asall! Igår var jag först på systemet och köpte dricka till igår! Och sen fick jag ryck och shoppade en väska, skit fin men ändå enkel, visar senare! 
 
Mötte Clara och Asall för att lämna grejjer och sen träffade jag Emma, vi handlade tacos till igår kväll. Sen åt vi och fixade oss och förade hos mig. Och senare åkte vi direkt till Harem nights som låg på Kristall den här gången. Sjuukt mycket folk fan va kul det va!! Tuung musik som vanligt, det var flera turkiska låtar den här gången :D! Man känner sig så hemma med musiken där, sjukt bra! Och som vanligt träffa man halva sthlm där typ haha! Min helg har varit jätte lyckad faktist, torsdagen och lördagens utgång va galna verkligen! Så kul att blev så lyckad med tanke på att jag inte går ut så ofta längre och bara pluggat! 
Aja ska äta påskmat nu ! Hörs senare
mitt goda godis jag fick av mamma! :)

lyckad kväll igår!

Heej! Fan va trött jag är kan inte ens beskrivaa, har gäspat hela dagen! Kom hem halv 6 igår, somna 6, vaknade 11 av någon konstig anledning-.-. Igår var jag först i skolan, lämnade in min idrottsprövning som ääntligen blev klar! Senare gick jag hem, hämtade ett läxpapper, gick till centrum med Aylin för att plugga i biblioteket och sen gick vi och gymma.
 
Efter gymmet gick vi till centrum och åt mat, Aylin åt kebab och jag kyckling soulvaki mm. Sen gick vi hem. Jag fixade mig och så sen drog hem till Tsenat, vi föra där och sen åkte vi till Sture! Det va en sjukt lyckad kväll hade verkligen skit kul träffade på många kompisar jag bl.a inte träffat på länge så det va jätte kul. Eftersom att jag inte går ut så ofta nu för tiden så kändes det bra att det blev en riktigt lyckad kväll! Är så sjukt trött har legat i sängen hela dagen, försökt somna om men inte kunnat. Tog en låång dusch så känner mig liite piggare men ändå inte haha..
 
Måste bara skriva en sak fyfaan för vissa killar. INGEN respekt alls fucking tafsar på än sådär i smyg och går därifrån, det va skit trångt och jätte mycket folk och flera gånger kände jag att någon idiot tafsa på mig och vissa av gångerna såg jag vem det va och började tjaffsa med de!  Asså som tur hade jag ju jeans på mig men ändå riktigt desperata killar som inte kan få tjejer eller ens någonsin fått ta på en tjej, hålla på me en tjej som desperat gör sånt. Usch för sånna killar säger jag bara. Liksom en kille som har respekt för tjejer, som kan fåå tjejer skulle aldrig göra sånt. Bara de som inte får ! Ajaa ska äta påskmiddag nu, sen senare fixa mig för ska jobba ikväll -.-. Glad påsk på alla förresten hörs senare! 

!


-

Drömmde om dig inatt babannem benim. Drömmde om att du tillsammans med mina andra änglar kom tillbaka och att allt var som vanligt igen,. Du sa alltid som förut. Babannesin natanesi gultanesi bitanesii och pussade på mig! Och du sjöng dina påhittade låtar hahah du hade sån rolig humor och spred en sån glädje. Vi tjaffsade om fläkten igen hahaha du blev sur för att jag hade på den på natten för du trodde jag skulle bli sjuk och att mitt hår å huvud skulle fasta i den! Drömde också om att alla var samlade och vi åt din goda mat alla vi var lyckliga som förr. Fan va jag saknar din mat du gjorde, ingen gjorde godare mat som du. Minns sista dagen vi träffades precis innan jag skulle ner till taxin för att åka till flyplatsen. Och alla va så stressade, och du va så sur att vi blev sena och du var så orolig att jag skulle missa taxin och inte hinna till flygplatsen i tid så du ringde oss 100 gånger haha och vi spraang tillbaka.
 
Och ändå, hur stressad du också än va, hur orolig du än också va så stog du och lagade mat åt mig :( min favoriträtt. Åt alltid den första dagen och sista dagen och många dagar under resorna och alla dagar jag bodde i Turkiet. Minns att jag var så stressad jag sprang runt överallt för att jag hade inte ens packat helt klart och där stog du och duka upp all mat och efterätt, och fick sån ångest att jag knappt hann äta så jag åt jätte snabbt och hann inte ens duka av eller hjälpa dig med disken. Jag ångrar så mycket att jag sparade allt till sista dagen, vi hann inte umgås sista dagen länge och minns att jag grät i taxin efter för att jag inte hade hunnit umgås med dig och jag inte hann duka av eller nåt och bara lämnade allt men du sa packa istället jag fixar allt. Jag va så sjukt rääddd om dig jag ville aldrig låta dig göra saker för mig för att du inte skulle trötta ut dig och dina ben, så inget fick hända dig, du gick så sakta, och du gick saktare för varje år. Men du stog alltid på dina ben ändå och alltid så stark!!!! Och kan inte få in i mitt huvud att allt det dåliga bara kom så plötsligt?!
 
Jag undrar hela tiden vaarför just du och varför just min fina farmor? Jag kan inte göra nåt mer än att hoppas på att du mår bra nu med pappa,mormor,farfar och alla. Fan va jag längtar till er det är sjukt. Ni är så sjukt saknade, saknaden gör så ont. Det tar på mina krafter så mycket.
 
 
Tänker på er hela tiden vill bara vara med er nu. Skulle må så mycket bättre att vara med er än här på jorden, helt seriöst. Vila ifrid min underbara babannem benim, kommer aldrig glömma dig <3

-

Seduce my mind and you can have my bodyFind my soul and I'm yours forever...

stress!!

Heej! Vilken stressig dag det varit haha. Först hade jag frisörlektion 12:10 till 16:00, gjorde bl.a om ett prov jag inte varit nöjd med mitt betyg innan. Jag gjorde om ett prov om att man måste kunna göra en frisyr, sätta på en krona ordentligt och helt rakt utan att den kan gå av under bröllopskvällen och kunna sätta en slöja helt ordentligt utan att den också kan gå av. Aja sen fick jag iaf MVG :D! Helt nöjd
 
Senare direkt efter skolan köpte jag och Sofia nåt att äta för att vi skulle göra klart vårat projektarbete så satt i skolan till kl 6, sen åkte jag direkt till Aylin för att låna hennes data för min word funkar inte på min data och självklart det jag skrev glömde jag skicka till min mail haha sen sprang jag och mötte Tsenat för att låna hennes data och låna ut min väska. Sprang hem, försöker ansluta hennes data till vårat trådlösa internet och det tog 100år. ajaa sen kom jag på jätte mycket jag kunde lägga till så skrev skiit snabbt och stressigt sista kvarten haha blev klar 23:58, och skulle skicka in och hittar inte dokumentet fick streeeesss hahaha ville typ gråta och sen hitta jag och lyckades skicka in exakt 00:00 snacka om sista sekunden asså... och så typiskt mig-.-
 
Jag är duktig i skolan men jag kan aldrig planera bra så mycket blir sista sekunden, men inte allt då hehe.
 
Ajaa ligger i min säng nu helt avslappnad, ska bara kolla igenom min igprövning i idrott nu som ska va inlämnad i morgon och sen sova! Börjar 08:30 i morgon igentligen 12:00 men vi har st eriksdagen -.- Efter skolan ska jag till min mormors grav och lämna en fin blomma. Det va ett tag sen sist jag var där nu varit när det varit mycket på sistonde och känner att jag saknat att prata med henne! 
 
hörs mer i morgon, måste sova snart godnatt!

:)

Otrohet är inte misstag, det är ett val!

behöver sol semester!

Känslan att bara långt bort, bort från allt och alla och bara njuta och inte ha kontakt med någon!
 alanya 2010

plugg plugg plugg

Plugg plugg plugg, har pluggat en del idag. Var först i skolan och sen på studiebesök hos L'orèal! Det höll på i 2 timmar höll på att somna för kan inte sitta still på en stol i 2 timmar i streck utan paus.. inte för att det var ointressant för det var det inte!
 
Sen efter hade jag möte med min bankman och det gick bra och efter gymmade jag med Aylin. Och efter det har jag bara varit hemma, ätit och pluggat. Ska fortsätta med den här jävla idrottsgrejjen som fan aldrig tar slut gaah litee kvar nu. Hörs senare!
hahahah mini sevda ser lite förvirrad ut? 

Justin Timberlake - mirrors

<3!

godnatt

Heej! Idag har jag bokstavligen inte gjort nånting typ förutom äta och duscha och kolla serier haha har varit skönt faktist att inte palla göra nånting ibland. Var ledig idag för min enda lektion var inställd! Ska äta lite nu och sen soova. Godnatt!

så lätt men så svårt

Så lätt men så svårt. Jag kan bara bokstavligen ta mina väskor och bara lämna ALLT. Jag vill bara starta ett helt nytt liv, som att starta mitt 3je liv. Känns som att jag levt 2 liv 7 åren i Turkiet och snart 13 åren här. Jag har en lägenhet nu som är möblerad och liksom klar sådär. Jag kunde flytta bara sådär när farmor levde också men det är inte samma sak. Men det kommer föralltid att vara min farmors och min. Aldrig helt min. Jag kommer alltid ändå säga "ska bo hos farmor, ska sova hos farmor, jag ska vara hos farmor" Även fast enligt papper är det 100% bara min nu så kommer det aldrig kännas det. Men huur ska jag kunna bo där utan min pappa och farmor ? Som jag har minnen av mormor, morfar också..
 
Alla minnerna där dödar min hjärna hela tiden, vart jag än går runt det området så får jag upp minnen, ser pappa, farmor, mormor, mamma och alla. Vart jag än går i farmors lägenhet bara jag tittar på en minsta detalj får jag upp ett fint minne. Men det ända som gör allt bättre är att jag VET att de vakar över mig, jag vet att de finns vid mig hela tiden. Det har de bevisat och om någon bara kunde förstå mig vilken frihet det kändes i mitt hjärta. Som första gången, i 11 år var jag förvirrad på om min pappa fanns vid mig och vakade över mig eller inte, jag bokstavligen frågade honom och han svarade genom att visa att han och mormor fanns där. Och efter farmor dog nu har det hänt flera grejjer som bevisar att de finns här för mig. När jag tänker på det gråter jag, gråter av att jag är glad att de finns kvar, även fast jag inte kan se de så kan jag känna de och det betyder så otroligt mycket för mig. De fanns där från den dagen jag föddes Och de finns fortfarande och kommer finnas tills den dagen jag träffar de igen, även fast det är på ett annat sett. Jag har förlorat de vid liv men jag har aldrig förlorat deras närhet. Även det minsta de gör för mig nu är så mycket för mig. 
 
Men jag känner att det inte finns mycket att va kvar för. Men det enda som jag inte kan flytta ifrån är min mamma. Huuur kan jag bara flytta till ett annat land och huur kan jag bara lämna det enda jag har kvar? Jag har förlorat nästan alla mina närmaste kött och blod förutom min mamma som är kvar nu. Jag har underbara vänner här men det är inte samma sak. Min mamma skulle inte tänka sig flytta tillbaks till Turkiet, igen. Om något skulle hända min mamma skulle jag aldrig förlåta mig själv och skulle inte leva någon mer, bokstavligen. Men ändå är jag inte lycklig här. Ända jag får är huvudvärk av själva Sverige. Kanske behöver jag bara komma bort ett låångt tag resa runt lite eller kanske föralltid. Jag vet inte. Jag kommer nog flytta till Turkiet i några månader för att känna efter på vad jag vill göra med allt, sen får man avgöra hur allt blir. Ända jag är säker på är att jag kommer utföra min utbildning i frisör och ta körkotet. Men vart jag ska göra alla praktik timmarna vet jag inte, har kontakter inom frisör både i Istanbul och Stockholm men det enda som är kefft med Turkiet är att frisörer tjänar inte så bra som i Sverige.. men aaa...
 
Båda är mitt hem och kommer alltid vara det, men vart vill jag bo mer? Eller så försöker jag åka mycket oftare? Eller vet inte.. mitt huvud är väldigt rörigt just nu som ni kanske märker

-

Life is too short to worry about stupid things.
 
Have fun. Fall in love. Regret nothing, and don't let people let you down.

calvin harrisft florence welch


24 mars

Heej! Var först på jobbet 21:00-03:15 och det va skit mycket folk igen så galjarna tog slut haha. Men det va verkligen inte kaos som i förrigår som tur. Efter jobbet så missade jag 20 över tåget och nästa skulle komma 03:50 så några på jobbet övertalade mig att ta en afterwork på Solidaritet, solli  e 1 av de 2 klubbarna jag hade kvar som jag inte hade gått till än. Fan va mycket fooolk. Shit haha det är helgen innan löning också, och 3 dansgolv var det också. Men vi chillade mer och bara var där ett tag och sen fick jag skjuts hem av en snäll kille på jobbet! Så nu har jag bara hells kitchen att gå till sen har jag varit på allaa klubbar i Stockholm som jag vill gå till dåra haha. Vill inte ens räkna hur många det är då..
 
Somnade runt 6 i morse och vaknar liksom 11? Kuuuul.. och kunde inte somna om bra blev så irreterad ville liksom sova till 1 åtminstonde. Aja ska duscha nu och sen plugga. Hörs senare!
 

produkter jag fick i onsdags!

Fick de här produkterna som tack för att jag ställde upp! Ett shampoo, värmeskydd och balsam! Testade de redan när jag kom hem och de var jätte bra! 

stress stress

Heej! Vet att jag inte bloggat på typ 2 dagar har verkligen inte haft tid alls! Är så sjukt stressad över mina 58 i veckan fyfan. Igår va det en låång dag. Hade praktik 12-18:00 och sen fick jag färga min utväxt där för väldigt bra pris för jag praktiserar där. Och sen fick jag en produkt för billigt också, jätte snälla är de! Så jag var hemma nästan halv 8!!! Och sen fick jag samtal av en på jobbet om jag kan komma kl 9 istället såå hann bara äta , byta om och dra till nästa jobb liksom. Jobbade 21-03.30. Det va så sjuuukt mycket folk verkligen kaos haha och folk bette sig som djur och ville gå in i garderoben för att hitta sin jacka när det gick segt ibland liksom, idioter! Så det va verkligen katastrof i garderoben igår vi va tvungna att ta extra galjar shit aldrig blivit svettig när jag jobbar i garderob liksom haha..
 
Ajaa nu är det plugg som gäller HELA dagen innan jobbet sen jobb 21-03. Ska plugga idag, söndag, måndag,tisdag,onsdag,torsdag,fredag som en nöööörd och sen kan jag slappna av då jag har påsklov sen fan va skönt! Kan inte blogga så mycket idag, ha en fin lördag allihop! <3

-

Så sjukt stark utanpå men så jävla svag inåti. Det är när man är ensam allt det svaga kommer fram. Hur svårt det än är att inse, hur jobbigt det än är att göra det, så måste livet alltid gå vidare... Det är jobbigt att gå vidare utan de man trodde man skulle ha vid liv resten av sitt liv men man måste göra det med tiden hur svårt det än är. Och det gör så ont att veta att man är tvungen till att göra det...

revlon visning!

Heej kom hem för ett tag sen efter en lååång dag! Först va jag hos tandläkaren, hade ett hål :((( fyfan!! Ska laga i morgon, och det va stort tydligen så behöver bedövning spruta då fyfan e så nervöös kommer inte kunna sova inatt är som sagt liiivrääädd för sprutor och i munnen också fyfan :(!
 
Ajaa sen shoppade jag lite för mig själv i centrum och sen var jag i skolan och efter jag slutade så var jag hårmodell för en lärare i vår skola för att vi skulle på Revlon visning. Skiit fin uppsättning gjorde hon på mig och 5 andra tror jag vi var, jätte duktig är hon och jag var jätte nöjd med min uppsättniing hon gjorde på mig!! Sen var vi tvungen att gå catwalk för massa folk, tror iaf 70 pers va där vet inte haha det va lite nervöst men jätte kul !! Senare minglade vi lite så många tog kort på de fina frisyrerna vi hade! Sen fick vi som tack att vi ställde upp, en schampoo, balsam och en hårspray :)! Lägger upp bild sen. Det var en lång dag men jätte kul! Ska äta nu är sjuukt hungrig har inte ätit sen kl 4 idag sen försöka plugga lite och sen sova, hörs mer i morgon!

beslutångest

Min fina studentklänning kom idag!! Meen den va inte lika fin som på bild, den va liite för mkt men vet inte haha är lite osäker sen kunde jag knappt andas i den heller... svååårt val! Jag som vill upp lite innan studenten, frågan e om jag kan andas i den då??!! Vågar jag beställa S liksom, vet inteee som sagt vill inte att fler i min skola ska ha samma klänning som mig så det är därför ni får se den den dagen jag tar studenten! Alltså 7 juni ;), eller förresten den dagen kommer jag verkligen inte ha huvud till att blogga så det får bli dan innan !

inga oord hahahah

helt dum kille asså! 

god natt!

Heej! Kollade lögnen nyss. Håller på att packa min väska för i morgon, några klänningar och smycken, ska vara hårmodell för en av mina lärare i skolan, efter skolan ska vi till nånstans i hötorget för att där ska hon fixa håret på mig i en skit cool frisyr! Ska bli kul att ställa upp på det!
 
Först på morgonen har jag tandläkar tid halv 11 och sen har jag skola kl 12 till 4, och sen direkt ska vi till hötorget minns inte vart i hötorget det va. Och sen ska jag hem direkt och plugga och ta det lugnt bara. Har inte fått nåt plugg gjort varken idag eller igår, inte bra. 
 
Gymmade ett hårt ben & rump pass med Aylin idag, asså jag trodde bokstavligen hela mina lår skulle vända sig vet inte hur jag ska förklara fyfan kunde inte utföra det helt korrekt efter schemat!! Tog för hög vikt på uppvärmningsgrejjen så klarade inte lika bra de andra övningarna då, går som att jag har 2 pinnar som ben kan inte böja mig hahah :(.. aja går över snart!
 
Hörs mer i morgon, måste fixa lite grejjer och sen sova! Godnatt !
Sapphire of Istanbul mars 2013

hahahah skön


Shopping i Istanbul del 2

Kiki riki: Tror runt 350kr
 
BERSHKA: tror runt 200 eller 250kr
 
Forever new: rea 150kr
 
Levi's: outlet 500kr
 
Mango: outlet 350 tror jag
 
BERHSKA: 500kr

18 mars

Heej! Var hemma från skolan idag, känner mig halvt sjuk. Orkar inte ens gå upp från sängen. är jätte täpt och hostar lite.. ååh-.- typiskt! Det här vädret gör mig sjuk!
Min fina Clara & jag på studentskivan, kommer lägga upp alla senare har inte lagt upp alla än på datan

godnatt

Heej. Har pluggat på ganska bra idag. I morgon börjar jag 12:00 och slutar 18:00 -.-.Ska duscha nu och sen soova, godnatt!
jag och Sara på våran studentskiva förra onsdagen!

gammal favorit!


frågor & svar

POSTAT AV: HELLO:)
Hej sevda hur mycket pengar spenderar du på en månad (på ett ung) o hur mkt gick det åt på resan till istanbul, Fö du säger att du blev pank o så :) bata undra lite så där random :)

Svar: Heej! Haha jadu det är heelt olika. Ibland har jag ryck så jag shoppar föör mycket på en månad, vissa månader kan det vara lugnare. Beror på om Sverige har mycket fint vissa månader eller inte. Det är jätte svårt att svara på det. Jag bor ju hemma så betalar inte så mycket men minst 2000 varje månad slösar jag ju varje månad på kläder, smink, mat ute & dricka. Sen vissa kan bli 5000kr det är olika beror på vad jag köpt.

Haha har inte ens vågat kolla nogrannt på kontoutdragen osv efter resan för kommer typ få en chock kanske. Men jag skulle gissa på ungefär 8000kr på mat (vi åt ute varje dag), shopping, taxi,dolmus, tunnelbana & papper jag va tvungen att skriva på gick på 2500-3000kr ungefär. Och sen gick 1000kr på att förlänga min resa en dag, men betalade bara 500kr för Aylin ville betala halva :)

 

POSTAT AV: HJUKIL
Hur har du råd att åka så ofta till Turkiet??

Svar: Jadu det undrar jag med haha nee men min mamma betalar alltid mina resor och jag lägger till ibland några tusen.

 

POSTAT AV: NELLE

Heej och tack för en härlig blogg! jag skulle vara såå tacksam om du gjorde en liten istanbul-guide, shopping mat osv :D

Svar: Heej! Va kul att du gillar den :) Aa visst kan jag göra det! Kan återkomma med det!


POSTAT AV: ANONYM
Hej!

Gillar du att posa i strumporna? Fint iaf. att du använder helsvarta tunna strumpor! Hoppas att du alltid går med sånna? :)

Svar: hahahah wtf?

 

POSTAT AV: MALIN
tjaa fin blogg har läste din blogg ett tag du skriver aldrig om sex varför inte ?

Svar: Hej, haha jadu kanske för att jag bara inte vill göra det!

 

POSTAT AV: TINA
Hej!
jag har en fråga, läste om att du vart i alanya i april månad, hur var vädret då? hur många grader var det? jag funderar nämligen på att åka dit, men om det inte funkar att bada och sola så kanske det inte är någon idè.
Skulle bli tacksam för svar :)

Svar: Heej! Det va jätte varmt på dagarna så man kunde sola ! Men vattnet va tyvärr lite kallt och poolen var inte så uppvärmd så det blev ingen bad men mycket sol! Och på kvällarna var det lite kyligare så man va tvungen att ha jeans/tights och en kofta eller en tunn jacka! Jag tycker du borde vänta till juli då det är som bäst väder där!

 

POSTAT AV: SANNA
har du löshår på bilden

Svar: Nej. Det är mitt äkta hår :) Har aldrig faktist använt löshår!


POSTAT AV: S
Hej! Vart köpte du din ballong där det stod "grattis sevda 20 år" på? Och hur mkt kostade den?:) vill själv beställa ngt liknande..tack!

Svar: Hej! Jag köpte den i en butik där det är massa partygrejjer i kista galleria, över adidas butiken! Det kostade 270kr om jag inte minns helt fel!

 

POSTAT AV: ANONYM
Sevda jag har hört att man kan komma till din skola o så kan elever färga ens hår ganska billigt? stämmer de o när kan man göra de i sånna fall?:)

Svar: Ja det kan man göra! Ja det stämmer, det beror på om du vill göra hos vem som helst av eleverna i frisör eller någon speciell klass/person. Det är bara att ringa och boka tid!

 

POSTAT AV: SELMA
kan du lägga upp en tydlig videoklipp på dig själv och kanske din också om du vill.har länge undrat hur din röst låter

Svar: Heej! Jo det kan jag väl göra haha men är lite dålig på sånt. Men har ju några få videor man hör ändå min röst!

 

POSTAT AV: TROGEN BLOGGLÄSARE
Vad heter hon som färgade ditt hår och vilken klass går hon i ? Går oxå i St Eriks Vill boka tid :)) kraam

Svar: Det var Clara & Amanda i min klass! Va kul, aa det är bara att göra det :) kram

 

POSTAT AV: ANONYM

du brde färga lite mörkare för du passar i brunt hårfärg

Svar: Jaa jag kanske gör det någon gång. Men jag tycker jag passar bäst i ljust!

 

POSTAT AV: LALE
- Var i istanbul är din lägenhet ? :)

Svar: Suadiye i Kadiköy :)


POSTAT AV: D
OMG LYCKOS DIG!! Jag skulle fan hoppat och kramat honom :D Du har nu gett mig ett hopp att det finns en möjlighet att se honom när man är där!!

Kram på dig!!!

Svar: Jadu jag ångra mig så mycket att jag inte tog kort med honom haha men skulle kännas konstigt mitt i donken liksom! Jaa, jag hoppas du ser honom haha :)!

 

POSTAT AV: ASLI
finns d ingen hemsida??

Svar: Ingen aning..

 

Eftersom att jag inte hade svarat på frågor på typ 2 månader så råkade jag blanda ihop många frågor alltså vissa nya kom med de gamla osv, så om jag glömt någons fråga så är det bara att säga till !


Istanbul dag 9

Måndag 4 mars: Idag så vaknade vi runt 7 tiden, för att hinna med allt och det var våran sista dag!  Kl 8 hämtade min kusins pappa upp oss för att åka till min pappas och farmors grav..! Känns fortfarande overkligt att min farmor nu ligger där, även fast jag såg hennes kropp framför mina ögon begravas ner i gropen, även fast jag såg hur de begravde ner henne sakta sakta.. men eftersom att hennes namn inte står där än så känns det jätte overkligt. Men jag köpte 4 olika blommor till de och gjorde det fint. Kändes lite äckligt att jorden fortfarande var mjuk :(...eftersom att det bara var en månad innan farmor begravdes där så såg man kanterna fortfarande vart de hade grävt gropen.. usch. Kändes som att man skönk nästan va lite obehagligt. 
 
Man va så nära de men ändå så långt bort... sjukt. Aylin va ett jätte stort stöd för mig, 
sen träffade vi min farmors systers dotter för att tillslut fixa bankonto till mig. Hade ett förut men vi fixade nytt nu. Så jag kan betala alla mina räkningar automatiskt osv osv. Berättar mer sen om det vad för räkningar..
Senare åkte jag och Aylin till Istinya park för att kolla runt lite och shoppa. Vi gick till Victoria Secret bl.a
 
 

 
Chokladfontääään :D
 

 
Aylins
 
och min! :)
 
 
Sen åkte vi till ett annat köpcenter skiit stoooort minns inte va det hette.. där fanns det också Victoria's secret där jag köpte en sminkväska!
mitt hår va kaos elektrist heela dan som ni märker..
 såhär borde det finnas i Sverige också! 
Lägger upp alla bilder från högsta våningen i Istanbul Sapphire i ett annat inlägg, där vi tog massa utsiktsbilder! 

shopping från Istanbul del 1

BERSHKA:  35 lira ungefär 160kr
Mango: tog bilden i turkiet så minns inte exakt men tror runt 400kr i svenska pengar, köpte den på outlet
 
BERSHKA: sååååå irreterande när min mamma tar bort prislapparna ibland så kommer inte ihåg exakt tror runt 250kr
 
Kiki riki: haha en skit cool butik vi hitta på Istiklal Caddesi i taksim. 5 våningar och hade skit fina grejjer. Tror den här kosta runt 300kr
 
BERHSKA: Ungefär 400kr

17 mars

Heej! åt nyss frukost haha kl är snart 3 hehe ångest! Men ajaa det får vara okej för att det är söndag! Var på jobbet igår och sen åkte jag direkt hem och sov. Idag är det bara plugg och serier som gäller, fick inget plugg gjort igår vet inte varför kunde inte koncentrera mig..
 
Aja hörs senaree
Istanbul

15 mars

Heej! Duschade för en stund sen och åt lite. Är ensam hemma just nu, skit skönt. Ska plugga nu lite och senare ta det lugnt och sen ikväll jobba igen! Hörs senare
gammal bild

frågor och svar sen ett tag sen

POSTAT AV: ANONYM
lägg massaaa bilder från din feeeeest/födelsedag!! du har blivit så dåålig på bilder :(

Svar: Hade totalt glömt göra det faktist, pga att allt med min farmor hände precis efter min födelsedag..
ska göra det snart!

 

POSTAT AV: ARDA
merhaba sana ulasmak istiyorum e-mail adresini verirmisin.. tesekkurler..

Svar: Hej! Ger tyvärr inte ut min e-mail till de jag inte känner.

 

POSTAT AV: FIRUZE
Jag tycker att det är bara bra att stanna kvar i sorgen, ge den en "värdig" tid ngt vi bör göra. Det som har hänt är ändå inget litet??

Svar: Jaa det är det man måste göra för att ens kunna gå vidare. Inte bara gräva ner det i en grop som jag brukar göra för att jag tror det ska bli "bättre" då vilket det inte blir..


POSTAT AV: ANONYM
vad heter din mascara

Svar: Max factor false lash effect!


POSTAT AV: ANONYM
Sevda ta inte ledigt från skolan mer för ju mer du blir borta kopplar du av dig totalt från skolan då du kommer ha mer läxor och uppgifter att göra. Det kommer bli svårare för dig att ta igen allt. Jag gick själv igenom en privat grej och gjorde inte mina uppgifter som till slut blev en hel hög och det ledde till att jag inte orkade ta igen allt och hoppade av min utbildning.
Jag hoppas på att du gör det bästa för dig själv och tänk verkligen på dig själv och ditt liv.
Massa styrke kramar till dig...

Svar: Jaa det är så sant. Va tråkigt att det hände dig :/ hoppas det är bättre nu och att du kanske börjat igen med utbildningen. Jag tog ledigt ungefär 2 veckor och kände att det verkligen inte räckte men jag tvingade mig själv att gå till skolan ändå för att jag inte ville missa mer.. Kram!

 

POSTAT AV: SARA
Googlde precis "hur lång tid tar det att komma över någon?".
Gjorde slut med en kille för två veckor sedan exakt idag. Ibland kan det ju vara så att man kan hitta någon mycket bättre, fast jag vill hellre rättade med att säga: Ja, någon som är bättre för mig. Och han någon som är bättre för honom. Han var en prins, men han var inte min prins.
Men sen finns det skitstövlar också såklart.

Svar: Man måste vara posetiv och stark. Med tiden kommer den rätta, kan vara om veckor, månader eller år.

 

POSTAT AV: DM
Så du kommer från världens finaste land Turkiet. Asså jag bara älskar detta land och deras serier och allt haha speci killarna i serierna ouff dem dödar cagatay liksom vill gifta mig med honom!! Själv är jag assyr men mammas förfäder härstammar från turkiet.Jag bara måste åka till Istanbul.
P.S jag tycker du påminner om Hande ( Ceyda ates) i adini feriha koydum.
Kram:)

Svar: Haha jag meed han är så sjukt fin! Såg Cagatay i mc donald's kön i Istanbul förra veckan :D!! Blev så glaad haha! Ärligt? Har faktist hört det förut haha, men jag vet inte! Kram !

 

POSTAT AV: KUBRA
vem är dem

Svar: Va?

 

POSTAT AV: KUBRA
kan du inte lägga upp en ny bild på din mamma och dig ,snälla

Svar: Visst kan jag göra det, men min mamma gillar inte att jag ska lägga upp bilder på henne på internet. Vet inte varför men hon gillar bara inte sånt. Men ska fråga om jag får lägga upp en gammal bild!

 

POSTAT AV: NELLE
Heej och tack för en härlig blogg! jag skulle vara såå tacksam om du gjorde en liten istanbul-guide, shopping mat osv :D

Svar: Heej! Va kul att du gillar den :) Aa visst kan jag göra det! Kan återkomma med det!


jobb ikväll

Heej! kom hem för en stund sen från praktiken! Shoppade lite med Aylin efter därför jag kom hem senare! Ska nu äta och fixa till mig lite, så sliten haha. Senare jobbar jag på Willow 22-03! Mina fredagar e ju helt förstörda nu haha ajaa, bara 2,5 månader sen mår jag bra! Är jätte nöjd med min praktikplats. Praktiserar i Hair Cut i Solna centrum. Alla är jätte trevliga och grymt duktiga! Så om ni ska fixa erat hår ska ni till Hair cut! Hörs senare nu måste jag logga ut! Ha en fin kväll alla <3

-

alanya april 2011
 
Allt som hänt/händer gör mig dum på riktigt. Så fucking förvirrad.... en resa bort från aaallt till ett varmt land skulle sitta fint just nu. Bara lägga sig i stranden, rensa alla tankar, tänka på vad jag vill och komma tillbaka och veta vad jag ska göra med allt..

fin låt

 <3!

beställt min studentklänning!

åååh är heelt kär i min studentklänning jag beställde nyss!!!!!!!! :D Exaakt en sån jag ville ha hittade jag tillslut! Hittade en liknande förut fast i beige och det ville jag inte haa, den måste va vit såklart! ååh vill bara att den ska komma nuuu så jag får testa den och allt! Den är gaalet fin!
 
Tänker tyvärr intee visa den förens jag ska ha den på min student! Eller kanske visar den den dagen jag provar den om den nu passar(hoppaas) ! För mångaa i min klass/pararell klass läser min blogg och vill inte att många ska ha likadan!
 
Bilder från Bal 2009.. sjukt snart har redan 4 år har gått, tiden bara flyger iväg..
dog för min klänning jag hade den dagen! Den hänger fortfarande i min garderob, tror jag aldrig kommer använda den direkt men kommer aldriig slänga den för som minne från Balen i 9an!

14 mars

Heej! Kom hem för ett tag sen från centrum. Först va jag i skolan, fick tillbaks mitt prov i Islam bl.a MVG :D! Är man duktig så är man haha. Sen gick jag och åt snabbt med Isabel & Magdalena och sen köpte nya träningsbyxor och sen åkte direkt till gymmet! Hade som "möte" med min pt på gymmet, hon gjorde ett träningschema åt mig, för några dagar sen så skrev jag ju ner vad jag ville bli bättre på, mina mål osv.
 
Så hon gjorde ett schema med 4 olika pass, måste inte såklart gymma 4 gr i veckan men bara jag följer allt hela tiden! Blev jätte nöjd med schemat, hon visade allting steg för steg och det kändes bra så jag vet allting nu hur jag ska göra, det var fler övningar jag aldrig ens sett någon göra som var helt nytt för mig. 
 
Sen kom Asall & Aylin och vi gymmade i lite över 1 timme, eller *host* de hade mer träff där och bara chilla sen på slutet ;P hahaha medans andra körde liksom seriöst hahah!! :* Efter gymmet gick vi åt på Subway och kolla runt lite i centrum.
 
Kollade nyss på Lögnen haha vet slutet för kunde inte låta bli att kolla på turkiska på youtube, aja ska kolla lale devri en stund nu, ligger efter som fan. Sen plugga igen -.- hörs senare!

frågor och svar sen ett tag sen

POSTAT AV: ANONYM
Duuuuuuuu de e va INTE bra gjort! Det är otur att ta på sig slöja! Min syrra gjorde det. Hennes första pojkvän gick bort efter 3 års förhållande, den andra lämna henne o den tredje stack en vecka innan bröllopet. Samma sak med student mössa. Hon prova den och tog aldrig studenten. Kanske inte är sant men jag jar iaf ett levande bevis haha hoppas de går bättre för din del!

Svar: Oj.. haha nu skrämde du mig lite haha :|! Men tror inte så mycket på det, alla mina vänner har provat studentmössor innan studenten och de tog studenten, sen vet jag också folk som provat brudslöjor men som sedan gift sig lyckligt!

 

POSTAT AV: MAJA
men vart är du du syns inte

Svar: Haha vet inte, kanske inte var där just då

 

POSTAT AV: LOVELY ANONYMOUS
En iyisini yaparsın. Türkiye'yi bilip gördükten sonra İsveç'te yaşamak çok zor. Hele Stockholm'de hiç yaşanmaz. Ben Skane'de 2 günden fazla duramıyorum. Karanlık ve soğuk. Faaan! You gotta move to LA or Istanbul for sure! x

Svar: Jaa det är ju det. Man tycker så mycket andra ställen är bättre än Sverige..


POSTAT AV: ANONYM
bende isvec'de dogma buyume turklerdenim, bende oraya temelli tasinmak istiyorum ileride.. Ve artik biktim bizi kucuk görup senelerce göcmenlerin kötu halerine turk dediler. Bu asaglamaktir kucuk görmekttir.. jag tycker så' fast än jag bara är 17 år , sevda.

Svar: Jaa det är sjukt..

 

POSTAT AV: SWELMA
kan du inte göra en sminkvideo eller en vanlig video på dig?

Svar: Det kan jag göra någon gång ! Är bara inte så bra på sånt haha..


POSTAT AV: ELLINOR
Va det många jakan barn på din fest? Isåfall vilka? Lägg upp bilder vill se!! Och juste grattis i efterskott! :)

Svar: Jaa det va en del haha. För många att skriva här iallafall! Lägger upp lite biler senare, tack så mycket!

 

POSTAT AV: ALMA
kan du inte lägga upp en bild där ni dansar.(är ingen pedofil eller))

Svar: haha har ingen tyvärr..


POSTAT AV: ANONYM
lägg massaaa bilder från din feeeeest/födelsedag!! du har blivit så dåålig på bilder :(

Svar: Hade totalt glömt göra det faktist, pga att allt med min farmor hände precis efter min födelsedag..
ska göra det snart!

 

POSTAT AV: ELSA
vilka av tjejerna är ni på bilden

Svar: Jag,Clara, Amanda & Malin!

 

POSTAT AV: L
Jag sitter seriöst och gråter när jag läser det här. Jag ska be för din farmor så att hon blir bättre och förlora aldrig hoppet, hon är säkert en riktig kämpe som kommer att ta sig igenom det här. Anledningen till varför jag blir så ledsen är för att jag förlorade min mormor för två månader sedan, hon hade haft cancer i flera år och efter varje år som jag besökte henne blev hon bara värre. Att få se henne lida var det värsta jag varit med om, bad varje natt för att hon skulle bli bättre. Sen för mindre än två månader sedan ringde de och sa att hon hade gått bort. Vet inte vad jag ska göra med mitt liv, allt går som vanligt men inombords känner jag mig helt annorlunda, som om någonting saknas. En av de viktigaste människorna i mitt liv har lämnat mig och jag har ingen aning om hur jag ska fortsätta efter det, det som tar mig genom dagen är att veta att hon fortfarande finns hos mig. Känner mig dålig för att jag inte hann besöka henne för att det var mitt under nationella och alla andra prov så fick åka till mitt hemland under jullovet, även fast hon inte var kvar. Tog med mig några av hennes saker också för att kunna känna att hon alltid är hos mig. Jag ber som sagt för din farmor och var stark, när du pratar med henne även fast hon är i koma så var positiv, säg att du tror på att hon kommer bli bättre. För det viktigaste vi människor har är hoppet, utan hopp är vi ingenting. Du är stark, din familj är stark och din farmor är stark, ni kommer klara er igenom det här på ett eller annat sätt.

Svar: Jag kan inte ens beskriva hur varm jag blev om hjärtat när jag läste den här långa fina kommentaren. Tro mig när jag läste det här då hon låg i koma fick jag mer hopp och mådde bättre. Så sjukt underbara personer det finns. Tack så jätte mycket för ditt stöd L, jag hade alltid hoppet. Hur mycket än alla sa att hon aldrig kanske vaknar igen, och om hon vaknade igen så kanske hon aldrig skulle vara som förut, hur negativa än alla var så hade jag alltid hoppet. Jag hann vara hos henne 2 dagar irad då hon låg i koma, jag fick bara träffa henne 5min per dag.. men i de 5 minutrarna jag fick vara hos henne höll jag hennes hand, kramade om henne och pussade på henne och jag bad och pratade med henne och bad verkligen henne om att hon inte fick försvinna från mig, sa hur mycket jag älskade henne hur mycket jag behövde henne och hur mycket jag inte ville förlora henne, sa att det var förtidigt att träffa pappa nu. Men tyvärr somnade hon in sen dagen efter..:(

jag känner säkert dig men fan va gulligt av dig att ta din tid att skriva sån här fin text till mig. Tack så mycket igen!


If you don´t respect yourself , don´t expect others to do either


maybe

!

13 mars

Heej! kom hem för en stund sen från gymmet! Gymmade med Aylin idag. Pratade med ptn på gymmet idag, ska dit i morgon vid 3 och hon ska gå igenom mitt schema och visa övningar osv! :) Jätte kul tycker jag.
 
ska kolla på efterlyst nu hörs sen!
mini sevda 2009 haha
 

.

There’s no need to rush. If something is meant to be, it will happen. In the right time, with the right person and for the right reason.

Istanbul dag 8

Söndag 3 mars: Idag så sov vi ut litee typ 6 timmar men det va mycket för oss haha för vi hade sovit så lite de andra dagarna. Vi åkte till Viaport som är ett stort shopping center som har mycket outlet, så vi hitta en hel del där som vi köpte och sen åt vi kebab och sen skjutsade de hem oss. Vi sov hos Ipeks killkompis i kurtköy igår.
 
Först tog vi det lugnt framför tvn, åt lite goda nyttiga grejjer första gången på hela veckan typ haha och sen gick vi till cadde till en restaurang för att möta Fasla! Faslas mamma är familjevän till min mamma och hennes kompis, hade inte träffat henne på många år så det va kul att träffas igen! Har en turksvensk vän nu ganska nära där jag bor i Istanbul! Hon är turk & kurd men bott i Sverige och bor nu i Istanbul. Sen gick vi hem, städade och packa ganska mycket så vi slapp göra det på måndagen då det var våran sista dag.
 
Btw!!!!!!! Huuuur kunde jag glömma att berätta !!! Ni anar INTE vem jag såg igår på donken i Suadiye i Bagdat caddesi när jag skulle köpa mat åt Aylin!!!!!!!!!!! CAGATAY ULUSOY!!! Gissa om mitt hjärta gick i 180!!!!!!!asså han stog fucking bakom miiiig i kön medans jag väntade på maten så räckte han fram sin hand över mig för att betala för sin mat och märkte att flera tjejer kollade bak och jag tänkte varför kollar de sådär så jag kollade bak och såg att det va han och ville liksom inte stiirrra så jag kollade fram igen och sen tänkte jag måste kolla igen för att va säkert så jag kollade bak flera gånger sådär snabbt och det va 150% han!
 
Dog lite asså, ni turkar vet vem det är! En skit fin känd turkisk skådespelare! Självklart ser jag honom då jag ser kaos ut och mitt i donken så vågade inte ta kort haha tycker det är så töntigt sånt där och pinsamt. Har aldrriig gått framt till en kändis i mitt liv tror jag, jo när jag va liten till kändisar i Sverige som är liksom nobodys igentligen.

-

Ta alltid vara på det du har. Uppskatta allt du har, hur lite eller hur mycket du än har, sluta aldrig att uppskatta det värdefulla i ditt liv. I morgon kan det vara borta..

färgade håret idag första gången på 4år

Heej! Va i skolan idag som vanligt och sista timmen på frisören så fick jag ryck och verkligen ville färga håret. Så vi la in en färgbomb i mitt hår, en 9a, så det vita jag hade i håret och det gula är borta nu, mitt hår va ju sjuukt solblekt på vissa ställen så det va vitt, sen hade jag gula toppar och lite bättre färg i hårbotten haha nu är det mer jämt och lite mörkare!
 
Före

 
 
Efter
 

godnatt

fick 0mins plugg idag.. inte bra. Ska skippa gymmet i morgon för istället bara försöka plugga hela kvällen :( ska vakna om 6 timmar godnatt!

Anjelique & Reina 2 mars

innan all folk kom..
 

Reina
 

2 månader

Heej! Duschade nyss och åt mat. Var på gymmet efter skolan med Asall! Fyfan va jag dödade mina ben och rumpa !! Ajaa sen lämnade jag in mitt mål för min kropp till en pt som jobbar på gymmet! Så ska få ett schema på torsdag av henne!! Så från och me nästa vecka börjarjag ännu mer seriöst och bra med träningen!
 
Idag är det 2 månader sen min finaste farmor lämnade oss. Och vid 8 på morgonen vaknade jag till från iiingenstans. Bara sådär. Och det är inteförsta gången. Först den dagen hon dog drömde jag att hon dog exakt samma tid som hon dog. Sen exakt när det hade gått en vecka vakna jag till från ingenstans kl 8 igen. Sen hände det 2 veckor framåt. Sen 11 februari då det hade gått en månad vaknade jag också till vid 8 på morgonen. Och idag när det gått 2 månader... någon som förstår sig på sånna här onormala lite skumma grejjer?.. 
 
Ajaa hörs senare måste plugga lite nu.

godnatt

Heej! Fick lite plugg gjort idag, fan kan inte ens fucking koncentrera mig såå irreterande. Aja börjar 12 i morgon och slutar 6 -.- efter skolan ska jag gymma och senare hem och försöka plugga igen. Här är några bilder från min skiva!

istanbul dag 7

Lördag: På lördagen var jag tvungen att vakna skit tidigt igen för att åka till Ataköy som ligger på europeiska sidan med båt dåra för att åka hem till min farmors bror & fru, och träffa en kusin & hennes mamma, vi åt lahmacun och fikade sen! Aylin följde inte med för hon mådde inte så bra så hon sov om och sov ut lite så hon skulle bli bättre! Efter så skjutsade de hem mig och Aylin var då vaken och mådde mycket bättre! Söt som hon va så hade hon städat upp lite det va kaaos dagen innan haha! Sen gick vi till cadde och små shoppa lite och sen drog hem.
 
 
Ringde hemkörning för pizza haha man va tvungen att bli medlem och grejjer så blev medlem där så räcker bara att man säger sitt namn så vet de vart man bor och allt haha sen kom pizzan och vi blev typ överlyckliga hahahaha dog. Sen börja vi föra lite och senare åkte in till Taksim för att möta Ipek, Irem, Emre och 2 killkompisar till. Vi drog först till Anjelique wooooow säger jag bara vilken klubb!! Tyckte nästan mer om Anjelique än Reina, det va finare på Anjelique tyckte jag. Vi va där ett tag bara och sen drog vi till Reina och hade skit kul verkligen. Senare efter åkte vi till Ipeks kompisar i Kurtköy som ligger en bit från där vi bor och sov där över natten.
jag och min farmors söta storebror<3 90 år snart 91, sjukt! Jag hoppas verkligen att du har många år kvar. Jag är så glad över att du och farmors syster fortfarande lever. Ni är en del av min farmor <3
min och farmors kylskåp just nu..
våra sopor utanför dörren efter en helg..
va så hungriig hahah sexig bild
 
lägger upp reina & Anjelique bilderna i nästa inlägg va för mkt annars

-

gråten i halsen hela tiden, hur mycket det än kommit ut försvinner aldrig klumpen helt.. :( det har liksom bara stannat där
saknaden tar så mycket på mina krafter..sjukt igentligen hur svag man kan bli av att man saknar någon så sjukt mycket.. att sakna någon som aldrig mer kommer tillbaka.. går inte ens beskriva känslan. Obeskrivligt

Reina 1 marsFått jobb!

Heej! Duschade och åt nyss. Sitter och skriver mer en hand nu typ. råkade komma åt en rakhyvel fyfan hela min tumme skärdes upp:(. Igår så pluggade jag en del, sjukt segt gick det. Senare fick jag samtal om jag ville jobba i garderoben på Willow så tackade ja, så jobbade 22-03. Det va kul och chill. Kände ju flera där sen innan så det kändes bra. De frågade o jag ville fortsätta jobba varje fredag-lördag så tackade ja! Kommer nog jobba mest i garderoben men tror i èntren också. Det kanske inte blir exakt varje fredag-lördag men blev så sjuukt pank efter Istanbul resan så några få tusenlappar extra i månaden skulle inte skada!
 
Och helgjobb för mig är perfekt, förra året jag jobbade på 2 grabbar&kök i garderoben gjorde mig heelt slut på riktigt. Ibland kunde man jobba 4-5 dagar irad på vardagar, nattbussen gick 1 gång i timmen, hände flera gånger att jag kom hem runt 5 och började 8 dagen efter. Orkade inte upp. Sen tyckte jag lönen var alldeles för snål och man fick göra mer än bara garderobsjobb fast kontraktet stog bara garderob liksom haha. Så föredrar Willow 100 gånger mer. 
 
Ska lägga upp lite av shoppingen snart, ska bara kolla lögnen nu några avsnitt. Sen måste jag plugga hela kvällen. Hörs senare!
Sjukt fin klubb va? Den är helt nybyggd. Innan hette det ego/cassianas och sen renoverade de allt och bytte till Willow!

Istanbul dag 6

Fredag 1 mars: Idag gick vi på ärenden tidigt på morgonen också men blev klara ganska tidigt och när vi var klara så åkte jag och Aylin till kapali carsi grand bazaar och shoppa en hel del! Det är tydligen världens största Bazar och den är 4km lång med 4000 affärer typ, Sjukt haha man kommer verkligen lätt vilse där inne. Fan va jobbiga killar vi träffa på hahahha drev sönder alla asså. Vi blev typ omringade överallt haha pallr inte.
 
I kapali carsi åt vi också skit god mat och sen fortsatte shoppa lite. Jag köpte mest ljuslyktor lr va det heter till mitt rum och en fin grej till min gardin osv och senare åkte vi hem, duscha, fixa oss och senare vid halv 1 hämtade en killkompis Doga mig och Aylin med hans kompis. Hans kompis var tydligen son till någon borgmästare i Turkiet haha. Vi 4 åkte iallafall till Reina först och senare till en annan klubb jag inte minns namnet på. Skit kul var det iallafall!

 
 
 
Istiklal Caddesi, taksim. Europeiska sidan.
en fin bild vi fick från dolmus! Hahaha sen ser man oss i backspegeln!
 
 
Sen ringde vi Mc donald's hemkörniing :D fan va tjocka vi va under resan haha sparade numret direekt och fick en magnet med deras nr efter första gången vi beställde såå den är på kylskåpet nu! 
Lägger upp kvällens Reina bilder i nästa inlägg blir föör mkt bilder i den här inlägget annars !

lyckad kväll igår!

Heej! Vaknade för typ 2 timmar sen. Igår var det en lyckad kväll, först var vi på ett ställe som hette Bouse eller nåt i Slussen. Sen drog vi vidare med limmo till Undici där Cattie hade hyrt hela övervåningen! Jätte lyckad kväll blev det! Nu måste jag plugga har sjuukt mycket att göra :| hörs senare !

8 mars

Heej! Mådde inte så bra idag, så somna om och mådde bättre. Gick till gymmet idag första gången på 2 veckor (Y) dags att komma igång igen! Ska duscha nu och sen börja välja outfit för ikväll! Ikväll ska jag på födelsedagsmiddag med Aylin. En vän till oss fyller 20 år!  shoppade myycket i Istanbul, lägger upp shoppingen senare, Hörs senare !

Istanbul dag 5

Torsdag 28 februari: Idag så vaknade vi först vid 8-9 fyfan va dåligt jag mådde på morgonen haha fick förskjuta upp tiden på grejjer för att få sova 2 timmar extra. Senare träffade vi min farmors systers barn igen då för att fortsätta med alla ärenden vi var tvungna att gå till.Och sen senare träffade vi min kusins mamma också och åt på en restaurang med de. Senare så gick jag och Aylin till pegasus för att ändra min biljett, blev 1000kr att göra det men Aylin va gullig och ville betala halva för jag stanna för hennes skull en dag mer! Men så väärt att att stanna en dag till för på en dag hinner man mycket om man bara vill! Senare gick vi runt och shoppa lite och åt på KFC :) senare gick vi till Starbucks och fika med Ipek, Irem och deras kompis. och sen vidare till en bar bara och chilla. Senare efter det gick jag och Aylin till en annan bar/restaurang för att träffa min kusin och hennes kompis! De drack öl och vi ayran hahahah.. och sen gick vi hem lite tidigt för att orka vakna upp dagen efter!
 
Bilder från istanbul dag 4

Istanbul dag 4

Onsdag 27 februari: Idag gick vi upp tidigt igen för att fixa massa grejjer som blev krångel så vi fick vänta i flera timmar på samma plats typ. Men det löste sig tillslut. Senare gick jag och Aylin och åt lahmacun med två i min släkt på en restaurang.
 
Senare gick jag och Aylin hem och fixa till oss lite för sen drog vi och åt på en restaurang på bagdat caddesi och senare åkte vi till Europeiska sidan till Taksim för att träffa Ipek och hennes killkompis. Vi skulle "bara ta en drink" på en bar men nää vi ville vidare till en liten klubb mitt i Taksim som hette Zilly. Det va mest turkisk musik och lite rnb & house. Men kul hade vi iallafall! :) jag och Aylin mådde skit braa hahahaha.. Sen åkte vi taxi direkt hem och sov för att sen vakna tidigt igeen..

Istanbul dag 3

Det blev fööör långt inlägg om jag skulle skriva om liksom 7dagar i Istanbul da för dag (eftersom att jag redan hade skrivit om 2 dagar) så lägger upp dag för dag istället haha
 
Tisdag: Heej! Idag vaknade jag vid 7 för att vid 8 åkte vi iväg och fixade massa pappersgrejjer igen. Senare hämtade jag och Ipek upp Aylin från Sabiha Gökcens flygplats. Det finns ett skiit stort universitet där nära och det är verkligen ett paalats, sjukt stort universitet och lyx studentlägenheter i samma område, och det är vakter över hela området och grind sådär. Helt fint. Så vi var tvungna att lämna våra legg/pass till vakterna där innan vi gick in haha.. sen åt vi middag där.
 
Det va 23 grader idag, skit skönt kunde gå ut i linne men sen på kvällen blev det regnigt och kallare. Senare gick vi hem till min farmors syster, hämtade alla mina bagage och gick och sov hos farmor.
Vi väntade på Aylin i över en timme för hon blev lite sen och plus att vi var lite tidiga så ville göra nåt jag aldrig hade gjort innan, skriva lapp sådär och köpte en ros! Och Aylin blev jätte glad ! :)

<3

mina finaste änglar jag hoppas ni mår bäst! Farmors namn står inte med än för det va nyligen det hände, och pappas namn gjorde de inte så bra så det är nästan helt borta skit irreterande.. men vi ska köpa en helt ny gravsten så det blir helt nytt och fint och så att min farmors namn också får plats. Va där för några dagar sen med Aylin och min kusins pappa. Aylin va ett jätte stort stöd för mig, jätte snällt att hon följde med mig. Asså det spelar ingen roll ifall jag såg min farmors kropp framför mina ögon 1 meter ifrån begravas, spelar ingen roll även fast jag såg då 3 pers tog mer och mer jord och begravde ner henne sakta sakta.. när jag stog där för några dagar sen första gången efter begravningen så insåg jag ändå ingenting. Känns fortfarande som att bara pappa och farfar ligger där, det är också för att farmors namn inte står där än... oavsett ifall jag sov 7 nätter i farmors lägenhet så går det ändå inte in i mitt huvud. Hörde din röst och steg hela tiden..gah ni ska bara veta vilket tomrum ni lämnat er och mormor.. saknar er så det gör ont. Vila ifrid mina finaste änglar älskar er så sjukt mycket, den dagen vi ses igen kommer mitt hjärta att bli helt igen <3

Studentskiva igår

Heej! Igår hade jag studentskiva. Det börja jätte kul och bra tills massa tråkiga grejjer hände, en vän som inte mådde bra, massa missförstånd, skivan stängdes tidigare än bestämt osv osv, men sånt händer och det är bra nu tack och lov! 
 
Idag hade jag prov kl 15:00 så gick till skolan en snabbis och gjorde den och åkte direkt hem.Har sån huvudvärk de sjukt, och har inte mått så bra idag eller igår natt heller så ligger i sängen just nu bara, måste gymma fan har ångest snart 2 veckor sen jag gymma senast pga att jag va i Turkiet, men pallar verkligen inte så ska nog börja igen på lördag eller söndag för hinner inte i morgon.
 
Ajaa ska kolla på min serie nu jag har missat många avsnitt på. Hörs senare!
hahaha blev klassens pratkvarn! ovanligt...
 

Godnatt!

Ikväll kom Tsenat en stund hit och packat upp typ en 5de del haha orkar inte fortsätta. 
 
Det känns skummt att vara här igen. Är jätte trött just nu har som sagt sovit sjuukt lite på alla 9 dagarna jag va i Istanbul. Mår fett dåligt över att jag inte vet vad jag ska ha på mig i morgon på min studentskiva!!!!!!!!??? Va faan ska jag klä ut mig till :(? Åh därför måste vakna lite tidigt i morgon för att dra till stan och köpa nåt.. 
 
Ajaa godnatt ! Igår på Safir. Sapphire of Istanbul

<3


Back in sweden!

Heej! Kom hem precis, vet att jag inte bloggat på en heel vecka och det känns kontigt och tråkigt för att jag vill ju speciellt på resor skriva varje dag för man gör så mycket då.. men på ett sett var det ändå skönt att inte ha data osv, att vara ifrån det lite.
 
Jag köpte en nybiljett/förlängde resan, skulle igentligen åkt hem ifrån men åkte idag istället så Aylin slapp åka hem själv idag, så stannade en hel dag till :) ! Så värt det vi hann göra mycket bara igår liksom. Jag har precis duschat, ska packa upp och äta nu. Har studentskiva i morgon STREEEEEESS asså om det inte vore för skivan och mitt prov på torsdag skulle jag fan varit där en vecka till.. även fast vi båda va heelt pank sista dagarna sjukt mycket pengar vi spenderade haha inte kul efter... och har aldrig sovit så lite under en resa som den här tror jag haha vi vaknade 6-8 vaarje dag och somnade skit sent. 
 
Aja berättar kortfattat om alla dagar snaart måste bara äta :) hoppas alla ni mår bra!

RSS 2.0